Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-BMC - Opinie o produkcie
20.11.2024, 16:35
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu 4-BMC ze sklepu Highlife.market
29.11.2024, 07:08
Więc tak poraz pierwszy mam styczność z tą substancji dawka uczeleniowa 0.10 g
lekie szczypanie wnos. po 5 min czuć że zaczyna działać na początku kolory się wyoszczaja spid z euforia zrównoważony po około 15 min. przewaga spid euforia gdzieś stylu leko i przyjemnie czuć
nastrój wspaniały czuje się zrelaksowany chęć do rozmowy można śmiało iść do ludzi na imprezę
niema uczucia że się jest porobiony
lekie szczypanie wnos. po 5 min czuć że zaczyna działać na początku kolory się wyoszczaja spid z euforia zrównoważony po około 15 min. przewaga spid euforia gdzieś stylu leko i przyjemnie czuć
nastrój wspaniały czuje się zrelaksowany chęć do rozmowy można śmiało iść do ludzi na imprezę
29.11.2024, 10:56
Jeżeli macie 4mmc w samplach jeszcze to wiecie że powinniście chociaż te trzy tygodnie odczekać między testem jednej a drugiej substancji?
29.11.2024, 11:21
Nie wiedziałem że asz tak długi czas trzeba doczekać, cięzko mi będzie odczekać tak długo
29.11.2024, 12:22
Serotonina regeneruje się o wiele dłużej niż dopamina, potrzeba czasu i odpowiedniego odżywiania się itp its
Wy myślicie że jak tydzień minie to będziecie mieć miarodajne wyniki po testach ? Minimum te dwa tygodnie i obyście tego nie wciągali, tylko oral
Wy myślicie że jak tydzień minie to będziecie mieć miarodajne wyniki po testach ? Minimum te dwa tygodnie i obyście tego nie wciągali, tylko oral
29.11.2024, 12:22
(29.11.2024, 07:08)monio napisał(a): Więc tak poraz pierwszy mam styczność z tą substancji dawka uczeleniowa 0.10 g
hmmm...BMCka nosem? i az taki speed ;-)
29.11.2024, 12:33
Kiedyś bardzo dawno temu miałem styczność z BMC i bylem niedoinformowany i leciałem sniff a potem płakałem . Bo speed był tak nachalny, ze ja pierdole…..