Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon
Ja mialem 3MMC od gousta i widzialem te roznice miedzy chlorem i to byla prawilna 3ka MMC...a ta sama 3ka jest dostepna na cebulaku
edt: DarkSonia Sonieczko ja nic takiego nie twierdzilem i nei bede sie odnosil do czegos co nei istnialo i nei bylo pisane z mych palcow...a juz nei otwierajmy tej gownoburzy neiskonczonej na temat chlor/MMC bo to bezsenswone jest i nie nabijajmy sobie postow ;-)
edt: low ja Gerl til pejn ❤ DarkSonia
edt: DarkSonia Sonieczko ja nic takiego nie twierdzilem i nei bede sie odnosil do czegos co nei istnialo i nei bylo pisane z mych palcow...a juz nei otwierajmy tej gownoburzy neiskonczonej na temat chlor/MMC bo to bezsenswone jest i nie nabijajmy sobie postow ;-)
edt: low ja Gerl til pejn ❤ DarkSonia
27.09.2024, 11:11
no co ty, a ostatnio wraz z kolegą L.... twierdziliście, że 3MMC to to samo co 3CMC tylko ma inny podstawnik to jak w końcu? chciała bym być bardziej oczytana ... tak jak wy ...
27.10.2024, 17:03
Mała refleksja. Wczoraj usiadłem do sztuki 3cmc, sztuki 4cmc i piątki 3mmc i... Dupy nie urywa to MMC względem 3cmc. Może zależy co kto oczekuje, ale po MMC libido niby jest, ale takie... Bez wyrazu cmc może i gorsze w struciu po zabawie, ale lepsze w działaniu patrząc na moje doświadczenia z cmc. Kupujcie polskiego metaklefa
Teraz was zdziwię ale chyle głowę trochę przed Lukas1985 i nie w ten sposób o którym myślicie!!!
( i nie zmieniam zdania co do tego że CMC to zupełnie inna bajka od MMC )
do 3MMC zasiadać po minimum 2 tygodniach przerwy od CMC a najlepiej pół roku serio,
zabawa z CMC zabija całą magię przy zabawie z rodziną MMC
uświadomiłam sobie to chociażby po ostatniej zabawie z mefkiem gdzie tydzień wcześniej leciały spore pokłady 3CMC
Mef działał, było spoko ... ale to nie to samo co po abstynencji kilkutygodniowej, gdzie i tak nie mamy pewności co do odczuć jakie będziemy mieli po przyjęciu określonej dawki specyfiku.
Ja na szczęście miałam ok 200mg 4MMC, ale wiem że CMC zabiło we mnie radość tego co dawało mi MMC
planuje przerwę 3-4 tygodni ... juz za mną tydzień ... i wleci 3MMC możliwe że na zmianę z 4MMC ciekawa jestem jak ostanie zabawy z 3CMC mnie rozwaliły wewnętrznie. Ale nigdy nie leciałam tak długo na tego typu zabawkach. a to juz będzie 3 miesiąc gdzie regularnie co tydzień coś wpadało.
( i nie zmieniam zdania co do tego że CMC to zupełnie inna bajka od MMC )
do 3MMC zasiadać po minimum 2 tygodniach przerwy od CMC a najlepiej pół roku serio,
zabawa z CMC zabija całą magię przy zabawie z rodziną MMC
uświadomiłam sobie to chociażby po ostatniej zabawie z mefkiem gdzie tydzień wcześniej leciały spore pokłady 3CMC
Mef działał, było spoko ... ale to nie to samo co po abstynencji kilkutygodniowej, gdzie i tak nie mamy pewności co do odczuć jakie będziemy mieli po przyjęciu określonej dawki specyfiku.
Ja na szczęście miałam ok 200mg 4MMC, ale wiem że CMC zabiło we mnie radość tego co dawało mi MMC
planuje przerwę 3-4 tygodni ... juz za mną tydzień ... i wleci 3MMC możliwe że na zmianę z 4MMC ciekawa jestem jak ostanie zabawy z 3CMC mnie rozwaliły wewnętrznie. Ale nigdy nie leciałam tak długo na tego typu zabawkach. a to juz będzie 3 miesiąc gdzie regularnie co tydzień coś wpadało.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
A ja uważam, że te wszystkie obecne 4-MMC, 3-MMC, 3-CMC są już tylko kwestią loteryjną w kontekście sortów a ich działanie nie jest tak sprecyzowane jakiego bynajmniej ja się spodziewam. Domniemywam, iż wszystko to jest spowodowane BAN-em w Chinach. To bowiem wszystko, tak jak i większość innych produktów (nie tylko chemicznych) jest produkowana właśnie przez Chińczyków. Bo przed delegalizacją to bowiem Oni właśnie eksportowali (również do PL) m.in. wszelkie odczynniki chemiczne, których jakość była zarówno bardzo wysoka (również pod względem czystości wynikającej zapewne z użycia odpowiednich prekursorów itp., itd.), jak i powtarzalność w zakresie oddziaływania na OUN...
Made by China - o tych czasach możemy wszyscy niestety chyba tylko pomarzyć i pozostaje nam wspominać je jedynie z wielkim sentymentem...
Peace for All ;-)
Made by China - o tych czasach możemy wszyscy niestety chyba tylko pomarzyć i pozostaje nam wspominać je jedynie z wielkim sentymentem...
