Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Lorazepam
31.08.2024, 19:30
Czeslawo każdy jest inny ja też nie podważam ale jeśli mówi o sobie to bym nie dał rady .
Lorek jest dla mnie tak zaczarowanym benzo, że sam w sobie odejmuje mi rozum
Niewiem czy nie przyczynił się też Lorek do mojego wyroku .
A jeszcze alkohol do tego mixy to Panie Boże ratuj....
Lorek jest dla mnie tak zaczarowanym benzo, że sam w sobie odejmuje mi rozum
Niewiem czy nie przyczynił się też Lorek do mojego wyroku .
A jeszcze alkohol do tego mixy to Panie Boże ratuj....
05.09.2024, 18:08
Ja Lorka nie mialem okazji wyprobowac, szukam jakiejs metody na ikip (moze jakis stary psychiatra nfz) zeby Lorka w koncu przetestowac.
Patrz Komu Ufasz
05.12.2024, 23:50
Benzodiazepiny, takie jak Lorafen, to grupa leków, które od lat budzą zainteresowanie – zarówno w medycynie, jak i poza nią. Lorafen (substancja czynna: lorazepam) to przykład benzodiazepiny o silnym działaniu przeciwlękowym i nasennym. Zgodnie z przeznaczeniem, stosowany jest w leczeniu zaburzeń lękowych czy problemów ze snem wywołanych stresem, ale niestety zdarza się, że bywa używany niezgodnie z zaleceniami.
Warto pamiętać, że tego typu środki mogą prowadzić do uzależnienia, a ich łączenie z innymi substancjami (np. alkoholem) może być bardzo niebezpieczne. Lorafen działa w ośrodkowym układzie nerwowym, wzmacniając działanie neuroprzekaźnika GABA, co wycisza emocje i pozwala na relaks. Jednak stosowany poza kontrolą medyczną może powodować efekty uboczne, takie jak nadmierna senność, spowolnienie reakcji, a nawet stany lękowe przy odstawieniu.
Jeśli interesuje Was, jak działają benzodiazepiny, czym różnią się od siebie, oraz jakie ryzyka i korzyści niosą, to polecam artykuł, który znalazłem na ten temat – sporo wyjaśnia i daje pełny obraz:
Źródło informacji: https://zdrowepasje.pl/zdrowie/leki/lora...-i-roznice
Uważajcie na to, co bierzecie, i pamiętajcie, że nawet "legalne" substancje mogą mieć poważne konsekwencje, jeśli są używane nieodpowiedzialnie. Jeśli macie doświadczenia z takimi lekami, podzielcie się swoimi przemyśleniami. Jako ciekawostka, załączam obrazek popularnego zamiennika Lorafenu :-)
Warto pamiętać, że tego typu środki mogą prowadzić do uzależnienia, a ich łączenie z innymi substancjami (np. alkoholem) może być bardzo niebezpieczne. Lorafen działa w ośrodkowym układzie nerwowym, wzmacniając działanie neuroprzekaźnika GABA, co wycisza emocje i pozwala na relaks. Jednak stosowany poza kontrolą medyczną może powodować efekty uboczne, takie jak nadmierna senność, spowolnienie reakcji, a nawet stany lękowe przy odstawieniu.
Jeśli interesuje Was, jak działają benzodiazepiny, czym różnią się od siebie, oraz jakie ryzyka i korzyści niosą, to polecam artykuł, który znalazłem na ten temat – sporo wyjaśnia i daje pełny obraz:
Źródło informacji: https://zdrowepasje.pl/zdrowie/leki/lora...-i-roznice
Uważajcie na to, co bierzecie, i pamiętajcie, że nawet "legalne" substancje mogą mieć poważne konsekwencje, jeśli są używane nieodpowiedzialnie. Jeśli macie doświadczenia z takimi lekami, podzielcie się swoimi przemyśleniami. Jako ciekawostka, załączam obrazek popularnego zamiennika Lorafenu :-)
07.01.2025, 10:55
Noo Lorek jest dla mnie nieźle amnezyjny w porównaniu z alpra czy klonem nawet
07.01.2025, 11:35
klony i alpra to pikis przy lorku
Amnezja ze huj jak opetany chodzilem niepamietalem nic.
Klony czy alpre zjem paczke i nic mi nie jest.
Amnezja ze huj jak opetany chodzilem niepamietalem nic.
Klony czy alpre zjem paczke i nic mi nie jest.