Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC - Opinie o produkcie.
19.11.2024, 16:53
Aktualne zdjecia, recenzje? Dziwne ze taka tu cisza z opiniami... Nikt nie brał nawet w nagrodzie? Przypominam ze trzeba zrobić recenzje nagrody.
Nie odpisujecie głupot czekam na recenzje i aktualne foto
Nie odpisujecie głupot czekam na recenzje i aktualne foto
25.11.2024, 08:05
Nagroda odebrana i skonsumowania.
Bardzo dziękuję Escobar
Tak w ogóle to doceniam bardzo, że ta forma poczęstunku jest cały czas dla nas obecna.🤘
Sort jest ten sam co z moją poprzednią opinią - ja przynajmniej nie odczułem żadnej różnicy, mocno euforyczny, czysty, libido ogień, zwała znikoma, no SZTOS TOTALNY ta czwórka😁
Tak jak wspomniałem poprzednio, jest to perełka.
Polecam w chuj👍
10/10🔥
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
25.11.2024, 08:33
kot_kreskowy
Taki widok z rana jak śmietana, hehe.
Powiedz, jaki ładunek przyjmowałeś w czasie testów 200-300mg więcej, mniej?
Taki widok z rana jak śmietana, hehe.
Powiedz, jaki ładunek przyjmowałeś w czasie testów 200-300mg więcej, mniej?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Kurwa Escobar w końcu zaczął chyba inwestować w jakość zadziwiają mnie sorty 3,4 cmc i 4mmc ostatnimi czasy oby tak dalej na ten moment Escobar to mój numer jeden od niedawna oby tak dalej!!
kot_kreskowy bardzo ładne zdjęcie, jedne pytanie nie wali rozpuchem? Bo wygląda wyglotonie
kot_kreskowy bardzo ładne zdjęcie, jedne pytanie nie wali rozpuchem? Bo wygląda wyglotonie
Be objective and honest.
25.11.2024, 12:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.11.2024, 12:16 przez kot_kreskowy.)
Czeslawo
Wiesz jak jest, tolerka nie chuj - wiecznie nie stoi
Startowałem od 300 bomba+100kinol a później...
A później usłyszałem trzask
JureKiler
Nic nie śmierdzi, pachnie cudnie tak jak ma pachnąć 😎
Żadnych rozpuchów ani innego szitu, czyściutki klefisław, samo zdrowie, pyszotka, delicje, rarytasek, miodzio, muala, sztos, petarda, zajebioza, cudeńko, supagruz... Ufff, asz sie spociłem
Jest delikatnie wilgotny ale kurwa delikatnie, poleży chwilę i jest git.
To jest sprzęt z cyklu
Jedyna jego wada to, że zawsze jest go mało 😎
Wiesz jak jest, tolerka nie chuj - wiecznie nie stoi
Startowałem od 300 bomba+100kinol a później...
A później usłyszałem trzask
JureKiler
Nic nie śmierdzi, pachnie cudnie tak jak ma pachnąć 😎
Żadnych rozpuchów ani innego szitu, czyściutki klefisław, samo zdrowie, pyszotka, delicje, rarytasek, miodzio, muala, sztos, petarda, zajebioza, cudeńko, supagruz... Ufff, asz sie spociłem
Jest delikatnie wilgotny ale kurwa delikatnie, poleży chwilę i jest git.
To jest sprzęt z cyklu
Jedyna jego wada to, że zawsze jest go mało 😎
NIE dla OPIO !!!
25.11.2024, 18:08
Po zaskujaco przyjemnych doznaniach Eskobarowego - Mefedraxa, postanowiłem dać kolejną szansę "Klefedronowej 4-ce". Dlaczego kolejną? A to dlatego, że jakieś 1,5-mc temu nabyłem ten wyrób, ale najwyraźniej poszedłem do niego z nieokrzesanym kinolem, bez jakiegokolwiek szacunku. Fakt jest taki, że drogą nosowa 4-ka ta miała ograniczone, a raczej znikome dzialanie (co potwierdzali inni użytkownicy). Gdzieś tam było widać ognisko, ale okazało się zbyt małe i to jeszcze po drugiej stronie rzeki.
Tutaj postanowiłem pominąć metodę tradycyjną i przejść od razu do metody "na bombe", ponieważ opcja ta po obcowaniu z Mefem zmieniła diametralnie moje podejście do tego rodzaju produktów.
Gołąb jest.
Zacieram rączki i lecę (późne godziny wieczorne)
Tutaj postanowiłem zacząć z wyższego podium i przygotowałem 300mg, ale zmieniłem na 200mg uznajac, że bawić to się mozna później, a nie na dzień dobry, czy też na dobry wieczór.
Poszła....czekam...czekam...pół h....h.....hahaha.....chwilowy plusz i kurwa już.
Chuja nie Dobry Wieczór...zakończyłam spiochem.
