Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa pvp
16.11.2024, 19:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.11.2024, 19:47 przez zeus seuss.)
Jak mogę rozpoznac że dostalem alfa pvp (albo inna alfe typu php pihp itp) (efekty, czas wejscia,) dostałem to konsystencji lepkiego zielonego proszu z malymi kryształkami brak bólu przy sniff dziwny zapach laduje sie po 30min aktywne w bardzo malych dawkach, zauwazylem dziwny oddech lekkie rozmazywanie obrazu przyjeta dawka to na oko 5mgx2 w 1h
edit: alfa kupiona od ruskich z dead drop moze ktos kojazyc
edit: alfa kupiona od ruskich z dead drop moze ktos kojazyc
16.11.2024, 19:50
"5 mg na oko" to chuj tam a nie 5mg. Czyli nie wiadomo ile wziąłes.
A-pvp ładuje sie szybciej, no i mimo tego że jest bardzo mocna to żeby sie obraz zaczął rozmazywać czy coś, to raczej trzebaby wziać wiecej niż 10 mg, chociaz zakładam że wziales wiecej. Masz porównanie do innych substancji?
Najlepiej by było jakbyś to sprawdził odczynnikami do testow - https://protestkit.eu/ - chociaż nie wiem czy nie będzie problemów skoro to są testy kolorometryczne a ty już dostałeś jakis dziwny barwiony wynalazek.
widziałem gdzieś tam w necie zieloną a-pvp, ale to o niczym nie swiadczy, w obiegu jest mnóstwo głupich mieszanek barwionych na najrózniejsze kolory.
A-pvp ładuje sie szybciej, no i mimo tego że jest bardzo mocna to żeby sie obraz zaczął rozmazywać czy coś, to raczej trzebaby wziać wiecej niż 10 mg, chociaz zakładam że wziales wiecej. Masz porównanie do innych substancji?
Najlepiej by było jakbyś to sprawdził odczynnikami do testow - https://protestkit.eu/ - chociaż nie wiem czy nie będzie problemów skoro to są testy kolorometryczne a ty już dostałeś jakis dziwny barwiony wynalazek.
widziałem gdzieś tam w necie zieloną a-pvp, ale to o niczym nie swiadczy, w obiegu jest mnóstwo głupich mieszanek barwionych na najrózniejsze kolory.
16.11.2024, 20:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.11.2024, 20:07 przez zeus seuss.)
szczękoscisku brak, dosyc mocny nie ogar, mocne skupienie, czuc duzo dopaminy, wydaje mi sie że serce bije mocniej niz w przypadku nep, piski w uchu są, zaczynam się cały trząść bez powodu
obraz rozmazuje sie tak ze np patrze na pudelko oddalone o 1m i napis sie szybko rozmazuje i wraca do normalnosci .
zauwazylem ze usta drętwieją na chwile jak po koksie albo lidokainie.
zapach jest bardzo dziwny nie potrafie do czegokolwiek go porownac
brak bólu przy wciaganiu smak chemiczny nie jakos bardzo intensywny
czuc mocne pobudzenie, kazdy dźwięk jest jakby bardziej ostrzejsz
30min po kresce 1 efekty i 20 min wchodzą w gore (nie dozucam narazie i napisze ile trzyma)
wydaje mi sie ze od razu po wciagniecu czuc minimalny efekt ale raczej to placebo
źrenice w normie
z efektow fizycznych czuje tylko dziwny oddech i to bicie serca
edit: nie mam doswiadczenia w tego typu stimach mocniejszych jedynie raz nep
obraz rozmazuje sie tak ze np patrze na pudelko oddalone o 1m i napis sie szybko rozmazuje i wraca do normalnosci .
zauwazylem ze usta drętwieją na chwile jak po koksie albo lidokainie.
zapach jest bardzo dziwny nie potrafie do czegokolwiek go porownac
brak bólu przy wciaganiu smak chemiczny nie jakos bardzo intensywny
czuc mocne pobudzenie, kazdy dźwięk jest jakby bardziej ostrzejsz
30min po kresce 1 efekty i 20 min wchodzą w gore (nie dozucam narazie i napisze ile trzyma)
wydaje mi sie ze od razu po wciagniecu czuc minimalny efekt ale raczej to placebo
źrenice w normie
z efektow fizycznych czuje tylko dziwny oddech i to bicie serca
edit: nie mam doswiadczenia w tego typu stimach mocniejszych jedynie raz nep
16.11.2024, 20:11
Możliwe, że to alfa-pvp, albo jakis podobny pirolidynoketon typu alfa-pihp, i dośc osobliwie na nie reagujesz trochę po prostu. Tak na 100 % niestety nikt ci nie powie. Tak jak napisalem, odłoż próbkę tego, i zamów testy z protestkit, te reagenty nie są drogie. Albo jeśli chcesz sie wykosztować to wyślij to do laboratorium Napisz potem, ile działa itd.
