Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Matka dała córce fentanyl na ból zęba. Nastolatka zmarła
16.11.2024, 20:12
Nie wiem co matka w głowie miała ale niezły bałagan xd
17.11.2024, 22:37
zjednoczone stany braku umysłu... Ja nie wiem jak ten kraj był w stanie stać się potęgą gospodarczą mając takich obywateli... Chyba, że to celowy zabieg aby odsetek elity mógł łatwo rządzić xd
19.11.2024, 01:41
Ja to często gęsto jak błądzę w necie wpisuje zombie Filadelfia USA naprawdę można się zdziwić jak wygląda amerykański sen który tak nam wpajali od dziecka a poza ogólnym rozpierdolem i aferami światowymi nic szczególnego nasza piękna polska lepsza taka przytulna nie zajechana wszystko wszystkim ale oby te gówno nie dotarło powinni już wjechać z ustawą 420 żeby młodzież nie kusiły takie gówna bądź co bądź szkoda dzieciaka matka do odjebania
Wczoraj, 17:07
Widać co chciała osiągnąć podając dziecku fenta na ból zęba...
Istnieje wiele form na uśmierzenie bólu od domowych sposób poprzez bezpieczne leki na receptę przystosowane do spożycia przez dziecko. A najlepszym sposobem to wizyta u dentysty. Trochę to wygląda tak jakby celowo otruła dziecko wiedząc co to naprawdę są za tabletki.
Istnieje wiele form na uśmierzenie bólu od domowych sposób poprzez bezpieczne leki na receptę przystosowane do spożycia przez dziecko. A najlepszym sposobem to wizyta u dentysty. Trochę to wygląda tak jakby celowo otruła dziecko wiedząc co to naprawdę są za tabletki.