Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CL-ADBA- Opinie o produkcie
19.11.2024, 01:59
(17.11.2024, 15:14)Mglus808 napisał(a): Dzejdzej123 bo taka prawda że większość venodrow ma wyjebane na to co sprzedaje ma dobrze robić a im mniej ludzi wie co to jest tym lepiej mniejsza konkurencja
Mglus808 dokładnie prawa zastrzeżone i to rzecz jasna rzecz oczywista większość powinna mieć świadomość badań tyle co na paznokieć i wrazie w wyżej .. ale no takiak mówisz nazwy są poprostu dla przyciągnięcia uwagi nie raz miałem tak że dostałem jeden cana pod paroma nazwami różniły się wyglądem i mocą najlepiej dobrze się doedukowac bo layiki przez takie testy później tylko smród robią najlepiej jak by pisało ile na ile i tyle wcześniej by jebli test by git było
19.11.2024, 17:31
Witam próbowałam kilka g wciągnięte nosem i trochę zjedzone efekt działania bardzo wydłużony podczas tripu doświadczyłam ciekawych rzeczy podczas słuchania muzyki a dokładnie hip hop byłam w jakimś innym świecie czułam się znakomicie po kilku godzinach doszła do mnie świadomość co się dzieje kolejne dawki równie mocne już troszkę krócej działały ale cały czas tak samo mocno właśnie zamówiłam kolejną porcję szczerze polecam tego vendora :*