Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz po sterydy?
20.11.2024, 01:44
Nie no kurwa testosteron w tabletach, ja pierdole jaka wiedza leżę i płaczę co po niektórych postach... W sprawie sterydów zapraszam na pw, coś tam mogę pomóc...
Ja polecam ten Clenbuterol jak by ktoś znalazł:
Słyszałem, że user który miał mieć tu dział SmithSideShop że ma na stanie jakieś anaboliki. Jeden user mi tu mówił że brał od niego na SESSION ale nie wiem jak tam się skontaktować.
Fajne też opcje mają tutaj:
Miałem ten Oxandrolone i na odwrocie masz zdrapkę, ścierasz ją i wpisujesz na oryginalnej stronie arenis medico i sprawdzasz czy partia jest legit i czy to wyszło napewno od nich.
+ Dodam, że ktoś pisał żeby na cebulce sprawdzić właśnie w dziale aptek na SESSION.
Zawsze możesz prosić o jakiś opinie na trust pilot.
Łapaj linkacza: https://wbijto.pl/brand/arenis/
To jest z arenis medico produkty - te które są z Oxandrolone gdzie wstawiłem foto jego.
Przy opakowaniu tablet 50szt. Brane po 2 szt. Oxandrolone i Clenbuterolu po 20-25 dniach już widać efekty.
P.S Na stronie znajdziesz nie tylko dostawcę zaufanego "Arenis Medico" ale także:
U lekarza.
Słyszałem, że user który miał mieć tu dział SmithSideShop że ma na stanie jakieś anaboliki. Jeden user mi tu mówił że brał od niego na SESSION ale nie wiem jak tam się skontaktować.
Fajne też opcje mają tutaj:
Miałem ten Oxandrolone i na odwrocie masz zdrapkę, ścierasz ją i wpisujesz na oryginalnej stronie arenis medico i sprawdzasz czy partia jest legit i czy to wyszło napewno od nich.
+ Dodam, że ktoś pisał żeby na cebulce sprawdzić właśnie w dziale aptek na SESSION.
Zawsze możesz prosić o jakiś opinie na trust pilot.
Łapaj linkacza: https://wbijto.pl/brand/arenis/
To jest z arenis medico produkty - te które są z Oxandrolone gdzie wstawiłem foto jego.
Przy opakowaniu tablet 50szt. Brane po 2 szt. Oxandrolone i Clenbuterolu po 20-25 dniach już widać efekty.
P.S Na stronie znajdziesz nie tylko dostawcę zaufanego "Arenis Medico" ale także:
Cytat:Marki
(13.11.2024, 15:28)Amidamarux napisał(a): Ktoś wie gdzie można dostać izotek?
U lekarza.
Bozie panie kochany a ci dalej tu walczą ze swoją głupotą ziomuś z posta powyżej polecam ci ta firmę , tylko po zakupie i kuciu się tym zalecam zrobić wyniki spojrzec w nie, zrobić wielkie oczy i powiedzieć zawiedzionym głosem "ale jak to " ... Fantazja was przerasta
Aaaa i najważniejsze nie zapomnij kodu z tyłu opakowania zetrzeć i sprawdzić czy Ori jest być będzie na pewno w ciemno ci to mówię ale za parę lat zrozumiesz jak ta twoja zawiedziona mina która będziesz mieć idealnie się połączy że świadomością w ciszy i spokoju pozdro ha
Aaaa i najważniejsze nie zapomnij kodu z tyłu opakowania zetrzeć i sprawdzić czy Ori jest być będzie na pewno w ciemno ci to mówię ale za parę lat zrozumiesz jak ta twoja zawiedziona mina która będziesz mieć idealnie się połączy że świadomością w ciszy i spokoju pozdro ha
25.11.2024, 19:57
Dobra sorki rzeczywiście nie doczytałem tylko bylem przekonany że dalej rozmowy tyczy się tesciaka. Co nie zmienia faktu że przestańcie kupować jakieś gówno , pamiętajcie że żadna szanująca się firma ( i prawdziwa) nie robiła by sobie "oddziału" czy też "filli" u jakiegoś sebixa w piwnicy. Dajecie się robić w bambuko i jeszcze za to płacicie... Ci bo by chcieli i się postarali to by sobie ogarnęli towar w maks pół godziny, ci mniej obrotni zainteresowani tematem odezwali by się do mnie skoro to zaproponowałem. Nie chcę nikogo urazić ale serio dajcie się po raz kolejny w życiu wyruchać...
26.11.2024, 18:31
ToXic ja nie biorę sterydów. Był okres raz a życiu że na odchudzanie brałem ten Clenbuterol i Oxandrolone i ćwiczyłem trochę + średnia Dietka i 15kg mi spadło i trzymam cały czas więc spoko.
Trzeba mieć siana na sterydy, kupisz samego teścia czy inne to będziesz miał uboki.
Trzeba równolegle masę innych środków np. osłaniających stosować lub na ginekomastię itd.
Trzeba mieć siana na sterydy, kupisz samego teścia czy inne to będziesz miał uboki.
Trzeba równolegle masę innych środków np. osłaniających stosować lub na ginekomastię itd.
30.11.2024, 22:34
Odezwij się na gadu gadu 2773558
Hmmm jakie ubytki miałbyś biorą samego teścia bo mnie to ciekawi?? Osłonkę jakaś fakt warto stosować jak się na prawdę dba o siebie (jak się jest przewrazliwionym) , ginekomastia ? Ta sprawę to odblok załatwia który się robi dopiero pooo kuracji. Swoją drogą a zresztą nie napiszę tego bo ktoś by mnie zjadł tu
Wrazie Wu kontakt GG 2773558
(26.11.2024, 18:29)DGEloV napisał(a): ToXic masz coś w tabletkach?
(26.11.2024, 18:31)Inferno napisał(a): ToXic ja nie biorę sterydów. Był okres raz a życiu że na odchudzanie brałem ten Clenbuterol i Oxandrolone i ćwiczyłem trochę + średnia Dietka i 15kg mi spadło i trzymam cały czas więc spoko.
Hmmm jakie ubytki miałbyś biorą samego teścia bo mnie to ciekawi?? Osłonkę jakaś fakt warto stosować jak się na prawdę dba o siebie (jak się jest przewrazliwionym) , ginekomastia ? Ta sprawę to odblok załatwia który się robi dopiero pooo kuracji. Swoją drogą a zresztą nie napiszę tego bo ktoś by mnie zjadł tu
Wrazie Wu kontakt GG 2773558