Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
Wczoraj, 19:55
(Wczoraj, 19:18)kot_kreskowy napisał(a): Dopal.org
Od jakiegoś czasu strona wyświetla mi informację:
"Czy chcesz pobrać aplikację Dopal.org"
Po którymś razie zainstalowałem, ta cała 'aplikacja' z wyglądu to samo co strona, utworzyło ikonę aplikacji jak poniżej na zrzucie ekranu
O co tu chodzi?
Przecież to jest normalny skrót strony. Można go stworzyć w "3 kropki" - w zależności jaka przeglądarka, Brave na dole po prawej.
A następnie "dodaj do ekranu głównego" i doda się strona na której jesteśmy.
A instalowanie aplikacji to po prostu instalowanie takiego osobnego okienka do tej strony, coś jak przeglądarka na tiktoku.
Wczoraj, 21:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 21:01 przez kot_kreskowy.)
Inferno
Możliwe.
Gdy wchodzę np na rozkład jazdy pkp to pokazuje mi dokładnie ten sam komunikat co strona dopal o możliwości zainstalowania aplikacji:
I również tworzy jakby ikonkę aplikacji:
Tylko, że jest różnica w działaniu, bo na tej niby 'aplikacji' wszystko działa płynnie i szybko a gdy otwieram w przeglądarce to są jednak lagi
Możliwe.
Gdy wchodzę np na rozkład jazdy pkp to pokazuje mi dokładnie ten sam komunikat co strona dopal o możliwości zainstalowania aplikacji:
I również tworzy jakby ikonkę aplikacji:
Tylko, że jest różnica w działaniu, bo na tej niby 'aplikacji' wszystko działa płynnie i szybko a gdy otwieram w przeglądarce to są jednak lagi
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Wczoraj, 21:09
A przytrzymej to i jak wyświetli się okienko i E nim te kółeczko i w środku (i)
I wyłącz wtedy powiadomienia tego albo odinstaluj jak ogarniesz tam jaka apka to robi bo to chyba nie przeglądarka ale może chociaż google.
No ale to działa też na appki inne więc kurwa to jakaś apka obsługuje. Popatrz w appkach co tam masz. Poczysc syf i już.
I wyłącz wtedy powiadomienia tego albo odinstaluj jak ogarniesz tam jaka apka to robi bo to chyba nie przeglądarka ale może chociaż google.
No ale to działa też na appki inne więc kurwa to jakaś apka obsługuje. Popatrz w appkach co tam masz. Poczysc syf i już.