Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Twój najdłuższy okres bez ćpania? 19/11/24
19.11.2024, 05:50
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
19.11.2024, 07:07
Odkąd ćpam 5 lat to przez ten okres czasu miałem trzy przerwy po miesiącu i było to spowodowane pobytem w Choroszczy.
19.11.2024, 08:33
Mój najdłuższy okres bez ćpania to Jak w Holandii robiłem 2 lata potem przyjechałem do Polski i znów zaczęłam walić 😁
Nie wiem. Z 18 lat ?
A powód ? Banalny.Było się gówniarzem. Prosta kalkulacja że to zbytnio nie prowadzi do niczego.
Jeśli były z tego jakieś korzyści, to na pewno już więcej nie wrócą, a dalsze brnięcie w to ,to tylko pikowanie w dół.
I ta myśl że trzeba brać życie we własne ręce.
A powód ? Banalny.Było się gówniarzem. Prosta kalkulacja że to zbytnio nie prowadzi do niczego.
Jeśli były z tego jakieś korzyści, to na pewno już więcej nie wrócą, a dalsze brnięcie w to ,to tylko pikowanie w dół.
Ja tak naprawdę nie istnieję.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
Więzienie 8 miesięcy przestałem nawet szlugi jarać ale po wyjsciu znowu pale.
To starszy juz jestes i na forum 😯
(19.11.2024, 12:31)wiadomix napisał(a): Nie wiem. Z 18 lat ?
To starszy juz jestes i na forum 😯
19.11.2024, 18:01
Odkąd cpam to z 1.5 roku była przerwa później lot i przerwa z 5 miesięcy
19.11.2024, 18:34
Zanim trafiłem do Monaru standardem były przerwy miesięczne pomiedzy melanżami.
Gdy wyszedłem z leczenia potrafiłem robić przerwy po dwa miesiące, najdłuższy okres bez niczego to ponad 4 miesiące, nie miałem celu, po prostu nie chciałem ćpać i planowałem wtedy sobie dłuższy okres abstynencji i tak wyszło.
A ostatnie dwa -trzy latato jeden wielki melanż
Gdy wyszedłem z leczenia potrafiłem robić przerwy po dwa miesiące, najdłuższy okres bez niczego to ponad 4 miesiące, nie miałem celu, po prostu nie chciałem ćpać i planowałem wtedy sobie dłuższy okres abstynencji i tak wyszło.
NIE dla OPIO !!!
19.11.2024, 21:40
(19.11.2024, 18:34)kot_kreskowy napisał(a): Zanim trafiłem do Monaru standardem były przerwy miesięczne pomiedzy melanżami.
To nie dobrze jak melanż cały czas
19.11.2024, 21:49
No nie dosłownie cały czas.
Robię jakieś tam przerwy po tydzień, czasem dwa ale czasem też w tygodniu wpadnie kreska dwie fety 🤷
Druga młodość mi się wjebała, nic nie poradzę. Trzeba to jakoś przetrwać, w końcu się znudzi.
Wyczerpałem już wszystkie pomysły aby jakoś tą bestię okiełznać
Spokojnie, to tylko awaria😎
Robię jakieś tam przerwy po tydzień, czasem dwa ale czasem też w tygodniu wpadnie kreska dwie fety 🤷
Druga młodość mi się wjebała, nic nie poradzę. Trzeba to jakoś przetrwać, w końcu się znudzi.
Wyczerpałem już wszystkie pomysły aby jakoś tą bestię okiełznać
Spokojnie, to tylko awaria😎
NIE dla OPIO !!!