Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-FMC
15.11.2024, 18:53
Szatan69
Potrzeba chyba wiecej informacji jak działa ta substancja, horsii określił to jako "gówienko".
Nie wczytywałem się w info o tym, jak będzie u Pablo to się sprawdzi, jak nie będzie to trudno...
Z drugiej strony to co pisała DarkSonia to nie napawa optymizmem.
Nie wiem czy nasz vendor z Kolubmii sie na to zdecyduje, dość wątpliwe.
Potrzeba chyba wiecej informacji jak działa ta substancja, horsii określił to jako "gówienko".
Nie wczytywałem się w info o tym, jak będzie u Pablo to się sprawdzi, jak nie będzie to trudno...
Z drugiej strony to co pisała DarkSonia to nie napawa optymizmem.
Nie wiem czy nasz vendor z Kolubmii sie na to zdecyduje, dość wątpliwe.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
15.11.2024, 19:29
Tu nie chodzi o to, że ta substancja jest jakaś zła, ujowo działa, czy są po niej jakieś dziwne akcje...
po prostu - trzeba uważać z dawkowaniem.
Zapalony ketonowiec, który łyka Mefa jak bułki z biedronki a z klefa sobie robi posypkę do zapiekanki - to przy tej substancji się zdziwi...
kiedy zacznie to dawkować tak, jak te właśnie ketony.
Ta substancja po prostu długo trzyma, i nie że trzyma eufo.,.. bo jest i eufo i speed
chodzi o to, że sobie po około godzince to całe eufo znika, a speed zostaje i to dość długo, a zapalony ketoniarz przyzwyczajony do schodzącej fazy walnie sobie dorzutkę, i zacząć się mogą ciekawe akcje... jeden wytrzyma dorzutkę, drugi ze 3 ... a inny dojdzie do 7dmiu i będzie wałek i pretensje do vendora.
serio najlepsze co by mógł nasz kochany vendor zrobić to moim zdaniem wprowadzić ( jak już chce urozmaicić ofertę ) to 3MMC, była by to ciekawa alternatywa zarówno dla 3CMC jak i Mefedronu, którego ostatnio są braki... ( to taka moja skromna propozycja jeśli chodzi o MENU ketonów )
Moim zdaniem po prostu lepiej dmuchać na zimne.
Bo to, że na trzeźwo sobie ktoś kupi to i walnie sobie w głowie założenia, że będzie się kontrolował, to każdy z nas doskonale zdaje sobie sprawę z tego, jak myślenie się zmienia kiedy wchodzi bomba... a patrząc na ostatnie wydarzenia na forum, piszę to w dobrej wierze.
to tyle ode mnie.
po prostu - trzeba uważać z dawkowaniem.
Zapalony ketonowiec, który łyka Mefa jak bułki z biedronki a z klefa sobie robi posypkę do zapiekanki - to przy tej substancji się zdziwi...
kiedy zacznie to dawkować tak, jak te właśnie ketony.
Ta substancja po prostu długo trzyma, i nie że trzyma eufo.,.. bo jest i eufo i speed
chodzi o to, że sobie po około godzince to całe eufo znika, a speed zostaje i to dość długo, a zapalony ketoniarz przyzwyczajony do schodzącej fazy walnie sobie dorzutkę, i zacząć się mogą ciekawe akcje... jeden wytrzyma dorzutkę, drugi ze 3 ... a inny dojdzie do 7dmiu i będzie wałek i pretensje do vendora.
serio najlepsze co by mógł nasz kochany vendor zrobić to moim zdaniem wprowadzić ( jak już chce urozmaicić ofertę ) to 3MMC, była by to ciekawa alternatywa zarówno dla 3CMC jak i Mefedronu, którego ostatnio są braki... ( to taka moja skromna propozycja jeśli chodzi o MENU ketonów )
Moim zdaniem po prostu lepiej dmuchać na zimne.
Bo to, że na trzeźwo sobie ktoś kupi to i walnie sobie w głowie założenia, że będzie się kontrolował, to każdy z nas doskonale zdaje sobie sprawę z tego, jak myślenie się zmienia kiedy wchodzi bomba... a patrząc na ostatnie wydarzenia na forum, piszę to w dobrej wierze.
to tyle ode mnie.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
15.11.2024, 21:48
Bynajmniej nie będzie to gówienko tak samo jak 4-FMC nie było gowienkiem. Być może gówienko w kontekście różnicy z 4cmc / 4mmc ale w porównaniu do choćby 3cmc to może być ciekawa alternatywa. Na pewno nie będzie tak serotogeniczne jak mmc czy cmc ale dopaminowe na pewno.
Bo jest dopaminowe
Nie jest to gówienko, da się poczuć moc.
Ogólnie to bardzo dobre jest, i eufo na pewno ( dla mnie ) lepsze niż po 3CMC
tylko te piepszone dorzutki, które chociażby ja kocham - to tragedia trzeba uważać.
Pozatym nic złego po tym mi się nie działo.
Nie jest to gówienko, da się poczuć moc.
