Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEW NEP - REVIEWS
16.11.2024, 01:01
Epsiakos no właśnie, panie modernizator, jak ten żółty dopał?
Flight ma dobre produkty z reguły, chociaż nie chce zapeszać, taki żółty NEP nie napawa mnie jakąś szczególną pewnością siebie... tzn ostatni raz takie żółte wynalazki ketonowe to widziałem trochę lat temu, pochodzenia chińskiego, kiedy w kwestii jakości towaru to był rozstrzał duży, no nie trzeba mówić chyba że te kolorowe sorty to nie były raczej z górnej półki... Obym sie mylił w tym wypadku
Flight ma dobre produkty z reguły, chociaż nie chce zapeszać, taki żółty NEP nie napawa mnie jakąś szczególną pewnością siebie... tzn ostatni raz takie żółte wynalazki ketonowe to widziałem trochę lat temu, pochodzenia chińskiego, kiedy w kwestii jakości towaru to był rozstrzał duży, no nie trzeba mówić chyba że te kolorowe sorty to nie były raczej z górnej półki... Obym sie mylił w tym wypadku
18.11.2024, 10:29
(17.11.2024, 07:46)Sniffiarz97 napisał(a): Ile można zamówić na raz? Najmniejsza ilość
Informacje prosto ze źródła:
Możesz zamówić tylko sztukę + przesyłka kurierska 40€, tylko , że trzeba podać jakieś dane lub swoje (na swoje to chyba przypał), no chyba że udało by się ją przekierować na jakiś punkt odbioru - co dalej wydaje mi się ryzykowne
Wczoraj, 07:54
(18.11.2024, 22:35)Blade12 napisał(a): Epsiakos i jak ten NEP dobry ?
Średnio, to nie Nep przede wszystkim mimo że jest w składzie.
Produkt mocno kardiozwalowy, dawkowanie bardzo małe właśnie z uwagi na ten problem a nie mówiąc o tym że małe dawki niestety bardzo słabo klepią poza wspomnianym mocnym wejściem kardiologicznym.
Zalecane dorzutki co 2h i naprawdę zaczynajcie od małych dawek i próbujcie się wpasować, taki był pierwszy sort który ją dostałem od Pudzilli jeszcze