Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dbasz o swoje flaczki? 04/11/24
04.11.2024, 20:30
Metamorfoza
04.11.2024, 21:09
Jaram tyle że nie wiem co gadam a tak to na spokojnie jem i śpię czasem jakiś spacer dla otworzenia umysłu
05.11.2024, 01:15
Oczywiście! Kto pije i pali ten nie ma robali i tej też metody profilaktyki się trzymam na codzień.
05.11.2024, 01:16
Co serdecznie mogę polecić to kefirek i kocankę piaskową
jedno uzupełnia florę bakteryjną jelit, a drugie działa dobrze na woreczek żółciowy i wątrobę usprawniając powrót do poprawnego funkcjonowania jelit
jedno uzupełnia florę bakteryjną jelit, a drugie działa dobrze na woreczek żółciowy i wątrobę usprawniając powrót do poprawnego funkcjonowania jelit
05.11.2024, 08:38
Staram się, ale zdecydowanie za mało.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
05.11.2024, 08:41
ja normalnie jem i pije jak se lece. ni mam jakichś problemow
prostuj się kurwo
05.11.2024, 18:10
od czasu abstynencji od mefa ( od kwietnia ) dbam o siebie,
nie pije alko - no chyba że ... towar wjezdża
nie palę - no chyba że ... towar wjeżdżał
jem zdrowo - no chyba że ... towar wjeżdża
biegam regularnie, codziennie - no chyba że ... towar wjeżdża
śpię regularnie, no chyba że ...
nie pije alko - no chyba że ... towar wjezdża
nie palę - no chyba że ... towar wjeżdżał
jem zdrowo - no chyba że ... towar wjeżdża
biegam regularnie, codziennie - no chyba że ... towar wjeżdża
śpię regularnie, no chyba że ...
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
7 godzin(y) temu
standardowo wlatuje jakas pizza lub burger najpierw, jesli substancja byla brana oral, to rowniez do tego coca cola zwykla, jak sniffem to zero, po tym jakas czekolada mleczna np z milki pol, czasem cala na raz, zazwyczaj po tym 2h sie krece w lozku z bolu brzucha, ale ja jestem pewnego rodzaju masochista, a poza tym jest to najlepsza metoda na oczyszczenie zoladka z reszty mefa/klefa wedlug naukowca z polnocnej virginii pana nightmaresa, bo jak chlusnie woda z dupy, to tylko swist! przeczyszczone raz dwa
a tak na powaznie teraz XD nie robie nic, bo tak jak cpam od 6 lat, tak nigdy nie odczulem zadnych problemow z zoladkiem lub jelitami
a tak na powaznie teraz XD nie robie nic, bo tak jak cpam od 6 lat, tak nigdy nie odczulem zadnych problemow z zoladkiem lub jelitami
Upycham pieniądze w worach, ale chyba pod oczami zarywam kolejną nockę
I święta mam praktycznie co dzień, bo co chwile jem sobie bombkę
I święta mam praktycznie co dzień, bo co chwile jem sobie bombkę