Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Rewolucje w brzuchu po sylimarynie.
16.11.2024, 01:31
Może ktoś z was stosował i się wypowie. Nie żebym miał jakiś straszny problem. Raczej zastanawiam się czy to skutek uboczny i przyjebałem za dużą dawkę czy to po prostu się zdarza. Do tej pory piłem herbatkę z osyropestu. Bez jakiś spektakularnych wyników i żadnych dziwnych reakcji ze strony bebechów. Potem kupiłem sobie ostropest w całych nasionach do mielenia i też w sumie nic ciekawego. Ostatnio zacząłem brać tabletki z czystą sylimaryną i zauważyłem że czasem powodują kręcenie w brzuchu i nie wydając się w szczegóły anormalne sranie. I zastanawiam się czy przeczekać uboki czy coś zmienić. Poza sylimaryną na oczyszczenie piję pokrzywę i rumianek.
16.11.2024, 02:16
Nie miałem takich doznań ani po tabletkach, ani po herbatkach, a tych tabletek to troche żarłem, jakos po 60-80mg i po 4-6 szt dziennie.
16.11.2024, 10:19
(16.11.2024, 01:31)Bogdan Boner napisał(a): Może ktoś z was stosował i się wypowie. Nie żebym miał jakiś straszny problem. Raczej zastanawiam się czy to skutek uboczny i przyjebałem za dużą dawkę czy to po prostu się zdarza. Do tej pory piłem herbatkę z osyropestu. Bez jakiś spektakularnych wyników i żadnych dziwnych reakcji ze strony bebechów. Potem kupiłem sobie ostropest w całych nasionach do mielenia i też w sumie nic ciekawego. Ostatnio zacząłem brać tabletki z czystą sylimaryną i zauważyłem że czasem powodują kręcenie w brzuchu i nie wydając się w szczegóły anormalne sranie. I zastanawiam się czy przeczekać uboki czy coś zmienić. Poza sylimaryną na oczyszczenie piję pokrzywę i rumianek.
Biorę sylimaryną z berberyną i Tudcą na czczo i nie ma problemów.
Spróbuj zmienić markę
16.11.2024, 14:10
Znaczy ja obawiam się że to nie jest wina samej sylimaryny tylko może też diety bo jak najem się po niej tłustego to ten tłuszcz zostaje szybko wysrany zamiast zalegać w brzuchu.