Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa pvp
17.11.2024, 14:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2024, 15:32 przez zeus seuss.)
(17.11.2024, 14:14)Mglus808 napisał(a): O tej kolorowej alfie od ruskich już dawno temu słyszałem albo jest bardzo mocna albo coś nie tak działa bo ludzie sami robili dropy i wrzucali namiary na grupę żeby się tego pozbyć
Ogólnie alfy które znam mają swój specyficzny zapach
zapach jest specyficzny tak jakby pachnie brudem grzybem (?) jebie jak cos starego tak jakby chemiczny lekki zapach nie wiem nie potrafie lepszego porownania dac.
okej powąchalem jeszcze raz i zapach jest zblizony do doslownie slime tego co na odpustach sprzedaja
https://ibb.co/PxBzR6P
wydaje mi się ze jest tu kilka kolorow proszuk jak patrzylem wczoraj na trzezwo zielony zielono-niebieski (?) tez biale malutkie kryształki i zielonkawe
proch jest tak lepki ze nie moze sie odlepic od dilki
faza jest strasznie dziwa po czasie zauwazylem derealizacja mrowienie ciala problem z oddychaniem lekkie zwidy bodyload schiz brak a wciaglem 30mg z wagi faza bardzo dziwna jakby troche dysocjacja albo nie ogar niewiem
na ogol straszne gowno juz lepiej nep wziasc niz ta ruska alfe nie wiadomo co to za gowno nie kupujcie tego bede kupowal odczynnik i dowiem sie co to za syf
edit: wzialem troche prochu na palec proch jakby po rozmazaniu na palcu ma lepka smarowa konsystencje
edit 2: pojawily sie mroczki przed oczami gdy wstaje lub patrze sie w gore , jestem gorzej zmulony niz po benzo lub neuroleptyku, bodyload ciezki w chuj
18.11.2024, 18:20
zeus seuss
Dla mnie ten opis to najbliższy do: a-pihp z domieszką czegość... jakaś ketamina ? cholera wie co tam jest, obstawiam wnioskując po opisie, że to nie jest jedna substancja tylko mix czegoś + jakiś barwnik ?
Dziwne połącznie jak dla mnie patrząc po opisie....
Dla mnie ten opis to najbliższy do: a-pihp z domieszką czegość... jakaś ketamina ? cholera wie co tam jest, obstawiam wnioskując po opisie, że to nie jest jedna substancja tylko mix czegoś + jakiś barwnik ?
Dziwne połącznie jak dla mnie patrząc po opisie....
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
18.11.2024, 19:03
Po opisie to jak alfa albo jakaś mocna lub trefna albo domieszane coś. Po kolorze sądząc to napewno jest coś domieszane no ale alfa ma ten specifyczny chemiczny zapach i ludzie różnie go określali stare grzyby, zapach trupa, zapach spermy i inne wariacje owych lub podobnych substancji
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
18.11.2024, 20:53
U mnie też na mieście wołają jakieś skrytki właśnie jeszcze 120zl za 1g jakiejś zielonej i niebieskiej właśnie może się kiedyś skusze ale drogo i pewnie wyjeba jeszcze XD
18.11.2024, 21:18
No właśnie krążą trzy kolory albo mi się już myli jest jeszcze czerwona tylko na dead dropa można to dostać, SztywnyMisza to raczej nie jest wyjeba zależy od wtyczki 🔌 wtyczka musi być ukr/rus xd lub pochodne Słyszałem o tej alfie ale nie próbowałem tylko na foto widziałem, wiadomo że tg to głównie małolaci więc w tych kręgach robi naprawdę sroga krzywdę.
Cena nie bez powodu dużo większa, ale już nie pamiętam czy te alfy trochę więcej nie kosztują niż 120pln/g
Cena nie bez powodu dużo większa, ale już nie pamiętam czy te alfy trochę więcej nie kosztują niż 120pln/g
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
Wczoraj, 12:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 12:31 przez zeus seuss.)
(18.11.2024, 19:03)Mglus808 napisał(a): Po opisie to jak alfa albo jakaś mocna lub trefna albo domieszane coś. Po kolorze sądząc to napewno jest coś domieszane no ale alfa ma ten specifyczny chemiczny zapach i ludzie różnie go określali stare grzyby, zapach trupa, zapach spermy i inne wariacje owych lub podobnych substancji
po wiekszym pasie tego wynalazku gdy czulem ze juz srogo przesadzilem pojawily sie chwilowe halucynacje sluchowe brak wiekszych zwid po chwili minely taka czapa ze mysalem ze zejde zaraz na wejsciu w chuj mocny speed nogi lataja wzrok i oczy wszystko nie dalo sie kontrolowac szczekoscisk taki ze myslalem ze zęby polamie okolo 17 zaczely sie wieksze paranoje swiat wygladal inaczej byl magiczny (?) jakos udalo mi sie zasnac nawet nie wiem kiedy do teraz czuje speeda lekkiego
gdzie moge dostać leginta Alfe najlepiej pvp lub inna