Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Śmieszne historie ?
07.11.2024, 19:47
(07.11.2024, 10:06)Dzejdzej123 napisał(a): Ja to miałem zioma wjebanego tak w Canna że sprzedał całą chatę stała jedna pusta meblościanka ale tylko dlatego że była tak zajechana że nie dało rady jej sprzedać i ogólnie ten ziomek mieszkał z mamą i tam Bratem którejs nocy wypalił cały materiał grając w Lola mama dodam że spala do pracy w aptece żeby darmozjadą dać na montaż i żeby obiad mieli jaki kolwiek typy po 30 lat i chłop wziął się zakradł do szafy zajebał kurtkę jedyne co matka miała po za sfetrem i paroma bluzami sprzedał za sztukę takiemu lokalnemu wiraźdzce jak wrócił na chatę matka z nożem czekała wiem to bo prawie nim dostałem myślała że razem z nim w tym maczalem paluchy a byłem tam tylko pokibicować jak wali wiadro bądź co bądź kurtka wróciła po 2 dniach się oddało te 20 zł ale bekę mam do dziś że tak to wpierdala i włada umysłem dlatego panie i panowie ostrożnie Tyle co na paznokieć bo zmi3cie z planszy heheheh
chodzi o takie kanna, ktore jest w kazdym smartshopie w holandii? a ta historia niezla, choc nie do konca smieszna, to wyobrazenie sobie tej jednej mebloscianki na pustym mieszkaniu smieszy mnie w chuj XDD
Jestem już raczej poryty na stałe, jak kiedyś mnie jebną pod paczkomatem
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.
09.11.2024, 17:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.11.2024, 18:22 przez Dzejdzej123.)
(07.11.2024, 19:47)Nightmares napisał(a): chodzi o takie kanna, ktore jest w kazdym smartshopie w holandii? a ta historia niezla, choc nie do konca smieszna, to wyobrazenie sobie tej jednej mebloscianki na pustym mieszkaniu smieszy mnie w chuj XDDByły lepsze Historię jak kolega chciał przejść wąskim przejściem pomiędzy szafką a kompem i pufa mu blokowała wystarczyło nogę podnieść i zamiast normalnie przejść przez pufe to po lufie mocka próbował chwycić się za koszulkę od góry i przenieść samego siebie nad pufą i taka morda spejsiarza mocarza wiesz obłęd w oczach przerażony i takie gdzie jest mama masz numer do ksiedza ?hahaha chłop 30 lat no takie są te historie magicznych skrzydeł
(07.11.2024, 10:36)Lifeisbrutal napisał(a): Dzejdzej123 I to ma być śmieszne? To raczej przykra historia.
Lifeisbrutal ja już tak przejechany życiem że bardziej mnie to bawi niż śmieszy hahaha sorrry menory jedynaczkę z tyłu trzeba wymazać
10.11.2024, 07:21
(09.11.2024, 17:37)Dzejdzej123 napisał(a): Były lepsze Historię jak kolega chciał przejść wąskim przejściem pomiędzy szafką a kompem i pufa mu blokowała wystarczyło nogę podnieść i zamiast normalnie przejść przez pufe to po lufie mocka próbował chwycić się za koszulkę od góry i przenieść samego siebie nad pufą i taka morda spejsiarza mocarza wiesz obłęd w oczach przerażony i takie gdzie jest mama masz numer do ksiedza ?hahaha chłop 30 lat no takie są te historie magicznych skrzydeł
Lifeisbrutal ja już tak przejechany życiem że bardziej mnie to bawi niż śmieszy hahaha sorrry menory jedynaczkę z tyłu trzeba wymazać
To akurat śmieszne jest. XDD