Ogólnie to bardzo dobre jest, i eufo na pewno ( dla mnie ) lepsze niż po 3CMC
tylko te piepszone dorzutki, które chociażby ja kocham - to tragedia trzeba uważać.
Pozatym nic złego po tym mi się nie działo.
(15.11.2024, 18:53)Czeslawo napisał(a): Nie wiem czy nasz vendor z Kolubmii sie na to zdecyduje, dość wątpliwe.Patron ma głowę na karku, wybierze dobrze ... sam fakt że chce poszerzyć ofertę już jest ciekawa zajawką, ciekawa jestem co nowego się na sklepie pojawi.
15.11.2024, 23:33
Czeslawo Oj gówienko jako że nic nowego, pierdoła - 3-FMC to już było w obiegu 15 lat temu (zaraz obok 4-FMC, chociaż nie za popularne bylo). Pochodne 3-FMC byly nawet ok. 20 lat temu badane jako leki na adhd, otyłość.
Chociaż musze przyznać że dobrze widzieć że tolerancja tu pospadała coniektórym nie spodziewałem sie że zawodnicy po zjedzeniu tylu b-k będą zadowoleni z jakiegos fluoro-metkata.
Chociaż musze przyznać że dobrze widzieć że tolerancja tu pospadała coniektórym nie spodziewałem sie że zawodnicy po zjedzeniu tylu b-k będą zadowoleni z jakiegos fluoro-metkata.
16.11.2024, 00:31
ja się tam w archeologa nie bawię, ale to FMC wspominam ogólnie dobrze
Tu macie dwie prace o 3-FMC, stosunkowo słabo przebadane, ale dobrze że wiadomo cokolwiek.
https://sci-hub.se/10.1016/j.forsciint.2008.11.013 <--- ta taka fajna, ogólna, "przyjemna" lektura
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6154176/ <--- jakieś tam pierdolenie że 3-FMC rozpierdala jakieś ezoteryczne gówno o którym nikt nie ma pojęcia co to naprawde jest. Sam nie wiem do końca co to znaczy, ale na pewno nie idzie to w parze z tymi deklaracjami vendorów z cebuli że toto jest "mało toksyczne" xD
https://sci-hub.se/10.1016/j.forsciint.2008.11.013 <--- ta taka fajna, ogólna, "przyjemna" lektura
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6154176/ <--- jakieś tam pierdolenie że 3-FMC rozpierdala jakieś ezoteryczne gówno o którym nikt nie ma pojęcia co to naprawde jest. Sam nie wiem do końca co to znaczy, ale na pewno nie idzie to w parze z tymi deklaracjami vendorów z cebuli że toto jest "mało toksyczne" xD
Podsumowując, nasze wyniki dostarczają dowodów na to, że 3-FMC indukuje stres oksydacyjny i aktywuje autofagię w komórkach neuronalnych HT22. Proponujemy, że autofagia wywołana przez uszkodzenia oksydacyjne w komórkach HT22 leczonych 3-FMC może pojawić się jako mechanizm obronny komórki, jednak gdy nie może zapobiec toksyczności wysokiej dawki 3-FMC, aktywowane zostają szlaki apoptotyczne. Dalsze badania mogą pomóc zrozumieć mechanizmy molekularne neurotoksyczności 3-FMC. Warto zauważyć, że implikacja stresu oksydacyjnego w mechanizmie działania 3-FMC silnie sugeruje, że nadużywanie tego syntetycznego katynonu może zaburzyć homeostazę neuronalną i upośledzić funkcjonowanie ośrodkowego układu nerwowego.
-
Czyli nic nowego i nic ciekawego. Czyli tylko potwierdzono, że jak ćpasz dużo to się robi taki burdel, że komórki ulegają zniszczeniu i obumierają. A tu opisano wpływ na procesy które ja już opisywałem czy tu czy na hajpie.
Jak każdy narkotyk. A jeśli nawet nie badania stricte tego narkotyku to jego analogi lub "bazę".
Co do mocy to gdzieś kiedyś wrzucałem art, że siła działania zależy od masy podstawnika co w wielu wypadkach się zgadza chlor > metyl >>fluor
-
Czyli nic nowego i nic ciekawego. Czyli tylko potwierdzono, że jak ćpasz dużo to się robi taki burdel, że komórki ulegają zniszczeniu i obumierają. A tu opisano wpływ na procesy które ja już opisywałem czy tu czy na hajpie.
(15.11.2024, 23:33)horsii napisał(a): Czeslawo Oj gówienko jako że nic nowego, pierdoła - 3-FMC to już było w obiegu 15 lat temu (zaraz obok 4-FMC, chociaż nie za popularne bylo). Pochodne 3-FMC byly nawet ok. 20 lat temu badane jako leki na adhd, otyłość.
Jak każdy narkotyk. A jeśli nawet nie badania stricte tego narkotyku to jego analogi lub "bazę".
Co do mocy to gdzieś kiedyś wrzucałem art, że siła działania zależy od masy podstawnika co w wielu wypadkach się zgadza chlor > metyl >>fluor