Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
alfa pvp psychodela
5 godzin(y) temu
kot_kreskowy szczerze? Małolaty sięgają bardziej po alfę pvp. Starsze osoby lub początkujący z takimi substancjami woła NEP. 90procent osób biorąca alfę u mnie to w przedziale 17-24 lata.
...
4 godzin(y) temu
W4M4H
Przynajmniej wiadomo skąd takie niedojebanie umysłowe, które ostatnio dość mocno się przebija wśród młodych ludzi.
Mózg zamiast się rozwijać to się cofa zbierając same chujowe doświadczenia.
Chodzą powykręcani w chińskie osiem i pierdolą trzy po trzy.
Przynajmniej wiadomo skąd takie niedojebanie umysłowe, które ostatnio dość mocno się przebija wśród młodych ludzi.
Mózg zamiast się rozwijać to się cofa zbierając same chujowe doświadczenia.
Chodzą powykręcani w chińskie osiem i pierdolą trzy po trzy.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
4 godzin(y) temu
kot_kreskowy
Skąd wiadomo, że małolat/dzieciak?
W4M4H
Żeby być precyzyjnym 24 lata to nie małolat, ale to tak na marginesie.
Co do zasady i kierunku, to się zgadzam, im młodsza głowa, tym bardziej mogąca być podatna na różne zawirowania związane z różnymi kwestiami, jak np. wchodzenia w dorosłość i z "zamieszaniem" z tym związanym na wielu płaszczyznach.
Emocje, napięcia się kumulują, a poprawienie nosem „tematu” tylko podkręca mętlik w głowie.
Skąd wiadomo, że małolat/dzieciak?
W4M4H
Żeby być precyzyjnym 24 lata to nie małolat, ale to tak na marginesie.
Co do zasady i kierunku, to się zgadzam, im młodsza głowa, tym bardziej mogąca być podatna na różne zawirowania związane z różnymi kwestiami, jak np. wchodzenia w dorosłość i z "zamieszaniem" z tym związanym na wielu płaszczyznach.
Emocje, napięcia się kumulują, a poprawienie nosem „tematu” tylko podkręca mętlik w głowie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Czeslawo no masz rację małolat to do 21 lat bardziej bym mógł nazwać. Lecz i tak chodzi o to że młodsze osoby. Nawet osoba kupująca u mnie minihurty łebek 17/18 lat który pewnie i tka sprzedaje jeszcze młodszym osoba woli NEP lub alfę pvp niż 3cmc 4cmc 4mmc
Czym młodsze osoby tym większa chęć grubszych substancji i większej bani. Starsze osoby już bardziej to ogarniają I wiedza z czym to się je
kot_kreskowy ja mam osobę która goni temat. Place mu za ryzyko itd. Widzę z daleka komu sprzedaje. Widząc te osoby odpierdalajace w klubach/galerii it'd daje to do myślenia.
Najlepsze to jest rozumieniu tych osób to że ja mając NEP i alfę pvp jestem dla nich "bogiem". Osoby z którymi nie miałem po drodze nagle zaczęły zagadywać/przepraszać itd. Pokazuje że te społeczeństwo jest zniszczone. Pokazuje to jak oni mają brak szacunku do siebie i własnego życia. Dlatego przestałem brać i czuję się z tym zajebiście. Już nie będę mówił ile było ofert loda/ruchania za sztukę bo aż wstyd gadać. Wydaje mi się ze z roku na rok coraz mniej ćpuny mają do siebie szacunek.
Czym młodsze osoby tym większa chęć grubszych substancji i większej bani. Starsze osoby już bardziej to ogarniają I wiedza z czym to się je
kot_kreskowy ja mam osobę która goni temat. Place mu za ryzyko itd. Widzę z daleka komu sprzedaje. Widząc te osoby odpierdalajace w klubach/galerii it'd daje to do myślenia.
Najlepsze to jest rozumieniu tych osób to że ja mając NEP i alfę pvp jestem dla nich "bogiem". Osoby z którymi nie miałem po drodze nagle zaczęły zagadywać/przepraszać itd. Pokazuje że te społeczeństwo jest zniszczone. Pokazuje to jak oni mają brak szacunku do siebie i własnego życia. Dlatego przestałem brać i czuję się z tym zajebiście. Już nie będę mówił ile było ofert loda/ruchania za sztukę bo aż wstyd gadać. Wydaje mi się ze z roku na rok coraz mniej ćpuny mają do siebie szacunek.
...