Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co ci sprawia największą przyjemność? 08/11/24
09.11.2024, 07:01
Smutna prawda, że praktycznie już nic. Może zaraz napiszecie, że jestem strasznym pesymistą no i może jestem, ale jedynie koty mnie trzymają przy życiu bo wiem, że to dla nich muszę codziennie wstać żeby je nakarmić, ogarnąć kuwetę itp. Więc to czas spędzony z kotami sprawia mi przyjemność.
09.11.2024, 08:44
Koty tez sa czescia rodziny, i nie jestem zadnym optymista wrecz przeciwnie - ale i tobie wreszcie troche sloneczka przyswieci, glowa do gory lajfik. Tylko cpaj mniej
09.11.2024, 11:57
Sex maraton okraszony dragami.
Coś pięknego, dla takich chwil się żyje.
Coś pięknego, dla takich chwil się żyje.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
09.11.2024, 16:44
Obcowanie z naturą w samotności.
Ja tak naprawdę nie istnieję.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
11.11.2024, 16:15
Basen, siłka, rower, Śnieg zimą, własny ogródek z warzywami i muzyka
Ale to tylko pare rzeeczy , trochę rzeczy jeszcze bym wymienił ale nie mam pomysłu narazie
Ale to tylko pare rzeeczy , trochę rzeczy jeszcze bym wymienił ale nie mam pomysłu narazie
11.11.2024, 23:02
Seksualny maraton, a potem dobry posiłek przy dobrym filmie przy jointzie i piwku
12.11.2024, 12:44
Lifeisbrutal
Kto ogarnie moją kuwetę?
Kto ogarnie moją kuwetę?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
12.11.2024, 14:03
kot_kreskowy To jest dobre pytanie, ale w gównianych sprawach doświadczenie ma hulerkfow23 . XDD
Wybacz stary, ale pytanie adekwatne do sytuacji, która ostatnio ci się odjebała. XD
Wybacz stary, ale pytanie adekwatne do sytuacji, która ostatnio ci się odjebała. XD