16.11.2024, 20:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.11.2024, 20:28 przez zeus seuss.)
prawdopodnie tak lekkie placebo sobie wkręcam odloze kilka mg kupie testy tylko nie mam pojecia ktore odczynniki kupic i nie wiem z kad wziasc informacje na temat tych kolorow co wyjdzie przy dodaniu wiesz moze z kad wziasc ta informacje?
ale tak na ogol jestem pewnien na 50% ze to alfa z roznych zrodel slyszalem ze "alfa jest zdradliwa" moze wejsc po 10-30min i niby faza 6h
wejscie faktycznie jest inne niz w przypadku nepa lub innych serce bije innaczej ale zauwazylem ze nie siada na serce jak nep.
oddech jest dziwny jakby plytki? ciezej zlapac oddech ludzie tez pisali ze tak mieli.
stestuje odczynnikami wole miec jakiś % pewnosci ze to alfa a nie wałek roznie bywa z ruskimi
ale tak na ogol jestem pewnien na 50% ze to alfa z roznych zrodel slyszalem ze "alfa jest zdradliwa" moze wejsc po 10-30min i niby faza 6h
wejscie faktycznie jest inne niz w przypadku nepa lub innych serce bije innaczej ale zauwazylem ze nie siada na serce jak nep.
oddech jest dziwny jakby plytki? ciezej zlapac oddech ludzie tez pisali ze tak mieli.
stestuje odczynnikami wole miec jakiś % pewnosci ze to alfa a nie wałek roznie bywa z ruskimi
16.11.2024, 20:42
Alfa-pvp jest zdradliwa pod tym wzgledem, że ma stosunkowo mało uboków, i można sie naprawde zatracic, a potem jak do ciebie dociera co odpierdalasz to jesteś w niezłym bagnie. Inne alfy mają wiecej uboków, to troche ciezej sie doproawdzic do stanów krytycznych no ale zdolne cpuny wszystko potrafią.
Tutaj masz jak a-PVP reaguje na poszczegolne odczynniki.
https://bunkpolice.com/reaction-video-li...alpha-pvp/
16.11.2024, 20:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.11.2024, 21:17 przez zeus seuss.)
(16.11.2024, 20:42)horsii napisał(a): Alfa-pvp jest zdradliwa pod tym wzgledem, że ma stosunkowo mało uboków, i można sie naprawde zatracic, a potem jak do ciebie dociera co odpierdalasz to jesteś w niezłym bagnie. Inne alfy mają wiecej uboków, to troche ciezej sie doproawdzic do stanów krytycznych no ale zdolne cpuny wszystko potrafią.
dzieki
(16.11.2024, 20:11)horsii napisał(a): Możliwe, że to alfa-pvp, albo jakis podobny pirolidynoketon typu alfa-pihp, i dośc osobliwie na nie reagujesz trochę po prostu. Tak na 100 % niestety nikt ci nie powie. Tak jak napisalem, odłoż próbkę tego, i zamów testy z protestkit, te reagenty nie są drogie. Albo jeśli chcesz sie wykosztować to wyślij to do laboratorium Napisz potem, ile działa itd.
chęć na dozut pojawila sie po okolo 100min
(16.11.2024, 20:05)Zeus Seuss napisał(a): nincs triszmus, elég erős, nem kutyás, erős koncentráció, sok dopamint érzek, nekem úgy tűnik, hogy hevesebben ver a szívem, mint a nep-nél, nyikorog a fülem, remegni kezdek ok nélkül
annyira elmosódik a kép, hogy egy 1 m-re lévő dobozt nézek és gyorsan elmosódik a felirat és visszaáll a normál állapotba.
Észrevettem, hogy egy ideig zsibbadnak az ajkaim, mint a koksz vagy a lidokain után.
az illata nagyon furcsa, semmihez sem tudom hasonlítani,
belégzéskor nincs fájdalom, nem túl intenzív a kémiai íz
, erős stimulációt érzek, minden hang kicsit élesebb,
30 perccel az 1. pont után, a hatások 20 perc után kezd növekedni (még nem jósolom, és megmondom meddig tart)
nekem úgy tűnik, hogy belélegzés után azonnal minimális hatást érzek, de ez inkább placebo,
a pupilláim normálisak ,
a fizikai hatásoktól csak furcsa légzést és szívverést érzek
szerkesztés: nincs tapasztalatom ilyen típusú stimekkel, erősebb csak egyszer nepdon
nem hiszem, hogy a-pvp , az alapján amit írtál, te inkább egy nep vagy mix a-pvp + 3-ho-pcp. Amikor megolvad, milyen a színe, világos sárga vagy sötét sárga vagy átlátszó színtelen?
17.11.2024, 13:42
wiesz co sprawdze wieczorem jaki jest kolor gdy sie topi, wzialem kilka malutkich kresek ostatnia o 22 i o 5 dopiero zasnalem zjazd byl lekkie halucynacje sluchowe tez byly,
17.11.2024, 14:14
O tej kolorowej alfie od ruskich już dawno temu słyszałem albo jest bardzo mocna albo coś nie tak działa bo ludzie sami robili dropy i wrzucali namiary na grupę żeby się tego pozbyć
Ogólnie alfy które znam mają swój specyficzny zapach
Ogólnie alfy które znam mają swój specyficzny zapach
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca