Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Recepta na xanax
17.11.2024, 16:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2024, 16:17 przez DannyDeVito.)
(17.11.2024, 08:35)marioss napisał(a): DannyDeVito przepatrzyłem kolego na szybko cebulkę i nie bylo tak korzystnych ofert jak 270 za 150 klonów?? Z chęcią bym się z taką zapoznał coprawda mam jeszcze jedno opakowanie alpry ale nie wiem czy uda się wypisać kolejne opakowanie w takim czasie.
Podpieta w temacie leki/chemia apteka Cebrerus. 150 clonow galnica nie cale 300cbln. Pisz na priv jak cos bo tu nie bedziemy kontynuowac takiego tematu.
(17.11.2024, 10:58)wuja2024 napisał(a): Jakby co to JP stracił uprawnienia i strona jego już nie działa
Dlaczego pierdzielisz trzy po trzy. Strona Jana Pawla Drugiego czesto miala przerwy techniczne itp. Normalna sytuacja, ale ok - rozumiem ze breakdeancea tanczysz i trzeba cos zakurwic . Idz do rodzinnego niech Ci przepisze cloraxen i uboki zejda.
Patrz Komu Ufasz
17.11.2024, 17:50
DannyDeVito to ty pierdzielisz, JP odpowiadał przed sądem lekarskim i rzecznikiem odpowiedzialności zawodowej, od miesiąca miał zawieszone PWZ w związku z tym, mimo tego trzaskał dalej recepty. Teraz się skończył i prędko, a może nawet nigdy nie wróci.
Tym razem to nie jest normalna sytuacja.
Tym razem to nie jest normalna sytuacja.
17.11.2024, 18:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2024, 18:09 przez DannyDeVito.)
Ok, rozumiem , waza informacja. Jak pod koniec grudnia zamowie dwie paki sedamu 6mg i pojdzie gladko to Twoj wpis na forum bedzie przestarzaly; Ale to dobrze Jana Papierza jak najmniej osob powinien osblugiwac.
btw od kiedy ma to zawieszenie? Z jakiego tytulu. Wez troche rozwin bo 2tyg temu dwie paki sedamu mi przepisal.
To lepiej w research sie baw bo nie umiesz w to. KOLEGO - nie jestesmy kolegami. Na to trzeba vibe, podobny sposob myslenia i nie pierdolenie glupot. Prawda kej9 EOT z mojej strony.
btw od kiedy ma to zawieszenie? Z jakiego tytulu. Wez troche rozwin bo 2tyg temu dwie paki sedamu mi przepisal.
(17.11.2024, 08:35)marioss napisał(a): DannyDeVito przepatrzyłem kolego na szybko cebulkę i nie bylo tak korzystnych ofert jak 270 za 150 klonów?? Z chęcią bym się z taką zapoznał coprawda mam jeszcze jedno opakowanie alpry ale nie wiem czy uda się wypisać kolejne opakowanie w takim czasie.
To lepiej w research sie baw bo nie umiesz w to. KOLEGO - nie jestesmy kolegami. Na to trzeba vibe, podobny sposob myslenia i nie pierdolenie glupot. Prawda kej9 EOT z mojej strony.
Patrz Komu Ufasz