Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
jak przetrwac zwał po alfa pvp?
19.11.2024, 18:00
jak moge zasnac na paranojach po alfapvp wzialem 1g nie spalem 2 dni mam 1 tabelke ketrelu i 60mg olanzapiny
paranoja i halucnajce zaczely sie o 17 wzialem ostania kreske ile mg olanzapiny mam wziasc ?
paranoja i halucnajce zaczely sie o 17 wzialem ostania kreske ile mg olanzapiny mam wziasc ?
19.11.2024, 18:15
ZERO MG
Gram alfy to jest chuj, daj temu normalnie zejść.
A jeśli już musisz to jebnij se drina i weź letni prysznic. Ale letni, nie zimny.
Potem coś zjedz i do łóżka.
Tyle.
Gram alfy to jest chuj, daj temu normalnie zejść.
A jeśli już musisz to jebnij se drina i weź letni prysznic. Ale letni, nie zimny.
Potem coś zjedz i do łóżka.
Tyle.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
19.11.2024, 18:33
Thc i alkohol pomaga zasnąć lub poprostu ciesz się z tego stanu, weź poprawkę na to i baw się
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
19.11.2024, 21:43
Benzo, srenzo... Chuj a nie benzo 🤬
Komara też można zajebać granatem prawda?
Komara też można zajebać granatem prawda?
NIE dla OPIO !!!
Wczoraj, 00:12
nie wiem czy bym alko polecał, które też wpływa na kardio... Zaparzyć sobie jakąś meliskę, pić dużo płynów i dać organizmowi odpocząć imo
Wczoraj, 07:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 07:19 przez kot_kreskowy.)
nonoanon
Nie wiem czy bym alfę pvp polecał bo przecież wpływa na paranoje i bezsenność 😎
Jak go alfa nie zabiła, to drink też mu nic nie zrobi.
Po drugie chłop nie narzeka na kardio.
Po trzecie rozmawiamy z ćpunem, który nie zawacha się użyć bomby atomowej by zlikwidować drobne niedogodności (benzo) więc na pewno będzie sklonny przetrwać przy herbatce...na pewno, na pewno XD
Po czwarte letni prysznic relaksuje i obniża tętno, sam tak robię i jest to sprawdzone dlatego napisałem o tym w zestawie.
😁
Btw, oczywiście że meliska czy tam inne zielę najlepsiejsze ale spójrzmy realnie na sytuację 😉
Nie wiem czy bym alfę pvp polecał bo przecież wpływa na paranoje i bezsenność 😎
Jak go alfa nie zabiła, to drink też mu nic nie zrobi.
Po drugie chłop nie narzeka na kardio.
Po trzecie rozmawiamy z ćpunem, który nie zawacha się użyć bomby atomowej by zlikwidować drobne niedogodności (benzo) więc na pewno będzie sklonny przetrwać przy herbatce...na pewno, na pewno XD
Po czwarte letni prysznic relaksuje i obniża tętno, sam tak robię i jest to sprawdzone dlatego napisałem o tym w zestawie.
😁
Btw, oczywiście że meliska czy tam inne zielę najlepsiejsze ale spójrzmy realnie na sytuację 😉
NIE dla OPIO !!!
Wczoraj, 08:29
Ketrel w ostateczności, bo te dwie substancje maja bardzo zły wpływ na siebie.
Po 1g to nie wiem co ty za paranoję masz, ogólnie zjedz cos z białkiem.
Benzo broń boże brać, jak ty po 1g apvp masz paranoję to cholera wie jak to benzo zadziała, nauczka na przyszłość by nie brać się za stymulanty jak się nie potrafi do tego podejść odpowiednio.
Paranoję i schizy które masz w tym przypadku są rzeczą normalną, zmęczony i odwodniony organizm zaczyna tworzyć własną rzeczywistość, będąc pod wpływem mózg zwyczajnie nasila działanie tych zjawisk do tego stopnia że wydają się one jak najbardziej realnymi.
Zjeść, położyć się i włączyć coś śmiesznego na tv do oglądania.
Jak to nie pomoże, ketrel i popić szklanka wody, nie zalecał bym alkoholu na odwodniony organizm bo ci nerki/wątroba da znać o swoim istnieniu w mało przyjemny sposob
Po 1g to nie wiem co ty za paranoję masz, ogólnie zjedz cos z białkiem.
Benzo broń boże brać, jak ty po 1g apvp masz paranoję to cholera wie jak to benzo zadziała, nauczka na przyszłość by nie brać się za stymulanty jak się nie potrafi do tego podejść odpowiednio.
Paranoję i schizy które masz w tym przypadku są rzeczą normalną, zmęczony i odwodniony organizm zaczyna tworzyć własną rzeczywistość, będąc pod wpływem mózg zwyczajnie nasila działanie tych zjawisk do tego stopnia że wydają się one jak najbardziej realnymi.
Zjeść, położyć się i włączyć coś śmiesznego na tv do oglądania.
Jak to nie pomoże, ketrel i popić szklanka wody, nie zalecał bym alkoholu na odwodniony organizm bo ci nerki/wątroba da znać o swoim istnieniu w mało przyjemny sposob