Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
05.11.2024, 16:37
Słuchaj, rozumiem, że to nie jest dobry temat po Pudzilli, ale zapewniam cię, że biorę 400 mg tramadolu na ból układu nerwowego związany ze stwardnieniem rozsianym i 30 do 50 mg diazepamu. A według lekarzy problemów jest więcej, że mam zespół serotoninowy (bo też biorę SNRI), że powoduje depresję oddechową. Czy cyklorfiny nie można porównać do tramadolu, skoro tramadol jest jedynie częściowym agonistą receptorów opioidowych? Sam w sobie nie staje się opioidem. Właściwie to bardziej SNRI niż opioid. Ale hej, zawsze musisz także sprawdzić tolerancję każdej osoby. Nie polecam tych mieszanek bez minimalnej tolerancji i minimalnej wiedzy medycznej. Używaj rozumu i zawsze korzystaj z Protokołów Redukcji Szkód i nie rób przy pierwszej okazji czegoś, o czym przeczytasz w Internecie. Jeśli jesteś przeszkolony, nalegam, abyś był ostrożny z tymi mieszankami. Jeśli nie, spójrz na biedną Pudzillę.
Słuchaj, rozumiem, że to nie jest dobry temat po Pudzilli, ale zapewniam cię, że biorę 400 mg tramadolu na ból układu nerwowego związany ze stwardnieniem rozsianym i 30 do 50 mg diazepamu. A według lekarzy problemów jest więcej, że mam zespół serotoninowy (bo też biorę SNRI), że powoduje depresję oddechową. Czy cyklorfiny nie można porównać do tramadolu, skoro tramadol jest jedynie częściowym agonistą receptorów opioidowych? Sam w sobie nie staje się opioidem. Właściwie to bardziej SNRI niż opioid. Ale hej, zawsze musisz także sprawdzić tolerancję każdej osoby. Nie polecam tych mieszanek bez minimalnej tolerancji i minimalnej wiedzy medycznej. Używaj rozumu i zawsze korzystaj z Protokołów Redukcji Szkód i nie rób przy pierwszej okazji czegoś, o czym przeczytasz w Internecie. Jeśli jesteś przeszkolony, nalegam, abyś był ostrożny z tymi mieszankami. Jeśli nie, spójrz na biedną Pudzillę.
06.11.2024, 01:18
Gratuluję Ci myślenia, jeśli uważasz, że SM na które choruje jakieś 0,16% społeczeństwa jest dobrym wyznacznikiem do tego jakie miksy można stosować. Na pewno wszyscy powinni za Twoim zdaniem podązać.
A od sp. Pudzilli się odpierdol łaskawie, bo w dupie byłeś i gówno widziałeś, żeby jego jeszcze mieszać do tego.
A od sp. Pudzilli się odpierdol łaskawie, bo w dupie byłeś i gówno widziałeś, żeby jego jeszcze mieszać do tego.
06.11.2024, 06:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.11.2024, 07:24 przez kot_kreskowy.)
Króciutko! To raz.
A dwa, Venus , ty jesteś chłopie naprawdę potencjalnie niebezpieczny.
Mix opio z benzo nie tyle co jest niebezpieczny, on jest SZCZEGÓLNIE niebezpieczny.
Wymagasz od ćpunów jakiejkolwiek wiedzy medycznej?
Zejdź na ziemię 😂
Ćpam 8 lat, przeżyłem 42 a moja wiedza medyczna ogranicza się do zaklejenia plastrem palca po zacięciu się kurwa nożem.
I taką samą wiedzę posiada 99% ćpunów.
Ba, nie tyle co nawet ćpunów a całego kurwa społeczeństwa.
Tramadol nie jest opioidem?
https://www.allecco.pl/tramal-retard-100...ianiu.html
Jest opioidem i to w chuj silnym, z jeszcze dłuższą listą efektów ubocznych niz jego moc w dodatku z dość szybko rosnącą tolerancją na niego.
Mix opio z benzo nie tyle co jest niebezpieczny, on jest SZCZEGÓLNIE niebezpieczny.
(05.11.2024, 16:38)Venus napisał(a): . Nie polecam tych mieszanek bez minimalnej tolerancji i minimalnej wiedzy medycznej.
Zejdź na ziemię 😂
Ćpam 8 lat, przeżyłem 42 a moja wiedza medyczna ogranicza się do zaklejenia plastrem palca po zacięciu się kurwa nożem.
Cytat:Tramadol to silnie działający narkotyczny lek przeciwbólowy z grupy opioidów, pobudzający głównie receptory nazywane receptorami µ (słabiej pobudza receptory kappa i delta). Siła jego działania określana jest jako 1/6 do 1/10 siły działania morfinyŹródło:
Jest opioidem i to w chuj silnym, z jeszcze dłuższą listą efektów ubocznych niz jego moc w dodatku z dość szybko rosnącą tolerancją na niego.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
(05.11.2024, 11:44)Lifeisbrutal napisał(a): DGEloV Jebać opio, tramdol jestem tylko za tym żeby brać, ale pod okiem lekarza i też nie z dupy żeby nie naćpać tylko na jakieś dolegliwości typu bardzo mocny ból kręgosłupa itp.
