Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market
24.11.2024, 10:53
Tak, możesz zamawiać.
Wiadomosci wysyłaj z tutanota lub protona, sklep nie odpowiada na wiadomości wysłane z mainstreamowych skrzynek pocztowych, nawet gmail odpada.
Wiadomosci wysyłaj z tutanota lub protona, sklep nie odpowiada na wiadomości wysłane z mainstreamowych skrzynek pocztowych, nawet gmail odpada.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
24.11.2024, 15:19
kot_kreskowy spokojnie od lat tylko tutanota.
Dostałem odpowiedź od v wszystko już wiem co i jak.
Dziś leci zamówienie, szkoda tylko że stracę tyle na opłacie transakcjej płacąc BTC.
Dam znać jak dojdzie. A na nepie to się znam.
Dziś leci zamówienie, szkoda tylko że stracę tyle na opłacie transakcjej płacąc BTC.
27.11.2024, 17:33
Ceni sie to ze sklep nie poszedl na latwizne, i nie ma w ofercie jak wiekszosc, kilku odmian chlorow...a jest urozmaicenie jakies, i "nowe" artykuly...
27.11.2024, 18:06
Proszę nie pisać kto i kiedy otrzymał kod do odbioru paczki, zachowujcie chociaż minimum BHP. Takie informacje "kiedy przyjdzie paczka/kiedy odebrałeś paczkę, kiedy dostałeś kod do odbioru" będą usuwane.
28.11.2024, 05:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.11.2024, 05:31 przez Gotkub0456.)
(24.11.2024, 15:19)shaqu245 napisał(a): kot_kreskowy spokojnie od lat tylko tutanota.
I got a superficial simple solution for this issue, brother!
Transfer your USDT through an exchange with low fee like TRC20, Sol etc. to Trocador dot app(a non-KYC platform of searching the best exchanging rate), exchange it to BTC and send it to Cake wallet, and Cake wallet per se has low fee of BTC transactions.
This is what i do
It kinds of washes it also cause you can exchange it to XMR and BTC afterwards for better protection!
His new email anyone???
28.11.2024, 20:46
Propozycja:
Jak są opisane tematy które wysyłacie to może lepiej pisać po prostu na worku ile faktycznie jest substancji.
Bo dostaliśmy sample i było napisane 2g a pewnie (tak myślę) było z 2.15/2.20g załóżmy to żeby pisać tą wagę na opakowaniu ile jest.
Więc przydatne jak ktoś nie ma wagi bo dostanie 3g z gratisem załóżmy i podzieli na pół to będzie 1.5g a nie 1g
Oczywiście to dobrze jak dostaniemy gratis ale są tacy klienci więc propozycja dobra, vendor też tak robił tutaj nie jeden.
I jeszcze jedna propozycja abyście wprowadzili jakieś mieszanki chociaż 1 pozycję na ADB-BUTINACA lub w przyszłości wprowadzić coś mocniejszego jak 5F-ADB, więcej maczanki w podobnej cenie.
I gdyby maczanka była po 80zl / 10g to idealnie by Wam wychodziło jak byście robili z 1g ADB-BUTINACA na 20g liść podbiał.
Wiem, że jest CBD ale dla karaczy przydało by się coś gotowego, proch jest można samemu zrobić ale ja bym brał już to zrobione gdyby ta cena była tak dobra.
Jak są opisane tematy które wysyłacie to może lepiej pisać po prostu na worku ile faktycznie jest substancji.
Bo dostaliśmy sample i było napisane 2g a pewnie (tak myślę) było z 2.15/2.20g załóżmy to żeby pisać tą wagę na opakowaniu ile jest.
Więc przydatne jak ktoś nie ma wagi bo dostanie 3g z gratisem załóżmy i podzieli na pół to będzie 1.5g a nie 1g
Oczywiście to dobrze jak dostaniemy gratis ale są tacy klienci więc propozycja dobra, vendor też tak robił tutaj nie jeden.
I jeszcze jedna propozycja abyście wprowadzili jakieś mieszanki chociaż 1 pozycję na ADB-BUTINACA lub w przyszłości wprowadzić coś mocniejszego jak 5F-ADB, więcej maczanki w podobnej cenie.
I gdyby maczanka była po 80zl / 10g to idealnie by Wam wychodziło jak byście robili z 1g ADB-BUTINACA na 20g liść podbiał.
Wiem, że jest CBD ale dla karaczy przydało by się coś gotowego, proch jest można samemu zrobić ale ja bym brał już to zrobione gdyby ta cena była tak dobra.
Pozdro i dzięki jeszcze raz za sampelki, nudy nie ma