Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
paclab.pl < 1500 USD za pełny DOXING do wzięcia!!!
13.11.2024, 05:44
Kto to napisał?
PacLab zapłaci za tą infomrację!
500 USD w XMR dla osoby która przedstawi
ralne dowody kto jest autorem tego maila.
Koljene 500 USD za Imię nazwisko adres.
pełny DOXING + 500 USD czyli łącznie
PacLab.pl zapłaci za przyjemność poznania
tożsamości tej osoby do 1500USD w XMR.
Zapłacimy kiedy wyciekną globalne logi i będziemy w
stanie potwierdizć te informacje.
Płatne pierwszej osobie która poda dane które potwierdzą się z logami.
I tak panowie.
Całą społeczność Dopal.org pozdrawiamy bardzo serdecznie!
Szczególnie dziękujemy jednemu użytkownikowi Dopal.org
który sporo pomógł. Panowie nasze operacje narazie
w calości są prowadzone na Archetyp gdzie zapraszamy.
Pragniemy podkreślić...
PacLab Wywiązuje się ze swoich zobowiązań!
PacLab zapłaci za tą infomrację!
500 USD w XMR dla osoby która przedstawi
ralne dowody kto jest autorem tego maila.
Koljene 500 USD za Imię nazwisko adres.
pełny DOXING + 500 USD czyli łącznie
PacLab.pl zapłaci za przyjemność poznania
tożsamości tej osoby do 1500USD w XMR.
Zapłacimy kiedy wyciekną globalne logi i będziemy w
stanie potwierdizć te informacje.
Płatne pierwszej osobie która poda dane które potwierdzą się z logami.
I tak panowie.
Cytat:Kod:************************************************************
Dear Openprovider Support Team, My name is ***, and I am an independent journalist dedicated to investigating and reporting on issues related to public health and safety. I am writing to bring to your attention a serious concern regarding the online shop "PACLAB" which currently registered a domain on your platform. It has come to my attention that PACLAB is engaging in the sale of prescription medications, specifically Tramadol and Modafinil, without the necessary legal authorization. As you may be aware, Tramadol is classified as a prescription medication in Netherlands due to its potential for abuse and dependence. It is also classified as a controlled substance under the Dutch Opium Act (Opiumwet). Similarly, Modafinil is a prescription medication used to treat narcolepsy and other sleep disorders, and it is illegal to sell it without a prescription. Besides offer at paclab[.]pl, actor PACLAB advertises these products on darknet market ARCHETYP. Actor provides fake contact details on paclab[.]pl that lead to non-existing "analytical lab" company. The actions of PACLAB not only violate the terms of service of your hosting company but also pose a significant risk to public health and safety. The unauthorized sale of these medications can lead to misuse, dependence, and other serious health consequences for individuals who may purchase them without proper medical oversight. I urge you to take immediate action against PACLAB for these violations. It is crucial that you suspend their account and investigate their practices to ensure compliance with both your terms of service and local laws. Allowing such activities to continue undermines the integrity of your platform and could potentially expose you to legal liabilities. Thank you for your attention to this urgent matter. I look forward to your prompt response and the actions you will take to address this issue. Sincerely, +++
Całą społeczność Dopal.org pozdrawiamy bardzo serdecznie!
Szczególnie dziękujemy jednemu użytkownikowi Dopal.org
który sporo pomógł. Panowie nasze operacje narazie
w calości są prowadzone na Archetyp gdzie zapraszamy.
Pragniemy podkreślić...
PacLab Wywiązuje się ze swoich zobowiązań!
13.11.2024, 07:02
Masz konkurencję albo komuś nadepnąłeś na odcisk.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
16.11.2024, 00:15
Poważny hakier na burzliwe czasy.
Pamiętajcie, jak wam będą zrzucać strone z rowerka to rozejrzyjcie sie za hostingiem/rejestracją domeny w indiach albo w tajlandii przez jakąś firme dziura w dupie. Tam jest luzik.
17.11.2024, 01:22
Cloudfire wystarczy jeśli o usterki techniczne chodzi. Co innego blokowane domeny / serwery - vps czy tam hostingi. domenę se możesz zajebac nawet zydowska jak chcesz. To czy zostanie po zgłaszaniu zablokowana zależy w Hooj od providera. Hosting? Tanie vps za xmr? moneromarket.io
A czy hakerem bym się nazwał no coś tam sie poklikać umie ale no ten tego ja głównie się na opsecu skupiam wyjeby robiąc. Ale no taaaak. A ten skąd masz kurwa moje zdjęcie ziomek? W mojej masce po domu kurwa ))
A czy hakerem bym się nazwał no coś tam sie poklikać umie ale no ten tego ja głównie się na opsecu skupiam wyjeby robiąc. Ale no taaaak. A ten skąd masz kurwa moje zdjęcie ziomek? W mojej masce po domu kurwa ))
053be82a4c94320356cbc432a1bc2f14b63881793d1b0f7ea90b7332c37109712e
18.11.2024, 05:04
Bo na chuj wdupcacie do oferty takie rzeczy jak tramal i depczecie po nogach sklepom RC, za którymi jak wiadomo siedzą zwykle sliscy ludzie.
Ja odnalazłem jak mnie nie było sklepik z nootropami i też mają modka i funkcjonuja już dwa lata bez problemu, nawet na allegro się jeszcze niedawno wystawiali lol
Ja odnalazłem jak mnie nie było sklepik z nootropami i też mają modka i funkcjonuja już dwa lata bez problemu, nawet na allegro się jeszcze niedawno wystawiali lol
(18.11.2024, 05:04)Chochlik napisał(a): Bo na chuj wdupcacie do oferty takie rzeczy jak tramal i depczecie po nogach sklepom RC, za którymi jak wiadomo siedzą zwykle sliscy ludzie.
Wiesz co chyba masz rację. Wpierdoliliśmy się komuś do pysznego rosołu...
Może to dobry pomysł zmienić ofertę. Poważnie to rozważamy.
(18.11.2024, 21:46)Blade12 napisał(a): PacLab to można zamawiać tramal ?
Proszę nie zamawiać. Raczej będziemy robili dyskontynuację tego odczynnika.