Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
16.11.2024, 04:17
Próbował ktoś tej tilmetaminy? z budowy to podobne do to O-PCM, w sumie to to jest O-TCM.... cenowo nie wypada najgorzej, niewiele drożej jak DCK.
18.11.2024, 20:26
I'll say it again until the end of the world.
Where is my damn order # 16548 worth over 260 euros???
Where is my damn order # 16548 worth over 260 euros???
19.11.2024, 13:04
Witam bogaty sklep z bogatą ofertą zamawiam paczki i jestem zadowolona pozdrawiam
28.11.2024, 16:04
Nep mnie rozpierdolił. Tylko ja jestem idiotą i ta substancja mnie niszczy xD Mało doświadczeniach w stimach.
Potem zjazd i zdychanie, masakracja. Ale gdzieś w środku nocy stwierdziłem że zapalę sobie mdmb-butinaca.
Uzyskałem olśnienie najwyższego stopnia i stałem się mózgiem Boltzmanna. Zrozumiałem wszystko.
To sypie dalej nepa, chociaż już mam krwawe spływy xD
Będzie mieszane z mdmb-butinaca i zastanawiam się nad miksem lsd + nep, czy to ma jakikolwiek sens.
ROBIMY TO
MIKS 3 MOC TRÓJCY
KARTON 1S-LSD 5D POD DZIĄSŁO
KRECHA NEPA
BUCHA MDMB-BUTINACA
Wrzucam tutaj bo butinaca i nep od designera super kox! Może będzie warto wyobrębnić w trip report jak zdołam coś odklejonego napisać
EUGHUR92834-VMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMECI3P
NOGI WAŻĄ TONĘ JAK PNIE Z ŻELIWO ŻELAZO BETONO ADAMANTINE STAR
Trochę zacinki i senno się robi
Potem zjazd i zdychanie, masakracja. Ale gdzieś w środku nocy stwierdziłem że zapalę sobie mdmb-butinaca.
Uzyskałem olśnienie najwyższego stopnia i stałem się mózgiem Boltzmanna. Zrozumiałem wszystko.
To sypie dalej nepa, chociaż już mam krwawe spływy xD
Będzie mieszane z mdmb-butinaca i zastanawiam się nad miksem lsd + nep, czy to ma jakikolwiek sens.
ROBIMY TO
MIKS 3 MOC TRÓJCY
KARTON 1S-LSD 5D POD DZIĄSŁO
KRECHA NEPA
BUCHA MDMB-BUTINACA
Wrzucam tutaj bo butinaca i nep od designera super kox! Może będzie warto wyobrębnić w trip report jak zdołam coś odklejonego napisać
EUGHUR92834-VMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMECI3P
NOGI WAŻĄ TONĘ JAK PNIE Z ŻELIWO ŻELAZO BETONO ADAMANTINE STAR
Trochę zacinki i senno się robi