Peace for All ;-)
Wczoraj, 15:37
Stary, ban na mefedron w chinach to już jest tyle lat że ohoho kurwa. W kwestii półproduktow to chińczycy sie teraz zajmują głównie pochodnymi BMK i PMK które sobie możesz stosunkowo łatwo przekształcić do pożądanego prekursora.
Teraz zdecydowana większość propiofenonów i bromoketonów typu 2b4m, 2b4c jest produkowana w europie. Są legalne wiec można na spokojnie zająć się quality control. Prekursory są dobrej jakości.
Obecne sorty mefedronu bywają różne - lepsze, gorsze, ale te takie z górnej pólki są jak najbardziej dostępne. W 4-mmc nie ma co bardziej "doprecyzowywać", to bardzo prosta cząsteczka.
Już to pisałem wiele razy - to nie jest tak że mefedron nie jest taki jak za dawnych lat, tylko to kwestia tego że łeb już nie ten...
Teraz zdecydowana większość propiofenonów i bromoketonów typu 2b4m, 2b4c jest produkowana w europie. Są legalne wiec można na spokojnie zająć się quality control. Prekursory są dobrej jakości.
Obecne sorty mefedronu bywają różne - lepsze, gorsze, ale te takie z górnej pólki są jak najbardziej dostępne. W 4-mmc nie ma co bardziej "doprecyzowywać", to bardzo prosta cząsteczka.
Już to pisałem wiele razy - to nie jest tak że mefedron nie jest taki jak za dawnych lat, tylko to kwestia tego że łeb już nie ten...
Wczoraj, 20:29
Horsii - Jestem po wrażeniem Twojej wiedzy (szkoda, że nie mogę jeszcze dawać reputacji)...A może pamiętasz czasy 2010 gdzie w Smile Shopach było spzrzedawane Exclisive Kokolino (od Kołka)....Nie pamiętam dokładnego składu, być może tam jedyną substancją aktywną nie było 4-MMC. Pożniej to wycofali i wprowadzili tzw. Plan B....Ja właśnie tego poszukuję bo fazka była przednia..Być może powinienem poszukać gdzieś indziej?
(Wczoraj, 21:05)nonoanon napisał(a): Mirandes4 w kokolino nie było tylko 4mmc, gdzieś śmiga po forum skład tego, a raczej zbadana mieszanka i było tam pełno różnych wypełniaczy dodatkowo dodanych
Gdzieś śmigało chyba ale nie teraz...No chyba, że ja nie potrafię znaleźć? Podeślij mi na priv, jeśli to nie kłopot?
Wczoraj, 21:50
Mirandes4 niestety nie było mi dane pamiętać sortów circa 2010, wtedy jeszcze nie byłem zainteresowany substancjami psychoaktywnymi, byłem za młody na dopałki.
Wiem natomiast, że jedno z tych dobrych coco od k.nl było mieszanką 3-MMC i eth-cat (etylokatynon). W późnym 2015 roku kiedyś tam odkryłem stash z kolegą w jego starym mieszkaniu w szafie z jego wczesnych lat zabawy w dopały. I była tam cała masa zapomnianych produktów ze starych lat, jakieś spice, i inne maczanki, czerwone tabety Dove "new formula" itd. więc myślę że moge powiedzieć że cos tam kojarzę z tych produktów.
Jak chcesz zreplikować działanie tych najpierwszych Cocolino, to myślę że mógłbyś celować w 4-MMC (zdaje sie byc teraz łatwiej dostepne niz 3-MMC) z jakimis domieszkami. Podobno potem po 4-mmc były to niedalekie pochodne metkata - o 3-mmc wiadomo, podobno potem po banie 2015 to to było 3-fmc mieszane z pentedronem. Z racji że pentedronu już dawno nie ma, to masz NEP (n-etylonorpentedron) ale zwazaj na to że on jest 2-3x mocniejszy - gdzieś w temacie o NEP w dziale "chemiczne" wrzucałem badania na ten temat - co do mocy NEP w stosunku do pentedronu.
Wiem natomiast, że jedno z tych dobrych coco od k.nl było mieszanką 3-MMC i eth-cat (etylokatynon). W późnym 2015 roku kiedyś tam odkryłem stash z kolegą w jego starym mieszkaniu w szafie z jego wczesnych lat zabawy w dopały. I była tam cała masa zapomnianych produktów ze starych lat, jakieś spice, i inne maczanki, czerwone tabety Dove "new formula" itd. więc myślę że moge powiedzieć że cos tam kojarzę z tych produktów.
Jak chcesz zreplikować działanie tych najpierwszych Cocolino, to myślę że mógłbyś celować w 4-MMC (zdaje sie byc teraz łatwiej dostepne niz 3-MMC) z jakimis domieszkami. Podobno potem po 4-mmc były to niedalekie pochodne metkata - o 3-mmc wiadomo, podobno potem po banie 2015 to to było 3-fmc mieszane z pentedronem. Z racji że pentedronu już dawno nie ma, to masz NEP (n-etylonorpentedron) ale zwazaj na to że on jest 2-3x mocniejszy - gdzieś w temacie o NEP w dziale "chemiczne" wrzucałem badania na ten temat - co do mocy NEP w stosunku do pentedronu.