Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-BMC - Opinie o produkcie
29.11.2024, 20:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.11.2024, 20:03 przez Ciemnoksieznik.)
(29.11.2024, 12:22)Epsiakos napisał(a): Wy myślicie że jak tydzień minie to będziecie mieć miarodajne wyniki po testach ?
No, a jak?
A tak całkiem serio, to najlepiej to widać po psychodelikach, które w 100% działają na sero. Zjesz dzisiaj, to następny raz najwcześniej za dwa tygodnie, bo nie sklepie wcale.
W przypadku ketonów jeszcze dochodzi dopa i nora - z tego, moim zdaniem, wynika ludzka fantazja do ciągów na, dla przykładu, Klefedronie. Nie trzepie już praktycznie po 3 kresce/wrzutce, ale coś tam ta dopa jeszcze reza.
01.12.2024, 15:09
(29.11.2024, 12:22)Epsiakos napisał(a): Serotonina regeneruje się o wiele dłużej niż dopamina, potrzeba czasu i odpowiedniego odżywiania się itp its
Wy myślicie że jak tydzień minie to będziecie mieć miarodajne wyniki po testach ? Minimum te dwa tygodnie i obyście tego nie wciągali, tylko oral
Większość to myśli, ze wszystkie substancje się wciąga 😵💫😆
01.12.2024, 17:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.12.2024, 17:09 przez kot_kreskowy.)
Opinia 4BMC - SAMPLE
Odczynnik suchy, twardy jak skała, ciężko to pokruszyć, strzela na wszystkie strony także uważać bo będzie zbierane 😉
Było to moje pierwsze w życiu spotkanie z tym odczynnikiem.
Pomimo posiadanej wiedzy, że oczynnik przeznaczony do aplikacji Per Oral, mimo wszystko zacząłem od węża w okolicach 70mg wagi.
Sniff bardzo chemiczny, nieprzyjemny, siada mocno na zatoki, myślałem że klękne. Ała!
Coś tam to zaczęło robić ale dawka zdecydowanie za mała.
Przeszedłem do konkretów;
Około 350 mg załadowane dojapnie.
Pierwsze efekty odczułem po około 20 minutach, gorąc, trochę euforia ale inna niż mef czy klef, rozmycie obrazu i zaczęły się pojawiać jakieś plamki, trzaski, światła, generalnie mocno mi wjechało to na oczy.
Dziwna, jak dla mnie niespotykana faza, trochę podobna do mefa ale nie do końca, taki trochę misz masz.
Natomiast po zapodaniu prawie grama per rectum odcięło mnie całkowicie i pojawiły się halucynacje, ocknąłem się stojąc w kuchni, kołysząc się z nogi na nogę i patrząc w sufit
Nie wiem ile tam stałem, ale było to w nocy i do dzisiaj nikt z domowników nie zgłaszał żadnych pojebanych akcji więc chyba krótko
Substancja bez dwóch zdań jest mocna i aktywna, trzeba się wstrzelić z dawką, natomiast mi jakoś specjalnie nie siadła choć to tylko kwestia gustu.
Ocena subiektywna 6/10
Ocena obiektywna 8/10
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
01.12.2024, 18:16
kot_kreskowy No tak licze i licze, i...skad Ty miales tyle gramatury...bo rozumiem to 1g jest ;-)
01.12.2024, 18:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.12.2024, 18:22 przez kot_kreskowy.)
LOBO
Nie, tam było więcej niż gram.
Zapodałem 3dawki:
"Uczuleniówka" w nosa
Około 350 dojapnie
I resztę w dupala w roztworze.
Nie, tam było więcej niż gram.
Zapodałem 3dawki:
"Uczuleniówka" w nosa
Około 350 dojapnie
I resztę w dupala w roztworze.
NIE dla OPIO !!!
02.12.2024, 08:51
200mg w kapsułce i z jakieś 100mg sniff ( tak wiem, substancje głównie oral).
Wjazd sniff bardzo szybki czuć stymulację, i niewielką euforię. Od czekałem chwilę aż bombka się załaduje i poczułem nagle JEB, przypływ gorąca z euforią, ale była to dość nietypowa euforia ciężko by mi było ją do czegoś porównać.
Serce zaczęło szybciej bić, ale to raczej normalne przy substancjach psychoaktywnych. Kontrolowałem puls, tętno i wszystko było okej. Źrenice dały o sobie znać, że nawet drugiego dnia były jeszcze lekko powiększone.
Libido up na spokojnie idzie zwalić konia na tej substancji. Substancja przy takiej dawce trzymała z godzinę, później stopniowo słabła. Chęć na dorzutki ogromna, zjazd nie odczuwalny i tutaj daje duży plus, ponieważ po bombkach przewraca mi się w żołądku a tutaj nic.
Substancje oceniam na mocną 10-tke
Dziękuję za możliwość testów tej substancji HighlifeMarket
Wjazd sniff bardzo szybki czuć stymulację, i niewielką euforię. Od czekałem chwilę aż bombka się załaduje i poczułem nagle JEB, przypływ gorąca z euforią, ale była to dość nietypowa euforia ciężko by mi było ją do czegoś porównać.
Serce zaczęło szybciej bić, ale to raczej normalne przy substancjach psychoaktywnych. Kontrolowałem puls, tętno i wszystko było okej. Źrenice dały o sobie znać, że nawet drugiego dnia były jeszcze lekko powiększone.
Libido up na spokojnie idzie zwalić konia na tej substancji. Substancja przy takiej dawce trzymała z godzinę, później stopniowo słabła. Chęć na dorzutki ogromna, zjazd nie odczuwalny i tutaj daje duży plus, ponieważ po bombkach przewraca mi się w żołądku a tutaj nic.
Substancje oceniam na mocną 10-tke
Dziękuję za możliwość testów tej substancji HighlifeMarket