Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
08.11.2024, 14:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.11.2024, 14:07 przez Nightmares.)
Dotarlo, pakowanie ponownie bez zarzutow, super. Bardzo ladnie wyglada, dla mnie pachnie troche jak cynamon. Baaardzo twarde, jak zesmy sprobowali z chlopakami mlotem pneumatycznym na robocie je pokarac, to tylko dym kurwa poszedl z niego i mlot do wyjebania!
Niestety wyszlo tak, ze temat zostaje zapakowany prozniowo i wsadzony do lodowki na dluzszy okres czasu, 3 miesiace to minimum i po tym czasie zostanie dopiero stestowany, ze wzgledu na wiekszy detoks. Ale i tak wiadomo, ze to bedzie kozak, nawet tego nie trzeba pisac, bo temat od esco, to temat od esco.
Niestety wyszlo tak, ze temat zostaje zapakowany prozniowo i wsadzony do lodowki na dluzszy okres czasu, 3 miesiace to minimum i po tym czasie zostanie dopiero stestowany, ze wzgledu na wiekszy detoks. Ale i tak wiadomo, ze to bedzie kozak, nawet tego nie trzeba pisac, bo temat od esco, to temat od esco.
Jestem już raczej poryty na stałe, jak kiedyś mnie jebną pod paczkomatem
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.
08.11.2024, 16:55
Do mnie też Ice dotarł na pokład, podziękowania za ultraszybką przesyłkę! Reckę zdam jak przetestuję oczywiście.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
10.11.2024, 20:58
Witam 😉
Zawsze gołąb leciał szybko,ale tym razem przeszedł sam siebie 😋
Trójka takiej samej jakości jak przed "przerwą". pakowanie jak zwykle 10/10
Escobar przeszedł sam siebie..
Wielkie dzięki..😈 pozdrawiam 😉
Zawsze gołąb leciał szybko,ale tym razem przeszedł sam siebie 😋
Trójka takiej samej jakości jak przed "przerwą". pakowanie jak zwykle 10/10
Escobar przeszedł sam siebie..
Wielkie dzięki..😈 pozdrawiam 😉
12.11.2024, 18:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.11.2024, 18:01 przez Schrodinger.duck.)
Zjadłem 1,6g pregabaliny po godzinie 200mg 3cmc na jedną dziurę po 100 około po 10 minutach zajebisry dopaminowy rush 40 minut tego cuda, nawet tam nie wali po nosie jak już się przyzwyczai
12.11.2024, 18:30
Schrodinger.duck
1600 mg to ilość, która jest lekko mówiąc "znacząca", odradzam takie dawkowanie, przypomnę, że pregaba jest w aptekach dawkach 75mg, 150mg, 300mg, więc to mówi samo za siebie.
Co do 3-CMC, to że zadziałało jak piszesz to nieznaczy, że takie mix można komuś "polecać"
Co do samego 3-CMC ICE, to bardzo ciekawe, w kontekście, że nie piecze po nosie to ciekawe info.
Może to ten nowy sort ma taką charakterystykę ? Zobaczymy w praniu.
1600 mg to ilość, która jest lekko mówiąc "znacząca", odradzam takie dawkowanie, przypomnę, że pregaba jest w aptekach dawkach 75mg, 150mg, 300mg, więc to mówi samo za siebie.
Co do 3-CMC, to że zadziałało jak piszesz to nieznaczy, że takie mix można komuś "polecać"
Co do samego 3-CMC ICE, to bardzo ciekawe, w kontekście, że nie piecze po nosie to ciekawe info.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
12.11.2024, 18:47
Mnie piecze po nosie, ale tak do kilku kresek, potem już albo tego nie łapię, bo mam taką banię, albo rzeczywiście nie czuję.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
12.11.2024, 20:50
(12.11.2024, 18:30)Czeslawo napisał(a): Schrodinger.duck
mam dużą toaletkę na pregabaline biorę ją ponad rok więc takie dawki mi nie straszne, fajna euforia i odrealnienie. Oczywiście nowicjuszom odradzam takich dawek bo tylko black outa dostaniecie, cmc piecze w nos ale z przyzwyczajenia już jest taki poziom pieczenia jak bym tabakę wciągał, no może lekko mocniej ale na pewno nie tak że człowieka wykręca.
12.11.2024, 21:01
To z wątroby będziesz mieć gąbkę przy tej dawce pregabaliny. Zgaga to drugie imię!
12.11.2024, 22:17
A z tramadolu co biora ludzie po kilka lat 75×650mg paracetamolu co maja mieć wszystko szkodzi jego sprawa niech bierze lol