Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
01.05.2022, 23:37
No szkoda, ja również jestem bardzo zawiedziony ich biernością w konkursie koszulkowym...
08.06.2022, 17:02
To moze teraz konkurs z kartami kolekcjonerskimi. Przydaly by sie jakies fajne dziabki. Tak jak bylo z koszulkami tylko teraz karty dla odmiany
08.06.2022, 17:41
Myślę, że przez jakiś dłuższy czas nie będzie tego typu konkursów na projekt koszulki, zapalniczki, kart, kalendarzy itp. bo po prostu konkurs koszulkowy pokazał, że jedynie kilku użytkowników "wysiliło się" i wrzuciło jakikolwiek projekt.
26.06.2022, 16:47
(08.04.2022, 18:00)Szyderca napisał(a): A co myślicie o tym by wstawić foto danego produktu na wadze i obok drugie zdjecie produktu na wadze bez pokazywania juz wagi produktu i żeby zgadnąć ile jest na wadze i nagrody według waszego uznania , nie bede pisać propozycji liczę na Wasze dobre serce. Pozdrawiam
Podoba mi się to
Tak, był tego typu konkurs u bolchem i sam brałem tam udział.
To spoko opcja i na pewno będzie więcej zainteresowania niż na koszulkach.
Widać ,że jak ktoś ma się wysilić i pomyśleć nad czymś, a nie daj bóg użyć kreatywności to już problem i się kurwa nie chce... tragedia.
Trochę życia pany
26.06.2022, 21:25
Panie Kapitan co pan spożywasz, toż to szaleńczy pomysł zgaduj na oko wagę a ja tylko jedno mam i to tez nie w pełni sprawne i na starcie nie mam szans. Poza tym jakieś zasady no choćby punkt odniesienia czy cos, Zrobię ci foto ziarna piasku z takim zoomem ze p**********z k***a tona kryształu
W ogóle nie wiem po co się tu wtrącam nie taka umowa na dziś była hex mnie znowu s********ł. tak to jest jak poł niewidomy sypie krechę na oko
W ogóle nie wiem po co się tu wtrącam nie taka umowa na dziś była hex mnie znowu s********ł. tak to jest jak poł niewidomy sypie krechę na oko
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
26.06.2022, 21:32
(26.06.2022, 16:47)kot_kreskowy napisał(a): Podoba mi się to
Tak, był tego typu konkurs u bolchem i sam brałem tam udział.
To spoko opcja i na pewno będzie więcej zainteresowania niż na koszulkach.
Widać ,że jak ktoś ma się wysilić i pomyśleć nad czymś, a nie daj bóg użyć kreatywności to już problem i się kurwa nie chce... tragedia.
Trochę życia pany
Tu też nie do końca o to chodzi, że się komuś nie chce.
Na przykład ja jak czegoś nie umiem, to się za to nie biorę, bo po co mam się starać jak i tak na koniec gówno z tego wyjdzie
27.06.2022, 03:33
wam sie cos chyba w mozgu odkleilo wymyslajac konkursy takie jak zgadnij ile na wadze
oficjalnie w tym momencie zapowiadam was wszystkim, ze zrobie wszystko co w mojej mocy, aby w listopadzie ruszylo DOPAL AWARDS 2022, nie zdradzam wam szczegołów, ale konkurs przypanie wam do gustu
kto pamięta DOPALAMY AWARDS ten wie, conmam na myśli
oficjalnie w tym momencie zapowiadam was wszystkim, ze zrobie wszystko co w mojej mocy, aby w listopadzie ruszylo DOPAL AWARDS 2022, nie zdradzam wam szczegołów, ale konkurs przypanie wam do gustu
kto pamięta DOPALAMY AWARDS ten wie, conmam na myśli