Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
24.11.2024, 23:41
3 cmc ice jest jednym z lepszych 3 cmc na rynku. Testowałem w weekend z 3 osobami i każdy był bardzo zadowolony. Ja jako stary wyjadacz ketonów bylem zadowolony z efektów działania i później z powodu braku zwały. Nie wiem czy jest przewaga eufori bo u mnie było typowe książkowe działanie 3 cmc czyli troche speeda i troche eufori. Sorcik jest czysty jak sumienie i cipka dziewicy Dawki leciały różne bo na początku 200 mg sniff a potem trochę zwiększyliśmy do 250 - 300 mg. Kichawa nie była zabetonowana w moim przypadku a to ogromny plus. Pobierać póki jest bo sorcik wymiata.
25.11.2024, 10:18
Brachu z tej trójki będziesz bardzo zadowolony daje kopa daje w dynie dobrze nie trzeba dużo serio wale małe kreski a i tak dobrze się bawię libido siedzi knage można czesać, muzyczka cały trip włączona fajne chwilę wraz z kumplami polecam produkt tak jak i cały sklep
Escobar na topie ! Pobierać
Escobar na topie ! Pobierać
25.11.2024, 11:07
Nagroda odebrana za co bardzo dziękuję
Ice w formie większych kryształów z lekkim miałem.
200mg sniff i robi niezłą robotę, czuć euforię, ale jest ona wyczuwalna w natężeniu minimalnym. Po zwiększeniu dawki powyżej 200mg wjeżdza już mocno jeśli chodzi o eufo.
Nie zalecam jednak zażywać kolosalnych dawek nawet mnie takiego chlorojada przerosło to mocą i momentami miałem aż za grubo od tej euforii. XD
Myślę, że takie 250mg co godzinę będzie w porządku. Sort jest naprawdę wydajny.
Testy trwały dwa dni, aktualnie nie odczuwam zwały, jedyny minus to beton w nosie.
Jeszcze raz dziękuję za możliwość testów Escobar
Ice w formie większych kryształów z lekkim miałem.
200mg sniff i robi niezłą robotę, czuć euforię, ale jest ona wyczuwalna w natężeniu minimalnym. Po zwiększeniu dawki powyżej 200mg wjeżdza już mocno jeśli chodzi o eufo.
Nie zalecam jednak zażywać kolosalnych dawek nawet mnie takiego chlorojada przerosło to mocą i momentami miałem aż za grubo od tej euforii. XD
Myślę, że takie 250mg co godzinę będzie w porządku. Sort jest naprawdę wydajny.
Testy trwały dwa dni, aktualnie nie odczuwam zwały, jedyny minus to beton w nosie.
Jeszcze raz dziękuję za możliwość testów Escobar
ocena obecnego sortu:
Zalety:
- bardzo czysty produkt
- praktycznie bezwonny
- bardzo łatwo rozpuszcza się w wodzie ( tudzież soczku )
- metoda sniff bardzo skuteczna ( zwłaszcza w pierwszej dawce )
- dorzutki - działają ( wszystko kwestia dawki oraz ogólnego stanu organizmu no i drogi zapodania jak zabetonujesz szczurowi nosek to raczej za wiele nie podziałasz )
- praktycznie bezzjazdowe - serducho jakby w ogóle nie poczuło, że coś było ogarniane
Wady ( każdy ma świadomośc jakie chlory mają wady więc napiszę te które wydają mi się ważne w obecnej ocenie ):
- produkt bardzo szybko znika z labolatorium, szczury wciąż głodne
- w przypadku moich szczurów testowych powyżej 3G na dobę - praktycznie badane szczury nie mają ochoty na dorzutki
a te które wchodzą działają - tak sobie... - trzeba odczekać kilka godzin / pozwolić testowanym sczurom odpoczać, pojeść, wtedy jakakolwiek dorzutka ma sens.
ocena ogólna 9/10 dla mnie top jeśli chodzi o obecne sorty 3CMC w Polsce.
... wydaje mi się subiektywnie, że poprzedni sort był mocniejszy aczkolwiek może to być subiektywna ocena spowodowana warunkami jakie panowały w labolatorium a były dośc nieciekawe... nie mniej polecam gorąco!
