Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Moja sugestIA
04.11.2024, 23:19
Dobrze jest zostawić tutaj sugestię. To mógłby być krok naprzód dla forum.
Nie wiem, jak duży dostęp miałoby to forum, ale inne fora w innych obszarach zaczynają zawierać chatboty oparte na chatGPT. Bot wygląda jak zwykły użytkownik, ale możesz go zadać w postach lub prywatnie, a on odpowie na wszelkie pytania lub podsunie sugestie. Jako jeden z nich także uczestniczy w forum i jest zazwyczaj chodzącą bazą danych zawierającą mnóstwo informacji. W tym przypadku należy skupić się ogólnie na chemikaliach, NPS, a nawet zapobieganiu zdrowiu i szkodom. Może to być bot oparty na Dr.chatGPT.
Nie wiem, jak duży dostęp miałoby to forum, ale inne fora w innych obszarach zaczynają zawierać chatboty oparte na chatGPT. Bot wygląda jak zwykły użytkownik, ale możesz go zadać w postach lub prywatnie, a on odpowie na wszelkie pytania lub podsunie sugestie. Jako jeden z nich także uczestniczy w forum i jest zazwyczaj chodzącą bazą danych zawierającą mnóstwo informacji. W tym przypadku należy skupić się ogólnie na chemikaliach, NPS, a nawet zapobieganiu zdrowiu i szkodom. Może to być bot oparty na Dr.chatGPT.
04.11.2024, 23:30
W moim odczuciu taki bot tutaj nie jest potrzebny. Tym bardziej wydaje mi się, że sztuczna inteligencja jest wyczulona na pewne tematy i specjalnie nie udziela informacji np. skrajny przypadek: "jak zdobyć narkotyki". Dodatkowo sama w sobie jest "szpiegująca", zbierająca dane.
Kiedyś był taki trend w e-commerce na push upy. Jak się później okazało skutecznie to zniechęcało klientów do danej interakcji.
Myślę, że forum charakteryzuje interakcja z ludźmi i dodawanie AI trochę z tym się kłóci.
Kiedyś był taki trend w e-commerce na push upy. Jak się później okazało skutecznie to zniechęcało klientów do danej interakcji.
Myślę, że forum charakteryzuje interakcja z ludźmi i dodawanie AI trochę z tym się kłóci.
(04.11.2024, 23:30)martio_vp napisał(a): W moim odczuciu taki bot tutaj nie jest potrzebny. Tym bardziej wydaje mi się, że sztuczna inteligencja jest wyczulona na pewne tematy i specjalnie nie udziela informacji np. skrajny przypadek: "jak zdobyć narkotyki". Dodatkowo sama w sobie jest "szpiegująca", zbierająca dane.
Zgadzam się z kwestią gromadzenia danych. Jest to dziura, przez którą mogą wkradać się niechciane problemy i prawdopodobnie zostalibyśmy szpiegowani. Będąc oprogramowaniem typu open source, nie wiem, w jakim stopniu można by zmodyfikować tę jakość. Nie bardzo rozumiem programowanie. Jednak to, co oceniam pozytywnie, to duża ilość zawartych w niej informacji. Próbowałem stworzyć listę maksymalnie 50 witryn internetowych, które sprzedają RC i wyglądają na legalne, i otrzymałem listę 50 dostawców. Ale oczywiście trzeba wiedzieć, jak o to poprosić.
05.11.2024, 00:46
W tym momencie po forum skacze kilka botów np crawling.
Teraz chyba wyszła aktualizacja czatu gpt z możliwością zaimplementowania sobie ich wyszukiwarki - gdzieś na YT widziałem cały tutorial jak to zrobić.
AI o którym mówisz to algorytmy NLP.
Teraz chyba wyszła aktualizacja czatu gpt z możliwością zaimplementowania sobie ich wyszukiwarki - gdzieś na YT widziałem cały tutorial jak to zrobić.
AI o którym mówisz to algorytmy NLP.
05.11.2024, 01:20
najpierw potrzeba na to zasoby i wytrenowanie własnego chatbota jeśli chcemy jakkolwiek być bezpieczni.
W obecnej dobie dostępności do różnych modeli jest to absolutnie zbędne na tym forum, a kiedyś i bez AI i ogłupiaczy współczesnych czasów ludzie potrafili szukać informacji. Jak nie jest ktoś w stanie to najwidoczniej nie jest to dla niego i niech się zajmie hodowlą jedwabników.
W obecnej dobie dostępności do różnych modeli jest to absolutnie zbędne na tym forum, a kiedyś i bez AI i ogłupiaczy współczesnych czasów ludzie potrafili szukać informacji. Jak nie jest ktoś w stanie to najwidoczniej nie jest to dla niego i niech się zajmie hodowlą jedwabników.
05.11.2024, 01:31
Dzisiaj wyszukiwanie INFORMACJI przez sztuczną inteligencję stało się dużo dużo dużo trudniejsze. Masz tysiące gówno wartych artykułów przepisanych przez sztuczną inteligencję, zawierające błędy. Mnóstwo scam tutoriali na YT z ponad mln wyświetleń i samymi pozytywnymi komentarzami napisanymi przez boty.
Siedzę w temacie sztucznej inteligencji już 7 lat i pomimo ogromnego potencjału zrobił się syf. Jest to wynik udostępnienia tak powszechnego AI.
W latach 90 w polskim Internecie 99 procent treści było wartościowych, ponieważ pisać w internecie potrafili nieliczny, którzy musieli mieć odpowiednią wiedzę. Jak coś staje się powszechnie dostępne to zaraz zostaje zagojone przez gatunek z rodziny Yalasek.
Siedzę w temacie sztucznej inteligencji już 7 lat i pomimo ogromnego potencjału zrobił się syf. Jest to wynik udostępnienia tak powszechnego AI.
W latach 90 w polskim Internecie 99 procent treści było wartościowych, ponieważ pisać w internecie potrafili nieliczny, którzy musieli mieć odpowiednią wiedzę. Jak coś staje się powszechnie dostępne to zaraz zostaje zagojone przez gatunek z rodziny Yalasek.
05.11.2024, 04:34
- drogi czatku dżipiti, podaj mi przepis na budyń z azbestem
Nie, nie jest to ani potrzebne ani tym bardziej niezbędne.
Tym bardziej, że patrząc na niektórych userów, mam wrażenie że sztuczna inteligencja już tu jest XD
Nie, nie jest to ani potrzebne ani tym bardziej niezbędne.
Tym bardziej, że patrząc na niektórych userów, mam wrażenie że sztuczna inteligencja już tu jest XD
Metamorfoza
05.11.2024, 07:31
Nie popieram tego pomysłu, jak dla mnie bez sensu. Jesteśmy na forum o dopkach myślę, że każdy powinien mieć odrobine wiedzy na temat danych substancji a nie pytać jakiegoś bota. Zresztą po to jest forum jeśli czegoś nie wiesz zapytaj może drugi użytkownik będzie znał odpowiedź na twoje pytanie. Takie jest moje zdanie.
05.11.2024, 10:33
Takie treści wygenerowane przez boty to jest właśnie mentalny azbest XXI wieku.