Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
Dzisiaj, 06:11
Ej ziomki.. ja tu już jestem jakiś czas, trochę postów popisałem, trochę paczek od Esco zamówiłem ( obecnie również zamówione 3cmc ice ) ale nadal nie wiem o co chodzi z tymi ,,nagrodami" na początku myślałem, że tak po prostu pake nazywacie ale jest bardzo dużo postów, że paka i nagroda doleciała. Skąd wy kuwa te nagrody i gratisy bierzecie ? Jakieś konkursy są ? Czy Pablo po prostu grubszym zawodnikom dorzuca przy dużych zamówieniach ?
9 godzin(y) temu
Jeśli ta czwóreczka to ten bez--efektouboczny materiał to łezka się w oku kręci
8 godzin(y) temu
(Wczoraj, 22:25)BursztynowyTasman napisał(a): Dlaczego na stronie nie widniej pod osłona 4mmc zdjęcie obecnego Gwiezdnego śnieżnego pyłu.
chwila moment i jakiś gwiezdny łowca wrzuci co trzeba ... możliwe że nawet ja w weekendzik
( 9 godzin(y) temu)marioss napisał(a): Jeśli ta czwóreczka to ten bez--efektouboczny materiał to łezka się w oku kręci
sorty Pablo właśnie takie były zawsze, odkąd pamiętam ta zasada tyczyła się każdego sortu, i raczej zakładam, że i tak będzie w obecnym.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
5 godzin(y) temu
Założenia czasami bywają okrutnie omylne czekajmy spokojnie czy to dokładnie prawda co piszą na temat tego 4MMC
5 godzin(y) temu
w kwestii sortów 4MMC od Pabla... nie pamiętam by jakiś był kiepski...
zazwyczaj była to krajowa topka.
Ale szanuję, jak wolisz poczekać na recki obecnego...
zazwyczaj była to krajowa topka.
Ale szanuję, jak wolisz poczekać na recki obecnego...
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
1 godzinę temu
BursztynowyTasman poprzedni batch wziąłem w ciemno, jak tylko się pojawił i był zajebisty. Tym razem poczynię to samo.