Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
21.11.2024, 20:26
A ja slyszalem ze na cmc czy tam mmc nawet gdzies w opiniach było. No nie ważne czytając opinie to czekam na godzilla albo inne na mdma piguły bo lubie piguły
Powiem Ci, że ja miałem i Supki i Godzi i jaak dla mnie bratku to lepiej wspominam Supermeny niz te drugie. Te Supermenki sa chyba na MDMA na bazie olejku sasafranowego a nie wytworzone innymi metodami, czyli natura tutaj zwycięża...
22.11.2024, 17:49
(20.11.2024, 11:25)kot_kreskowy napisał(a): Jak wroci mef na stan i znów wszystko wykupią, że się nie załapię to przysięgam że kogoś zerżnę
z tym może być problem, ja tylko raz się zdążyłem załapać na pierwotny sort i to decyzja o zamówieniu podjęta była od razu po informacji, prześpisz przez tydzień i już nie ma
6 godzin(y) temu
Bandyta może w pace siedzi.
Obecny ICE też jest niezły, więc nie ma co czekać na bandita, tylko zamawiać co jest.
Tu trzeba większe dawkowanie w porównaniu do wspomnianego, ale ta trójeczka też daje rade.
Obecny ICE też jest niezły, więc nie ma co czekać na bandita, tylko zamawiać co jest.
Tu trzeba większe dawkowanie w porównaniu do wspomnianego, ale ta trójeczka też daje rade.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
5 godzin(y) temu
Mamy 2024 rok... MDMA się nie robi z safrolu od 15-20 lat jeśli nie więcej.
Raz, to nieopłacalne. Dwa, po co się trudzic, jeśli chińskie glicydaty PMK są o wiele tańsze i dostępne niemalże od ręki. Produkt końcowy to MDMA. To nieistotne czy zostało zrobione z tego, czy z tamtego, jeśli całosc jest poprawnie zsyntezowana, oczyszczna, to nie ma to żadnego znaczenia.
Raz, to nieopłacalne. Dwa, po co się trudzic, jeśli chińskie glicydaty PMK są o wiele tańsze i dostępne niemalże od ręki. Produkt końcowy to MDMA. To nieistotne czy zostało zrobione z tego, czy z tamtego, jeśli całosc jest poprawnie zsyntezowana, oczyszczna, to nie ma to żadnego znaczenia.
5 godzin(y) temu
Bandita to już niema długo szkoda bo to najlepsza trójka była chociaż ICE też nie jest zle