Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlife.market - Temat główny
21.11.2024, 08:12
Masz zajebistą ofertę NEP, Butinaca i na kaczkomaty. Jak rozszerzysz jeszcze ofertę później to nie pożałujesz pewnie że przyszedleś tu na forum pozdro
21.11.2024, 08:13
No to jutro będzie wesoło coś czuje, moja propozycja to żeby brać pod uwagę konta z minimum 20 reputacji i taka samą ilością postów
21.11.2024, 11:22
Witam nowego Vendora
Jeżeli chodzi o propozycję to Alfa i meta będą mile widziane
Jeżeli chodzi o propozycję to Alfa i meta będą mile widziane
21.11.2024, 11:45
HighlifeMarket
Informacją o tym, że w piątek „trzeba” być na dziale u Was to nawet nie wiem, czy wiesz, że otworzyłeś „Puszkę Pandory”,
a nawet jak niektórzy mówią „Puszkę z Pandorą”. .
Jedno jest pewne, część ludzi będzie czekało od 0:01 już dziś w nocy, bo wtedy zaczyna się piątek, piąteczek, piątunio.
Bardzo miłe powitanie z Waszej strony.
horsii
Nie chciałem tego już pisać, ale przekaz złpałeś.
Informacją o tym, że w piątek „trzeba” być na dziale u Was to nawet nie wiem, czy wiesz, że otworzyłeś „Puszkę Pandory”,
a nawet jak niektórzy mówią „Puszkę z Pandorą”. .
Jedno jest pewne, część ludzi będzie czekało od 0:01 już dziś w nocy, bo wtedy zaczyna się piątek, piąteczek, piątunio.
Bardzo miłe powitanie z Waszej strony.
horsii
Nie chciałem tego już pisać, ale przekaz złpałeś.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
21.11.2024, 11:53
Żeby odsiać darmozjebów, moim zdaniem vendor powinien wziąć pod uwagę tylko userów z np. minimum 50 postów i 50 reputacji. Bo inaczej to będzie tak jak zwykle - aktywuje się pełno kont co mają jednego posta czy coś, wezmą sample i tyle ich będzie, żadnych opinii ani nic.
21.11.2024, 12:12
Pisałem to wcześniej żeby od minimum 20 postów, zresztą jak o sample będą pisać ludzie z listy "samplerskiej' na bezczelnego, to osobiście napisze do Vendora w tej sprawie.