Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak wygląda twój poranny rytuał? 21/11/24
21.11.2024, 21:55
kot_kreskowy
Nastawiam 3 budziki w telefonie i jeden stacjonarny, nic nie działa na mnie, więc „kochanie” mnie budzi i mówi "już rano, wstawaj"!
Budzę się na stojąco biegnąc do łazienki, żeby szybki prysznic zrobić, wybiegam spod prysznica zawsze się poślizgnę i biegnę coś zjeść, robiąc sobie herbatę, w międzyczasie odbieram telefon i wrzucam na głośno-mówiący, widząc, że drugi telefon mi dzwoni.
Wyglądam przez okno i bluzgam pod nosem, bo śmieciarka mi zastawia wyjazd, a już jestem spóźniony, jak dotrę do firmy, to jest chwila na odpoczynek i odpalam dopal.org
To tak w mocnym skrócie.
Nastawiam 3 budziki w telefonie i jeden stacjonarny, nic nie działa na mnie, więc „kochanie” mnie budzi i mówi "już rano, wstawaj"!
Budzę się na stojąco biegnąc do łazienki, żeby szybki prysznic zrobić, wybiegam spod prysznica zawsze się poślizgnę i biegnę coś zjeść, robiąc sobie herbatę, w międzyczasie odbieram telefon i wrzucam na głośno-mówiący, widząc, że drugi telefon mi dzwoni.
Wyglądam przez okno i bluzgam pod nosem, bo śmieciarka mi zastawia wyjazd, a już jestem spóźniony, jak dotrę do firmy, to jest chwila na odpoczynek i odpalam dopal.org
To tak w mocnym skrócie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
(21.11.2024, 21:43)Maniek napisał(a): Nikt się nie myje/nie bierze prysznica? Bo nikt nawet słowem o tym nie wspomniał.
Nie ma co ryzykować.
Najlepiej to jest spać w opakowaniu z butami poza łóżkiem
Budzik do pracy dzwoni, wstajesz, kurtke zapinasz i prosto do drzwi. 5 min przed wyjazdem do pracy budzik
Żadnej tam kawy i nic innego. Kawa i jedzenie to dopiero po 10.00
22.11.2024, 00:51
Te a to pod ta kołdrą to jakiś maraton biegniesz, że planujesz się przepocić? Ja jak znajdę swoją pozycję do spania to całą noc bez ruchu to od czego się mam spocić niby? xd
22.11.2024, 01:24
Nie zgodzę się, słuchaj no ja chory jestem akurat antybiotyk biorę i kaszel mam dojebany, praktycznie pół nocy kaszle.
Jak mnie przydusi i kaszle tak z 2 minuty to calutki spocony jestem, jak by mnie ktoś wrzątkiem oblał. A to kilka razy w nocy.
Druga sprawa to w zależności jaka temperatura jest, jak na dworze -10 stopni a na dworze +5 stopni to jest różnica spania pod tą samą kołdrą przynajmniej dla mnie.
Jak +5 to nie idzie pod nią wytrzymać a jak -10 to do kibla trzeba biec tak pizga i spowrotem pod kołdre
Mógłbym wymieniać i wymieniać
Wiesz, to też zależy od człowieka. Jedni się pocą bardziej a inni prawie wcale.
Jak mnie przydusi i kaszle tak z 2 minuty to calutki spocony jestem, jak by mnie ktoś wrzątkiem oblał. A to kilka razy w nocy.
Druga sprawa to w zależności jaka temperatura jest, jak na dworze -10 stopni a na dworze +5 stopni to jest różnica spania pod tą samą kołdrą przynajmniej dla mnie.
Jak +5 to nie idzie pod nią wytrzymać a jak -10 to do kibla trzeba biec tak pizga i spowrotem pod kołdre
Mógłbym wymieniać i wymieniać
Wiesz, to też zależy od człowieka. Jedni się pocą bardziej a inni prawie wcale.
22.11.2024, 01:45
(22.11.2024, 00:37)nonoanon napisał(a): Maniek myjesz się wieczorem, żeby czystym do pościeli wejść, ale widzę jak to u Ciebie gałganie wygląda
Co do rytuału chyba u każdego wygląda podobnie, pobudka, sniadanie, praca w dopiero po niej można myśleć o przyjemnosciach i własnych zajęciach
A może po prostu, lubię rano kochać się ze swoją kobietą pod prysznicem? O tym nie pomyślałeś
22.11.2024, 01:57
Aaaa to zwracam honor, dla takich pobudek to warto i nawet 3 razy dziennie się myć