Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
01.12.2024, 16:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.12.2024, 17:01 przez Lifeisbrutal.)
kashubsky Wątpię, że to był urlop, raczej vendor by nas poinformował o dłużej przerwie. Myślę, że z innego powodu wysyłka ice jest opóźniona. Także nie snujmy insynuacji, że wszystko nagle będzie opóźnione. Jeśli nie dostałeś odpowiedzi po takim czasie spróbuj napisać jeszcze raz być może wiadomość gdzieś trafiła do spamu.
01.12.2024, 17:13
Jak nie masz odpowiedzi mailowych to spróbuj się skontaktować na sessions.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
01.12.2024, 17:45
Dzieki Panowie za odpowiedzi, za chwile naskrobe jeszcze raz maila. Nie jestem w goracej wodzie kapany i nie chcialem spamowac pablowi na skrzynke pomimo tego ze minelo juz kilka dni. Milego wszystkim
01.12.2024, 17:47
Ja bym cene obniżył mniejszych zamówień albo inne krypto wprowadził do płatności by prowizje niższe były. Ale z drugiej strony np biorąc 3cmc z prowizjami wychodzi lekko taniej niz ulicznych druidów tolepiej wziąść escobar niz inne slabsze z miasta.
01.12.2024, 18:09
(01.12.2024, 16:50)kashubsky napisał(a): Siema
Pytanie kontrolne odnosnie naszego Pablo. Pisalem do niego wiadomosc cos kolo srody. Zwykle odpowiadal najpozniej na nastepny dzien, a do tej pory nie dostalem odpowiedzi. Pytam tutaj, bo nie chce spamowac mu na skrzynke, juz i tak ma pewnie pelno wiadomosci. Chyba ze ma to cos wspolnego z tym co pisal przy okazji listy dostepnosci. Przy trojce ICE napisal ze wysylka opozniona o kilka dni chyba ze to niefortunnie sie tak napisalo i chodzi o to ze wszystko jest opoznione, bo nasz V jest na urlopie. Jezeli tak to nie zawracam dupy i zycze milego urlopu. Czekamy na powrot
Nie ma żadnego urlopu, nie wprowadzaj w błąd, jak opłaciłeś zamówienie to czekaj w spokoju, na pewno dostaniesz swoje zamówienie.
(01.12.2024, 17:13)kurvvisko napisał(a): Jak nie masz odpowiedzi mailowych to spróbuj się skontaktować na sessions.
No i po co? Po co ta niemądra i niepotrzebna porada?
Nie spamować z każdej strony bo to niczego nie usprawnia tylko wprowadza burdel.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
01.12.2024, 18:22
kot_kreskowy nie chodzi mi o to, by po 5 minutach pisać na session. Miałem na myśli brak kontaktu któryś dzień, spokojnie.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
01.12.2024, 18:29
kot_kreskowy Facet nie wkladaj mi do ust slow ktorych nie powiedzialem. Nigdzie nie napisalem ze jest na urlopie tylko dopytalem apropo postu Pabla o dostepnosc sortu. Pisalem do Pabla zeby zlozyc zamowienie, a nie zeby go poganiac z czym wiem co to jest BHP. Zawsze mi odpisywal w max 2 dni teraz minelo 5 dni dlatego moje pytanie pojawiło się na forum. Jestem osoba ktora czekala raz na zamowienie dosc dlugo bo Pablo miał swoje problemy i przez ten długi czas oczekiwania ani razu nie pisałem do niego z pretensjami, bo Pablo elegancko dawał mi znać na bieżąco co jest nie tak i za to chyle mu czoła, widac bylo ze sam jest przejety ta sytuacja a nie odpisyawl na odpierdol. Moj ziomek, który jet tutaj na forum juz ponad 2 lata tez mnie zapewnial, ze Pablo to jest slowny gosc i ze jak upora sie ze swoimi problemami to rakieta zostanie wyslana.
Miłego wieczorku
Miłego wieczorku
01.12.2024, 18:44
Napisałem jeszcze raz, dostałem szybką odpowiedz. Dzięki wszystkim za pomoc. Temat zamkniety