Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dlaczego sample są dla ciebie ważne? 22/11/24
22.11.2024, 08:02
Zmienię trochę pytanie bo sample dla mnie nie są ważne.
Przydatne są z tego powodu, że się można upierdolić jak się kasy nie ma - za napisanie opinii i wstawienia fotek.
No bo nie oszukujmy się, że 3-CMC z 6 różnych sklepów będzie każde inne na tyle żeby można było to odróżnić do 6 osobnych recenzji na tyle się różniących od siebie
Jak ktoś ma inne powody to ciekaw jestem jakie
Przydatne są z tego powodu, że się można upierdolić jak się kasy nie ma - za napisanie opinii i wstawienia fotek.
No bo nie oszukujmy się, że 3-CMC z 6 różnych sklepów będzie każde inne na tyle żeby można było to odróżnić do 6 osobnych recenzji na tyle się różniących od siebie
Jak ktoś ma inne powody to ciekaw jestem jakie
22.11.2024, 08:24
Dla mnie sample są przydatne bo można ocenić produkt dać szczurą do oceny czy im pasuje i się sprzeda na mieście.
22.11.2024, 08:32
Ooo jeszcze jeden powód znalazłem.
Jak już przyjdzie ten dzień i sobie 100 kilo 5F-ADB będę zamawiał to wtedy poproszę o próbkę żebym czasami nieaktywnego nie dostał bo bym chyba samobójstwo w tym prochu popelnił topiąc się
Jak już przyjdzie ten dzień i sobie 100 kilo 5F-ADB będę zamawiał to wtedy poproszę o próbkę żebym czasami nieaktywnego nie dostał bo bym chyba samobójstwo w tym prochu popelnił topiąc się
22.11.2024, 11:17
Bromantanu? A jaki problem to zdobyć, przecież to legal jest.
Ale dobra bo off top się zrobi.
Ale dobra bo off top się zrobi.
22.11.2024, 12:10
Dla mnie nie są ważne, ale jeśli już by mi się takowe przytrafiły, to na pewno byłyby spoko, by móc ocenić działanie czegoś, czego nie znam.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność