Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bolchem*****.c**
07.11.2024, 23:35
Czy ta alfa jest jak na foto u nich na stronie? Czy ma inny odcień jakiś niż biały?
10.11.2024, 01:18
Post usunięty co pisałem po alfie...nie pamiętam nawet co dokładnie pisałem, ale o ile nie podjął bym się aby zamówienie złożyć u większości zdopkashopów o tyle Bolek wydaje się niezależnym od Sergiusza sklepem i nie powinien póki co nawet być wśród tych co zamawiasz na własne ryzyko, że coś tam. Wszystko sprawnie doszło, szybkiej niż liczyłem.
NEP - o boże. 3g poszło vapo od 8 rano. Chyba dużo bo wszędzie węszą, pół dnia dookoła kwatery kręcili się goście którzy chcieli na mnie popatrzeć? Nie wiem. Przekonać się, że jestem
A idź pan... Alfa the best!
Nep dobry. Alfa warta. Eutylon jest dobry. Ratował gdy alfa poryła. Libido, poprawa w bałaganie na głowie, w małych dawkach. Można brać za 6 euro w promocji
NEP - o boże. 3g poszło vapo od 8 rano. Chyba dużo bo wszędzie węszą, pół dnia dookoła kwatery kręcili się goście którzy chcieli na mnie popatrzeć? Nie wiem. Przekonać się, że jestem
A idź pan... Alfa the best!
Nep dobry. Alfa warta. Eutylon jest dobry. Ratował gdy alfa poryła. Libido, poprawa w bałaganie na głowie, w małych dawkach. Można brać za 6 euro w promocji