Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlife.market - Temat główny
Dzisiaj, 00:41
Inferno - jeśli kaczkomaty, to wszystko zapewne działa na takiej zasadzie..... jaka obowiązuje. Domyślasz sie chyba?
9 godzin(y) temu
Wow, cóż za przywitanie! Witam wszystkich!
W imieniu naszej ekipy, chciałbym podziękować Maniek oraz reszcie moderacji za możliwość zaistnienia na tymże wspaniałym forum.
ziko1990 Nightmares Wysyłamy głównie w PL, ale mimo to polecam skontaktować się z nami mailowo, zobaczymy co uda się ugrać.
Inferno Koledzy wyżej wspomogli, ale zapraszam do kontaktu mailowego w razie dodatkowych pytań.
Oczywiście posiadamy plany rozwojowe i na pewno w przyszłości rozszerzymy nasz asortyment, na ten moment nie mogę wam zdradzić szczegółów. Wszelkie propozycje są oczywiście mile widziane!
Wielu z was wspomniało o akcji samplowej - polecam uważnie obserwować nasz dział w najbliższy piątek. Kto pierwszy ten lepszy!
W imieniu naszej ekipy, chciałbym podziękować Maniek oraz reszcie moderacji za możliwość zaistnienia na tymże wspaniałym forum.
ziko1990 Nightmares Wysyłamy głównie w PL, ale mimo to polecam skontaktować się z nami mailowo, zobaczymy co uda się ugrać.
Inferno Koledzy wyżej wspomogli, ale zapraszam do kontaktu mailowego w razie dodatkowych pytań.
Oczywiście posiadamy plany rozwojowe i na pewno w przyszłości rozszerzymy nasz asortyment, na ten moment nie mogę wam zdradzić szczegółów. Wszelkie propozycje są oczywiście mile widziane!
Wielu z was wspomniało o akcji samplowej - polecam uważnie obserwować nasz dział w najbliższy piątek. Kto pierwszy ten lepszy!
5 godzin(y) temu
Masz zajebistą ofertę NEP, Butinaca i na kaczkomaty. Jak rozszerzysz jeszcze ofertę później to nie pożałujesz pewnie że przyszedleś tu na forum pozdro
5 godzin(y) temu
No to jutro będzie wesoło coś czuje, moja propozycja to żeby brać pod uwagę konta z minimum 20 reputacji i taka samą ilością postów