Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Vapo - źle robię czy trefny temat
12.11.2024, 19:34
Sprawa ma się tak, że choć towar klepie jak trzeba, to zarówno przy Alfie jak i nepie przy vapo w którymś momencie zaczyna towar się jakby... Gotować, bulgotać i się bombelki robią. Niby chmura idzie, ale jednak nie jest to piękne topienie się towaru tylko takie jakieś byle jakie...
Ktoś coś?
Ktoś coś?
777 - Licencja na zażywanie.
12.11.2024, 19:39
Za blisko trzymasz ogień i trzymasz go punktowo. Jak vapujesz powinieneś jakby lufke od pewnego momentu w palcach obracać na lewo i prawo żeby gonić krople inaczej ona Ci się zagotuje, a następnie spali.
Test
12.11.2024, 20:33
Też chciałem spróbować vapo ale odpuszczam.
Chyba nie chcę się wpierdalać bardziej niż jestem.
Tobie też to radzę kumplu☺️
Chyba nie chcę się wpierdalać bardziej niż jestem.
Tobie też to radzę kumplu☺️
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
12.11.2024, 21:22
(12.11.2024, 20:18)DGEloV napisał(a): Bo vapowac trza umieć xd jebac vapo niszczy płuca
Trening czyni mistrza 🤪 może to kwestia tego, że już porobiony nie mam cierpliwości czekać powolutku aż się nagrzeje tylko szybką chmure chcę ściągnąć 🙃
Vapo jak dla mnie ma taki plus, że można sobie łatwo dawkować odpowiednio. Jak jebnie ktoś iv to odwrotu nie ma. Z nosami tak samo jak towar szybko wjeżdża, a z buszkami można sobie delikatnie po maliszku i zaraz wiesz czy dokładać czy nie
777 - Licencja na zażywanie.
13.11.2024, 00:09
kwestia też czy z folii grzejesz czy pipe'a używasz
spróbuj mniejszą ilość dać to też zmniejszy się przegrzewanie punktowe, a tak to trochę więcej cierpliwości przy grzaniu. No i ostatnia sprawa to co jakiś czas czyścić sprzęt, żeby nie było jakiś spalonych pozostałosci syfów
spróbuj mniejszą ilość dać to też zmniejszy się przegrzewanie punktowe, a tak to trochę więcej cierpliwości przy grzaniu. No i ostatnia sprawa to co jakiś czas czyścić sprzęt, żeby nie było jakiś spalonych pozostałosci syfów