Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wybierz jednego autora. 13/11/24
15.11.2024, 22:58
a potrafię a co??? ogólnie uwielbiam jego stare nuty a zwłaszcza tą
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
16.11.2024, 07:22
A ja uważam, że Michael nic złego żadnym dzieciom nie zrobił. Został nawet oczyszczony z zarzutów, ale łatka została, bo media łatwo nazwały go pedo, ale już potem ledwo bąknęli, że nic na niego nie znaleźli.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
16.11.2024, 12:37
(16.11.2024, 04:38)LOBO napisał(a): Czeslawo A ja jestem w opozycji... Muzyka to czlowiek... Ciekawe czy byś tak powiedział jakby to Twoje dziecko było i czy dalej byś słuchał i oddzielał prywatę od muzyki... ;-)
Nie jestem jakimś miłośnikiem MJ ale czytając różne artykuły i programy o nim, to trudno przesądzać, że na pewno był winny, ludzie też pamietaj chcieli z nego wyciagnać. $$$.
Miał zachowania dzinwe, ale uważam, że brak twardych dowodów w przestrzni publicznej.
Sama jego śmierć też jest wątpilwa, a zobacz ile ludzi po spadek się ustawiło, umoczyli jego lekarza,
to też mogła być sytuacjia, że z niego zrobili kozła ofiarnego.
Nie jest to dla mnie szegówlnie jestotny temat, bo już trochę czasu nie żyje ten gość, ale takie po krótce moje zdanie.
Jak będą jakieś inne dowody to pierwszy napiszę, że nia miałem racji.
W USA polityka, show-biznes, służby, pieniądze to wszystko można tak zmiksować, że nawet z kandytata na prezydenta w USA robi się naziste...
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
16.11.2024, 12:40
kurvvisko dobrze mówisz. Michael był niewinny. Warto powiedzieć o tym, ze on serio miał na pieńku z żydami - dokładnie to z wielkimi rybami branży muzycznej nie podobało im sie że do czarnego kolesia należy cały jebany katalog sony wart chuj wie ile miliardów. Poza tym te zarzuty molestowania Chandlera, podobnie jak wszystkie inne to kompletne fabrykacje. Chandler nafaszerował swojego syna tiopentalem żeby zacząl gadać głupoty, a potem spisał to jako wyznania o molestowaniu. Wstrętny facet, dobrze że zdechł. Polecam obejrzeć sobie ten filmik.
horsii 😁czystej krwi Arabię...i see Jude pipul everywhere... Poważnie!? To był typowy schemat działania pedofilskiego odcięcie od pępowiny.. Jaki 30 letni chop chodzi za rączkę z małymi chopczykamii obcymi co chwila inny... Jakby laski zmieniał;-) ... Nie dość że pedofil to jeszcze giej..homoś jak to mawiają w pewnych kręgach;-) instant karma gonna get you... Cytując.....i tak tyz się stanelo