Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
13.11.2024, 22:04
W takiej ilości to dostaniesz w końcu pląsawicy
Rzeczywiście mój błąd.
(16.11.2024, 12:13)horsii napisał(a): Przecież pregabalina nie jest metabolizowana przez wątrobę. Wydalana jest w niezmienionej postaci. Bierzesz pregabe i taką samą pregabe wysikiwujesz. już ten metaklef jest gorszy dla wątroby, niz pregaba.
Rzeczywiście mój błąd.
14.11.2024, 21:02
Ja przetestowałem ICE na wylot po ciągach dwudniowych jak nie macie przerwy chociaż 2 to strata materiału ja waliłem go po 2 razy w tygodniu w ciągach dwudniowych i taka tolerke dojebalem że wrzucałem 1g bombe która mnie trzymała max 30min jak już za mocno zacząłem przesadzać to złapały mnie w końcu duszności stan w którym miałem tzw. Płytki oddech uczucie duszenia się.
Tolerke to on strasznie szybko miażdży nic mi tak tolerki nie wujebalo jak ice. 😂 dla tego teraz odbuduwuje bo akurat wyjechałem do pracy w Holandii.
Miałem okazję testować zajebiste 3MMC , sztos panowie mam zdjęcie jak chcecie wrzucę wam w temacie ogólnym 3mmc, chcecie?
Tolerke to on strasznie szybko miażdży nic mi tak tolerki nie wujebalo jak ice. 😂 dla tego teraz odbuduwuje bo akurat wyjechałem do pracy w Holandii.
Miałem okazję testować zajebiste 3MMC , sztos panowie mam zdjęcie jak chcecie wrzucę wam w temacie ogólnym 3mmc, chcecie?
Be objective and honest.
15.11.2024, 20:35
Ciemnoksieznik No ogólnie przez 3 miesiące badałem z częstotliwością 2 razy na 7 dni.
Aktualnie po 3 tygodniach przerwy spróbowałem 3mmc, i było pięknie no i już drugi tydzień znowu leci a będzie dużo więcej tygodni więc myślę że kiedy tak radykalnie zmniejszam częstotliwość to organizm odbuduje najpotrzebniejsze zapasy chociaż trochę
Aktualnie po 3 tygodniach przerwy spróbowałem 3mmc, i było pięknie no i już drugi tydzień znowu leci a będzie dużo więcej tygodni więc myślę że kiedy tak radykalnie zmniejszam częstotliwość to organizm odbuduje najpotrzebniejsze zapasy chociaż trochę
Be objective and honest.
16.11.2024, 12:13
(12.11.2024, 21:01)martio_vp napisał(a): To z wątroby będziesz mieć gąbkę przy tej dawce pregabaliny. Zgaga to drugie imię!
Przecież pregabalina nie jest metabolizowana przez wątrobę. Wydalana jest w niezmienionej postaci. Bierzesz pregabe i taką samą pregabe wysikiwujesz. już ten metaklef jest gorszy dla wątroby, niz pregaba.
16.11.2024, 12:58
Aktualne 3-CMC ICE spod zanku marki Escobar :
Nie będę pisał jak dziala bo macie wiele moich recenzji, napiszę róznice w sostsunku do poprzednich partii.
Kamykie nieco mniej tawrde od tych z początku 10/2024.
Aplikacja sniffem nie piecze mocno, wręcz w mojej opinii to jedna z łagodniejszych "trójek" w ostanich miesiącach.
Działanie co do długości mniędzy dawkami to odrobine dłuższe czyli "1h. +"
W subiektywnej ocenie proponuję dawkowanie w mg zwiekszyć o 10-15% w stosunku do wcześniejszego sortu, profil jak dla mnie idealny ani kanapa, ani tylko speed, dobrze wyważone 3-CMC.
Bierzcie póki jest bo na NEPa i 4-MMC musimy poczkać.
CZAS LOTU :MEGA SZYBKO.
BHP/ PAKOWANIE: TOP LEVEL.
JAKOŚĆ: LUKSUS.
Nie będę pisał jak dziala bo macie wiele moich recenzji, napiszę róznice w sostsunku do poprzednich partii.
Kamykie nieco mniej tawrde od tych z początku 10/2024.
Aplikacja sniffem nie piecze mocno, wręcz w mojej opinii to jedna z łagodniejszych "trójek" w ostanich miesiącach.
Działanie co do długości mniędzy dawkami to odrobine dłuższe czyli "1h. +"
W subiektywnej ocenie proponuję dawkowanie w mg zwiekszyć o 10-15% w stosunku do wcześniejszego sortu, profil jak dla mnie idealny ani kanapa, ani tylko speed, dobrze wyważone 3-CMC.
Bierzcie póki jest bo na NEPa i 4-MMC musimy poczkać.
CZAS LOTU :MEGA SZYBKO.
BHP/ PAKOWANIE: TOP LEVEL.
JAKOŚĆ: LUKSUS.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
18.11.2024, 19:30
Piąteczka ICE 'a weszła elegancko.
Sort o profilu euforycznym.
Materiał mocno żrący, z nosa zrobił beton, natomiast było to najskuteczniejsze ROA.
Per rectum oraz oral spoko ale bez szaleństw.
5gram na nockę wystarczyło w sam raz, godzinę przed robotą ok 6.00 dociagałem ostatniego wegorza.
Kuśka po tym nie staje także zapomnijcie o sexach, flak totalny
Dopamina +++
Ocena subiektywna 7/10
Obiektywna 8/10
Jest dobrze 🤘
Polecam i pozdrawiam.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
18.11.2024, 19:33
kot_kreskowy
Ciekawa opinia, nieco różniąca się od mojej, ale przynajmniej wiadomo, że nie od szablonu.
Ciekawa opinia, nieco różniąca się od mojej, ale przynajmniej wiadomo, że nie od szablonu.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
18.11.2024, 19:56
kot_kreskowy u mnie kuśka normalnie działała 😂
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność