Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market
Wczoraj, 16:05
APVPKiller niema jeszcze sklep się nie odzywa póki co pytałem czy można zamawiać za kasę notki też nie odczytał wczorajszej
Czeslawo w jakim celu podajesz maila jakiemus nie wiadomo komu ktory 5 sekund temu zalzoyl konto po darmozjactwo...i chce pisac do sklepu jak sklep poinformowal iz sam sie odezwie, bo cisnienie ropindala mu kieszenie i nie moze wytrzymac, bo jest il kretino...po Tobie spodziewalem sie wincej oglady ;-) nie rozumeim Twego toku myslowego
LOBO on dołączył 01.07.2022 na forum
Ostatnio z 2 tygodnie może temu pisał przywitanie w dziale, pamiętam bo akurat jemu odpisałem.
Gdyby od wtedy był aktywny to spoko ale teraz napisać tylko po towar to trochę nie bardzo.
Szanujmy nowych userów bo to jednak jest potrzebne. Stara ekipa może się wykruszyć a nowi userzy są potrzebni.
Może nie wiedział po prostu.
Szczurek przy takich akcjach dobrze jak byś był aktywnym userem.
Nie mówię już o 20/20 postów/reputacji bo to można nabić i dalej już nie pisać.
Po prostu się udzielać i już. Ja już 10 lat na forach różnych siedzę, miałem swoje serwery gier, fora do tych serwerów.
Jakoś się wkręciłem tak w pisanie i tak sobie pisze
Ostatnio z 2 tygodnie może temu pisał przywitanie w dziale, pamiętam bo akurat jemu odpisałem.
Gdyby od wtedy był aktywny to spoko ale teraz napisać tylko po towar to trochę nie bardzo.
(Wczoraj, 15:17)dzwudziesty napisał(a): Szczurek zero pkt reputacji, 3 wpisy...
No chyba nie koniecznie
Szanujmy nowych userów bo to jednak jest potrzebne. Stara ekipa może się wykruszyć a nowi userzy są potrzebni.
Może nie wiedział po prostu.
Szczurek przy takich akcjach dobrze jak byś był aktywnym userem.
Nie mówię już o 20/20 postów/reputacji bo to można nabić i dalej już nie pisać.
Po prostu się udzielać i już. Ja już 10 lat na forach różnych siedzę, miałem swoje serwery gier, fora do tych serwerów.
Jakoś się wkręciłem tak w pisanie i tak sobie pisze
Wczoraj, 16:56
(Wczoraj, 16:08)LOBO napisał(a): Czeslawo w jakim celu podajesz maila jakiemus nie wiadomo komu ktory 5 sekund temu zalzoyl konto po darmozjactwo...i chce pisac do sklepu jak sklep poinformowal iz sam sie odezwie, bo cisnienie ropindala mu kieszenie i nie moze wytrzymac, bo jest il kretino...po Tobie spodziewalem sie wincej oglady ;-) nie rozumeim Twego toku myslowego
Podaje bo mail jest powszechnie dostepny, to raz, a dwa pytanie dlaczego nie mogę usuwać posta Maniek ?
Nie mam dostępu do usuń posta, o co kaman ?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Wczoraj, 17:19
(Wczoraj, 16:05)Blade12 napisał(a): APVPKiller niema jeszcze sklep się nie odzywa póki co pytałem czy można zamawiać za kasę notki też nie odczytał wczorajszej
Cześć,
Nasza skrzynka mailowa wybuchła chwilę po wejściu na forum, w związku z tym czas odpowiedzi jest wydłużony.
Chciałbym Ciebie oraz wszystkich innych zapewnić, że przedzieramy się przez wszystkie wiadomości i niedługo każdy otrzyma odpowiedź, oraz prosić o cierpliwość.
Będziemy skalować nasze działania, aby przyspieszyć czas odpowiedzi oraz realizacji zamówienia.
Wczoraj, 17:31
HighlifeMarket nie chciałem zaśmiecać tematu tamtego więc pytam tutaj.
O te recenzję to chodzi, żeby Wam podesłać na PW forum jakas recenzje produktu który pisałem u innego vendora?
Jak tak to super bo wszystkie fajne opinie miałem w dziale który jest zablokowany
O te recenzję to chodzi, żeby Wam podesłać na PW forum jakas recenzje produktu który pisałem u innego vendora?
Jak tak to super bo wszystkie fajne opinie miałem w dziale który jest zablokowany
Wczoraj, 17:48
HighlifeMarket fake sqn jest robiony na buticanie ? Czy to po prostu jakieś hhc itp ?