Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Papier
10.11.2024, 08:46
Siemano panowie. Ktoś może mi podpowiedzieć co najlepiej aby zrobić papier na puche?
10.11.2024, 14:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.11.2024, 14:32 przez Dzejdzej123.)
Proste jak jebanie kartka a4 alcohol+Canna wezmę uznania tyle żeby plam nie było najlepiej namoczyć sweter koszulkę skarpety kartki są passe gady już to przerobiły są wyczuleni na kartki a odzież od niechcenia sprawdzają i prawie że nigdy pod tym kontem i bez lipy jak kipisze są i dużo więcej.wyjdzie Jak dla mnie czas kartek się skończył same przypały i już wyczuleni gigsw sprawdza każdy list pod tym kontem na przykład w Goleniowie, czarnem, Sztumie ale do jakiegoś pizdziewa Koniewa może przejść gdzie gady po torbie są no ale jak mówię do odważnych świat należy heheh Jk pdw ktwtw
10.11.2024, 15:09
Zawsze chodzi o to, żeby być krok przed niebieskimi złymi siłami mocy, jak mój ziomeczek mawia.
Problem jest taki, że oni też tu mogą zaglądnąć i mieć wiedzę jakie inne są metody.
Najlepiej patent opatentować i się szeroko nie dzielić, bardziej w ramach PW, ale wiem, trzeba "parę" postów wrzucić aby mieć dostpęp do tej komunkacji.
Problem jest taki, że oni też tu mogą zaglądnąć i mieć wiedzę jakie inne są metody.
Najlepiej patent opatentować i się szeroko nie dzielić, bardziej w ramach PW, ale wiem, trzeba "parę" postów wrzucić aby mieć dostpęp do tej komunkacji.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !