Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
re****co.to
03.11.2024, 10:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.11.2024, 10:17 przez SztywnyMisza.)
Omnibus Niestety zmarł 😭 przedawkował opio
04.11.2024, 00:46
smakosz Ja również chciałem kupić ten szajs i nawet byłem oburzony że vendor sprzedaje go rozbełtanego 1:10 inositol do 1 gr sprzedaje czysty pure i miałem kupić 1 gram na testy ale wstrzymałem się z zakupem do czasu przedstawienia recenzji przez pudzile ale niestety recenzji się nie doczekałem i zaniepokojony do niego napisałem w tej sprawie na pw a jego niestety nie było już wśród nas to wielka strata ale i wielka przestroga, nie znałem chłopa osobiście ale bardzo go lubiłem zawsze odpisał mi doradził był pomocny i szczerze jest mi go szkoda mimo że nawet nigdy na oczy go nie widziałem.
Testy tej substancji definitywnie i jednoznacznie już na zawsze są u mnie przekreślone.
Kto wie czy ja również bym nie podzielił losów pudzili gdyż chciałem spróbować wapo tej substancji oczywiście odmierzając na bardzo precyzyjnej wadze miligramowej ale teraz sam nie wiem jaka dawka tej substancji wywołuje depresję oddechowa a jaka zamierzony efekt.
Zabawa tą substancja to igranie z śmiercią.
Testy tej substancji definitywnie i jednoznacznie już na zawsze są u mnie przekreślone.
Kto wie czy ja również bym nie podzielił losów pudzili gdyż chciałem spróbować wapo tej substancji oczywiście odmierzając na bardzo precyzyjnej wadze miligramowej ale teraz sam nie wiem jaka dawka tej substancji wywołuje depresję oddechowa a jaka zamierzony efekt.
Zabawa tą substancja to igranie z śmiercią.
16.11.2024, 20:58
I've orderd 2g MD-Prolintan a few days ago, they ship once a week, ill give a review, when it will arrive.
Order arrived in 1 week from a safe country in eastern europa. MD-Prolintan can be smoked with a glass pipe, feels functional and he gave me 2 blotters bretazinil, both good quali. can recommand
Order arrived in 1 week from a safe country in eastern europa. MD-Prolintan can be smoked with a glass pipe, feels functional and he gave me 2 blotters bretazinil, both good quali. can recommand
Wczoraj, 13:29
horsii oni to chyba mają w regulaminie napisane i tylko tak wysyłają. Pudzilla o tym pisał kilka postów wyżej, że po 15 dniach reship. I tak się zastanawiałem , jak to.
Co nie zmienia faktu, że nawet rejestrowana nic nie da z tego co tu jest napisane.
Kod PHP:
Jeśli zamawiasz jakiś zaplanowany produkt, który zostanie zajęty przez lokalne służby celne, nie ma reklamacji ani zwrotu pieniędzy.
NIE JESTEŚMY ODPOWIEDZIALNI.
Co nie zmienia faktu, że nawet rejestrowana nic nie da z tego co tu jest napisane.
Wczoraj, 15:32
Sprawdziłem własnie i z tego co widze to to sie tyczy tylko produktów z kategorii EU RC retail. Leki wysyłaja kurierem z trackiem.
Wszystko zalezy od kategorii produktu.
Wszystko zalezy od kategorii produktu.