Zalety:
- bardzo czysty produkt
- praktycznie bezwonny
- bardzo łatwo rozpuszcza się w wodzie ( tudzież soczku )
- metoda sniff bardzo skuteczna ( zwłaszcza w pierwszej dawce )
- dorzutki - działają ( wszystko kwestia dawki oraz ogólnego stanu organizmu no i drogi zapodania jak zabetonujesz szczurowi nosek to raczej za wiele nie podziałasz )
- praktycznie bezzjazdowe - serducho jakby w ogóle nie poczuło, że coś było ogarniane
Wady ( każdy ma świadomośc jakie chlory mają wady więc napiszę te które wydają mi się ważne w obecnej ocenie ):
- produkt bardzo szybko znika z labolatorium, szczury wciąż głodne
- w przypadku moich szczurów testowych powyżej 3G na dobę - praktycznie badane szczury nie mają ochoty na dorzutki
a te które wchodzą działają - tak sobie... - trzeba odczekać kilka godzin / pozwolić testowanym sczurom odpoczać, pojeść, wtedy jakakolwiek dorzutka ma sens.
ocena ogólna 9/10 dla mnie top jeśli chodzi o obecne sorty 3CMC w Polsce.
... wydaje mi się subiektywnie, że poprzedni sort był mocniejszy aczkolwiek może to być subiektywna ocena spowodowana warunkami jakie panowały w labolatorium a były dośc nieciekawe... nie mniej polecam gorąco!
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
3cmc ice od sklepu escobar
100mg sniff na wypadek gdyby było mocne.
W sumie coś posmyrało ale tak delikatnie więc poczekałem 15 min i wciągnęłem 200 mg nastepne.
Rozmowa zaczęła się kleić, humor fajny, droga do domu zaczęła być przyjemna. Co więcej mówić taka faza jak 3 cmc.
Nie było nachalnego speeda w sumie dobrze i nie bo łatwo mnie zmeczenie łapało i musiałem co chwila dociągnąć
Kuźka wstawała, działanie było ok az nie zrobiłem 1.5 g w 3 godziny.
Później jakoś już dzialanie było slabe ale to pewnie dlatego ze byłem zmeczony po dniu w pracy.
Można brać śmiało.
Dodam ze wzielem 4 różne 3cmc od ulicznych druidów co niby maja najlepsze w duzym miescie a escobara i tak było najlepsze.
Dupy dla przecpanego cpuna nie urwie mega ale u mnie się oplaca bardziej escobar
100mg sniff na wypadek gdyby było mocne.
W sumie coś posmyrało ale tak delikatnie więc poczekałem 15 min i wciągnęłem 200 mg nastepne.
Rozmowa zaczęła się kleić, humor fajny, droga do domu zaczęła być przyjemna. Co więcej mówić taka faza jak 3 cmc.
Nie było nachalnego speeda w sumie dobrze i nie bo łatwo mnie zmeczenie łapało i musiałem co chwila dociągnąć
Kuźka wstawała, działanie było ok az nie zrobiłem 1.5 g w 3 godziny.
Później jakoś już dzialanie było slabe ale to pewnie dlatego ze byłem zmeczony po dniu w pracy.
Można brać śmiało.
Dodam ze wzielem 4 różne 3cmc od ulicznych druidów co niby maja najlepsze w duzym miescie a escobara i tak było najlepsze.
Dupy dla przecpanego cpuna nie urwie mega ale u mnie się oplaca bardziej escobar
30.11.2024, 10:50
(24.11.2024, 18:03)Czeslawo napisał(a): DGEloV
Napisz, jakie dawkowanie stosujesz dlatego sortu 3-CMC ICE i jaką ma tolerancje na tego typu specyfiki - to dużo wniesie do opinii.
Libido podbite to czytałem, ale masz tak jak kot_kreskowy wspominał, że chciał, ale nie mógł, czy normalnie podziałałeś ?
Dawkowanie było takie że z bratem na pół ojebalismy to w dobę, 3cmc to co 2 tyg walę, średnio tak licząc. dużo benzodiazepin też konsumuję xd