Dzień drugi - pobudka po 12, przemyłem ryja. Śniadanko i za chwilę obiad zważywszy na godzinę, a po obiadku wiadomo - odcinka na godzinkę. Przez cały ten czas myśl o wczorajszym, no ale paczuszka jest.
350mg - wpadła bomba do piwnicy .. i jeb... Nawet nie wiem kiedy zrobiłem się miękki (pół h), postanowiłem pójść za ciosem i zaaplikowałem kolejną o wadze 200mg. Tutaj nie musiałem długo czekać - 15 min i kumulacja. Uderzenie mocne, mniej euforyczne jak to było po 4MMC - należało jednak zwiększyć dawkę do 0,5g by mocno pogonić, ale nie zrównać.Po godzinie bezczynnego leżenia i patrzenia się w ekran nie wiadomo na co, uległem pokusie donosowej strzałki. O kurwa.... Zaskoczonko bo nie spodziewalem tak szybkiego postawienia na nogi (aż poczułem chwilowy szczękościsk) Co jest? Ostatnio nic, a teraz jest działanie. Postanowiłem sprawdzić czy była jakaś przerwa i był komunikat że 04.11 - 4CMC(brak), a 06.11 - 4CMC(jest) i chyba to była ta różnica.W kolejnych dniach o dziwo działanie jeszcze lepsze, wystarczyło w kindzał załadować nie wielką dawkę żeby się uruchomić. Obie metody stosowana na przemiennie.
Nie będę dawał tu jakiś punktacji (0-10), bo jakby było chujowe to bym to napisał, a to jest bardzo dobre i mieści się raczej w górnej skali.
Jeśli chodzi o bombki, to ta o masie 0,5g została moją ulubioną.
Tutaj postanowiłem pominąć metodę tradycyjną i przejść od razu do metody "na bombe", ponieważ opcja ta po obcowaniu z Mefem zmieniła diametralnie moje podejście do tego rodzaju produktów.
Gołąb jest.
Zacieram rączki i lecę (późne godziny wieczorne)
Tutaj postanowiłem zacząć z wyższego podium i przygotowałem 300mg, ale zmieniłem na 200mg uznajac, że bawić to się mozna później, a nie na dzień dobry, czy też na dobry wieczór.
Poszła....czekam...czekam...pół h....h.....hahaha.....chwilowy plusz i kurwa już.
Chuja nie Dobry Wieczór...zakończyłam spiochem.
Dzień drugi - pobudka po 12, przemyłem ryja. Śniadanko i za chwilę obiad zważywszy na godzinę, a po obiadku wiadomo - odcinka na godzinkę. Przez cały ten czas myśl o wczorajszym, no ale paczuszka jest.
350mg - wpadła bomba do piwnicy .. i jeb... Nawet nie wiem kiedy zrobiłem się miękki (pół h), postanowiłem pójść za ciosem i zaaplikowałem kolejną o wadze 200mg. Tutaj nie musiałem długo czekać - 15 min i kumulacja. Uderzenie mocne, mniej euforyczne jak to było po 4MMC - należało jednak zwiększyć dawkę do 0,5g by mocno pogonić, ale nie zrównać.Po godzinie bezczynnego leżenia i patrzenia się w ekran nie wiadomo na co, uległem pokusie donosowej strzałki. O kurwa.... Zaskoczonko bo nie spodziewalem tak szybkiego postawienia na nogi (aż poczułem chwilowy szczękościsk) Co jest? Ostatnio nic, a teraz jest działanie. Postanowiłem sprawdzić czy była jakaś przerwa i był komunikat że 04.11 - 4CMC(brak), a 06.11 - 4CMC(jest) i chyba to była ta różnica.W kolejnych dniach o dziwo działanie jeszcze lepsze, wystarczyło w kindzał załadować nie wielką dawkę żeby się uruchomić. Obie metody stosowana na przemiennie.
Nie będę dawał tu jakiś punktacji (0-10), bo jakby było chujowe to bym to napisał, a to jest bardzo dobre i mieści się raczej w górnej skali.
Jeśli chodzi o bombki, to ta o masie 0,5g została moją ulubioną.
29.11.2024, 17:28
Pierwszy raz zamówiona i to dlatego, że nie było mmc. Mile mnie zaskoczyła 💣 Całkiem fajnie i szybko wchodzi eufo. Tego oczekiwałam. Speed znikomy i krótki, ale w sumie nie po to zamawia się "czwórkę". Dawka wleciała mniejsza niż zwykle. Mokre, ale ładnie się kruszy i szybko schnie.
Ogólnie pozytywne odczucia, niedługo uzupelnie wpis o efekty pobombkowe.
29.11.2024, 17:29
Pierwszy raz zamówiona i to dlatego, że nie było mmc. Mile mnie zaskoczyła 💣 Całkiem fajnie i szybko wchodzi eufo. Tego oczekiwałam. Speed znikomy i krótki, ale w sumie nie po to zamawia się "czwórkę". Dawka wleciała mniejsza niż zwykle. Mokre, ale ładnie się kruszy i szybko schnie.