Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
6 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 6 godzin(y) temu przez Nightmares.)
Dotarlo, pakowanie ponownie bez zarzutow, super. Bardzo ladnie wyglada, dla mnie pachnie troche jak cynamon. Baaardzo twarde, jak zesmy sprobowali z chlopakami mlotem pneumatycznym na robocie je pokarac, to tylko dym kurwa poszedl z niego i mlot do wyjebania!
Niestety wyszlo tak, ze temat zostaje zapakowany prozniowo i wsadzony do lodowki na dluzszy okres czasu, 3 miesiace to minimum i po tym czasie zostanie dopiero stestowany, ze wzgledu na wiekszy detoks. Ale i tak wiadomo, ze to bedzie kozak, nawet tego nie trzeba pisac, bo temat od esco, to temat od esco.
Niestety wyszlo tak, ze temat zostaje zapakowany prozniowo i wsadzony do lodowki na dluzszy okres czasu, 3 miesiace to minimum i po tym czasie zostanie dopiero stestowany, ze wzgledu na wiekszy detoks. Ale i tak wiadomo, ze to bedzie kozak, nawet tego nie trzeba pisac, bo temat od esco, to temat od esco.
Upycham pieniądze w worach, ale chyba pod oczami zarywam kolejną nockę
I święta mam praktycznie co dzień, bo co chwile jem sobie bombkę
I święta mam praktycznie co dzień, bo co chwile jem sobie bombkę
3 godzin(y) temu
Do mnie też Ice dotarł na pokład, podziękowania za ultraszybką przesyłkę! Reckę zdam jak przetestuję oczywiście.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność