Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
18.11.2024, 15:52
To sama prawda co pisze marioss choć napisał niewiele - lecz krótko i na temat. Kluczowe co należy podkreślić to to, iż sort ( na którego powrót czeka chyba całe forum ) był praktycznie bezzjazdowy, z relacji szczurów, które przerobiły tego kilka gram w 24h opinie są jednoznaczne, TOP produkt. Po prostu przestaje działać i można normalnie funkcjonować, jeść, spać... z niecierpliwością czekam, aż pojawi się ponownie w ofercie. Sylwester tuż-tuż, rok trzeba przejść odpowiednio... dobrze.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
Bezsprzecznie najlepszy sort, ktory byl dostepny na tym forum...faza czystosc jakosc, co wplywa na zminimalizowanie ubokow...klasa...jesli ktos powie ze keidys to byly lepsze sorty, to winien zakonczyc dzialalnosc rekreacyjna;-) ni ma dla neigo ratunku
27.11.2024, 18:44
Jak taki kozak to oby nowy rzut był taki sam albo lepszy czekam na jakas recenzje
27.11.2024, 20:07
(18.11.2024, 16:27)LOBO napisał(a): Bezsprzecznie najlepszy sort, ktory byl dostepny na tym forum...faza czystosc jakosc, co wplywa na zminimalizowanie ubokow...klasa...jesli ktos powie ze keidys to byly lepsze sorty, to winien zakonczyc dzialalnosc rekreacyjna;-) ni ma dla neigo ratunku
jeśli chodzi o to forum... i kraj, potwierdzam, lepszego sortu nie było...
oby vendor miał dla nas dobre wiadomości do nowego roku, nie pamiętam kiedy tak czekałam na pojawienie się odpowiedniego sortu gdziekolwiek...
krajowe TOP1
DarkSonia Soniu droga chyba zapadlas w sen zimowy;-) gdyz juz jest na stanie, takze tak...a po drugie obecnie na forum do wyboru do koloru ...wi9ec nie wiem an co Ty caly czas tak czekasz ;-) to trza dzialac dziewcze...orientacje trzymac ❤
27.11.2024, 20:41
Zmęczona po pracy to pisałam, może nie konkretnie się wyraziłam i masz trochę racji ...
chodzi o to by zrobić wszystko aby w okresie święta-sylwester nie zabrakło dobrego gipsu na imprezę ... bo wiadomo, jak to z ostatnimi sortami od Pablo było...
znikały jeszcze zanim większość zdążyła zamówić.
Dziś jest... jutro może nie być... z jednej strony brać póki jest, ( a z drugiej kurwa zostawcie coś dla mnie )
chodzi o to by zrobić wszystko aby w okresie święta-sylwester nie zabrakło dobrego gipsu na imprezę ... bo wiadomo, jak to z ostatnimi sortami od Pablo było...
znikały jeszcze zanim większość zdążyła zamówić.
Dziś jest... jutro może nie być... z jednej strony brać póki jest, ( a z drugiej kurwa zostawcie coś dla mnie )
28.11.2024, 16:02
Sniff czy oral robił lepsze dzialanie ostatnio?
No właśnie chciałbym żeby fajnie w towarzystwie się siedziało ale nie chciałbym mocnego pierdolniecia eufo ze mnie q kanape gniecie 😅 ziom weźmie pake a ja nagrodę jak się uda i będą testy 😁
No właśnie chciałbym żeby fajnie w towarzystwie się siedziało ale nie chciałbym mocnego pierdolniecia eufo ze mnie q kanape gniecie 😅 ziom weźmie pake a ja nagrodę jak się uda i będą testy 😁