Alez proszę sie nie oklamywac...ze bedzieta brac tramadol zgodnie z zaleceniami lekarza ;-) i tylko na wlasciwe uzycie dolegliwosci zwiazane z bolem...przecie to hipokryzja w czystej postaci ;-) to tak jakby alkoholik powiedzial ze bedzie pil tylko piwko wykwintne belgijskie na imieninach u ciotki klotki pod okiem zony ;-)
06.11.2024, 18:18
xanax 0,5mg + blant (thc) + słabe alko (wolno sączyć browarka 1 max 2)
mnie to fajnie relaksuje znikają na chwile wszystkie problemy
mnie to fajnie relaksuje znikają na chwile wszystkie problemy
07.11.2024, 03:22
(05.11.2024, 02:04)nonoanon napisał(a): Venus czy Ty chcesz doprowadzić do śmierci ludzi swoimi idiotycznymi wypowiedziami? Co Ci da druga osoba jak zaliczysz OD od opio i benzo? Najwyżej nagra Twoje ostatnie słowa, żeby je przekazać, bo nikt nie dojedzie na czas wtedy...
Wydaje mi się, że jest tu trochę hipokryzji, już wiem, że na tym forum jesteśmy w ogóle przeciwni opium. Ale jednak pojawia się nowy dostawca, który rozdaje tramadol i wszyscy są zachwyceni.
(05.11.2024, 06:38)kot_kreskowy napisał(a): Tramadol i benzo w pogotowiu?
To od razu dzwoń po pogotowie.
Opio i benzo zabija, Pudzilla potwierdzi.
Tramadol jest częściowym agonistą i jest bardzo złożonym lekiem, może być lekiem opioidowym, a także zależnym od dawki IRSN. Benzo jest konieczne, jeśli nie chcesz zażywać i nie wzmacniać efektu. Traktuję to jako wskazanie medyczne dotyczące przewlekłego bólu. Tramadol jest pomniejszym opioidem, częściowym agonistą, nie mylmy nitazenu takiego jak Iso czy cyklofina z tramdolem, ponieważ jego zawartość ledwo zbliża się nawet do 10%. Stosuję Tramadol z diazepamem. To moje leczenie. Nigdy nie używałem więcej niż O-dsmt. Powtarzam, że nie polecam tego leku, chyba że pod nadzorem lekarza lub przynajmniej przy minimalnej tolerancji.
(06.11.2024, 06:29)kot_kreskowy napisał(a): Króciutko! To raz.
Zejdź na ziemię 😂
Źródło:
Nie zgadzam się z tobą. Tramadol jest podstawowym opioidem i należy do pierwszego poziomu opioidów. W moim kraju jest przepisywany razem z paracetamolem na każdą powszechną dolegliwość dla każdego dorosłego. Tarmadol jest lekiem złożonym, gorszym od kodeiny, która jest również przepisywana w syropach na kaszel dla dzieci. Tramadol jest nie tylko opioidem, zachowuje się w zależności od dawki jak NRRI, konkuruje nawet z enzymami wątrobowymi i może być nieskuteczny, jeśli jest przyjmowany z lekami przeciwdepresyjnymi.
Z tego, co widzę, w waszym kraju panuje większa świadomość na temat opioidów. Tutaj Zaldiar 37,5 mg/325 mg jest czasami dostępny bez recepty. Przy 3 takich dawkach jesteś już na haju.
Przetłumaczono z DeepL.com (wersja darmowa)
07.11.2024, 06:49
LOBO
Kilka lat temu lekarz wypisał mi doretę, tą z mniejszą dawką, dwie dziennie i kategoryczny zakaz prowadzenia pojazdów (później skumałem dlaczego ten zakaz), dwa opakowania.
Po tym jak pękło pierwsze, odstawiłem to chujostwo bo spałem na stojąco praktycznie.
Po mniej więcej tygodniu czy dwóch miałem akcję z zębem w pracy, mo ból nie do zniesienia, my w szczerym polu a w plecaku tylko doreta, no to cyk.
Jedna, druga - nic, po jakimś czasie trzecia i czwarta - nadal nic.
Ząb przestał boleć po dziewiątej (!) tabletce.
Pamiętam że czułem się po tym jak gówno i mało się nie zrzygałem.
Po tym incydencie zainteresowałem się bliżej co tam tak naprawdę siedzi.
Żarłem to jak dropsy na nieświadomce, pierdolona ignorancja...
Od tego czasu tylko kilka razy brałem to chujostwo jak naprawdę nie mogłem chodzić. Kilka razy tabletki i raz ktoś z forum załatwił mi receptę na małą butelkę kropli.
Także tak, jestem zdania że takie leki tylko w hardcorowych przypadkach.
I tak też robię.
Kilka lat temu lekarz wypisał mi doretę, tą z mniejszą dawką, dwie dziennie i kategoryczny zakaz prowadzenia pojazdów (później skumałem dlaczego ten zakaz), dwa opakowania.
Po tym jak pękło pierwsze, odstawiłem to chujostwo bo spałem na stojąco praktycznie.
Po mniej więcej tygodniu czy dwóch miałem akcję z zębem w pracy, mo ból nie do zniesienia, my w szczerym polu a w plecaku tylko doreta, no to cyk.
Jedna, druga - nic, po jakimś czasie trzecia i czwarta - nadal nic.
Ząb przestał boleć po dziewiątej (!) tabletce.
Pamiętam że czułem się po tym jak gówno i mało się nie zrzygałem.
Po tym incydencie zainteresowałem się bliżej co tam tak naprawdę siedzi.
Żarłem to jak dropsy na nieświadomce, pierdolona ignorancja...
Od tego czasu tylko kilka razy brałem to chujostwo jak naprawdę nie mogłem chodzić. Kilka razy tabletki i raz ktoś z forum załatwił mi receptę na małą butelkę kropli.
Także tak, jestem zdania że takie leki tylko w hardcorowych przypadkach.
I tak też robię.
NIE dla OPIO !!!