Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ilu Straciliście Kumpli Przez Ćpanie
04.11.2024, 18:04
A przez moja osobe inni zaczeli cpac jebani jakbym poszedl w ogien skakac i mowil ze to fajne to pewnie by zapytali czy kapielowki zalozyc, chuj ze moge ich policzyc na palcach u jednej reki ale jak to mawia przyslowie - Takich dwoch, jak nas trzech, to nie ma ani jednego
04.11.2024, 18:06
jednego, ale tak, ze juz nie jest ta sama osoba co kiedys i nawet nie da sie z nim dogadac, bo lapie co chwile zwiechy, nie rozumie co sie do niego mowi, zero zebow... niby zyje, ale to juz nie on niestety zgubilo go szybko podejscie ''jak masz banie to sie ogarniesz'' i ''po co sie ograniczac? i tak walniesz''
Upycham pieniądze w worach, ale chyba pod oczami zarywam kolejną nockę
I święta mam praktycznie co dzień, bo co chwile jem sobie bombkę
I święta mam praktycznie co dzień, bo co chwile jem sobie bombkę
Nie straciłem nikogo, ludzie mieli mniejsze lub większe problemy ze zdrowiem, ale nie na tyle, żeby "kopnąć w kalendarz".
Cześć osób do kórych się zaliczam szczęliwie nie miała i nie ma problemów ze zdrowiem.
Przeznaczam raz w roku sporą sumkę na kilku lekarzy specjalistów + staram się co 6 miesiecy robić kompleksowe badnia, krwi, zawierające badanie podstawowe, jak morfologia, ale też rozszerzenie o próbę wątrobową, kreatine, EGFR, CRP, testosteron i wiele innch z badaniemi obrazowymi włącznie.
Wychodzę z założenia, że jak na dragi + imprezy rocznie wydaję kilka tyś albo lepiej, to na lekarzy mnie stać, + badanie przeznaczyć 1000zł + .
To inwstycja w potencjalne wykrycie jakiś nieporawiłowści w zdrowiu na wczesnym etapie.
Wiem, że takie działanie to kosztowa sprawa, ale na zdrowiu swoim nie oszczędzam.
Cześć osób do kórych się zaliczam szczęliwie nie miała i nie ma problemów ze zdrowiem.
Przeznaczam raz w roku sporą sumkę na kilku lekarzy specjalistów + staram się co 6 miesiecy robić kompleksowe badnia, krwi, zawierające badanie podstawowe, jak morfologia, ale też rozszerzenie o próbę wątrobową, kreatine, EGFR, CRP, testosteron i wiele innch z badaniemi obrazowymi włącznie.
Wychodzę z założenia, że jak na dragi + imprezy rocznie wydaję kilka tyś albo lepiej, to na lekarzy mnie stać, + badanie przeznaczyć 1000zł + .
To inwstycja w potencjalne wykrycie jakiś nieporawiłowści w zdrowiu na wczesnym etapie.
Wiem, że takie działanie to kosztowa sprawa, ale na zdrowiu swoim nie oszczędzam.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
10 godzin(y) temu
Was kurwy dojadom, te trumny to dla was kładom, dam ci szanse zanim skończysz jak duch lepiej do rodziny zadzwoń, prosto z doliny bad don tu wjeżdż i przywdziewa wojenny addon, na kurwe smak mom i dobrze trafiłem bo widze tu las rąk. Elo