Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
03.12.2024, 23:45
(03.12.2024, 20:16)kot_kreskowy napisał(a): Inferno
Pocieszna opinia XD
Smiechłem👍
Dziękuję ja Twoje również lubię czytać bo jesteś poeta haha w DUPALA
aleksander37 jak zaczniesz z paleniem to możesz skończyć?
Masz czas na jebniecie krechy?
Bo mi 15 zapalniczek w noc poszło aż do świeczki się przytuliłem hahaha
04.12.2024, 09:53
(03.12.2024, 18:43)DarkSonia napisał(a): ewidentnie tego typu stymulant nie jest dla Ciebie...
jeśli podobny efekt wystapił by przy MEFie - to radziła bym Ci abys zbadał układ krążenia ( ew. całe ciało ) ... tego typu symptomy mogą wskazywać na jakiś problem..
Jesli już musisz coś brać, to właśnie to bym Tobie polecałam, nie podnosi ciśnienia aż tak a przy odpowiedniej dawce ( tudzież dorzutce ) i zastymuluje odpowiednio...
( wiadomo, na rynku jest wiele substancji, ja zapodaje Ci z mojej strony wybór z którego niekoniecznie musisz skorzystać ... moim zdaniem był by to dla Ciebie najlepszy wybór )
Dawkowanie widać, że ogarnięte robiłeś, natomiast efekty sygnalizują, że dzieje się coś niedobrego, kiedy dochodzi do stymulacji układu nerwowego.
Dmuchaj na zimne i nie przesadzaj.
dużo zdrówka życzę
Dziękuję 😁
Z pewnością doradztwo przebadania wezmę do Siebie ('tym bardziej, że wiek powoli na to wskazuje)
Z Mefem nigdy nie miałem takich problemów.
Co do NEP-u to Duszkowy mną kiedyś pozamiatał (schizy pierwsza klasa), oraz w pierwszy dzień po przylocie gołabka, świadomy dawkowania nie oparłem się pokusie obżarstwa i poniosłem za to karę.
Tak jak wcześniej pisałem, jedna z trzech osób, które podjęły się oceny wyrobu miała bardzo zbliżone odczucia do moich - przy wcześniejszych spotkaniach wszystko było w normie, jeśli można tak powiedzieć.
Moim zdaniem powodem jest jakiś nie wielki szczególik bo jak wszystkim wiadomo, wyrób wyrobowi i organizm organizmowi nie równy.
Ktoś mógłby powiedzieć ... no, ale przecież "skład taki sam".
Dobrze wiemy, że gdyby tak było , ani to forum, ani Moje i Wasze opinie nie byłyby tu potrzebne lub w większości byłyby kłamstwem😉 i wystarczyły by tylko dwie opinie(dobre,nie dobre).
Tak jednak nie jest.
04.12.2024, 15:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.12.2024, 15:35 przez Lifeisbrutal.)
Kings Kilka osób pisało, że nie. Najlepiej napisz do vendora on udzieli ci szczegółowych informacji.
04.12.2024, 16:10
No przecież V pisał że się skończyły zapasy.
Trzeba chwilę poczekać.
Trzeba chwilę poczekać.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
07.12.2024, 10:54
Dalsze testy nepa jedynie utwierdziły mnie w przekonaniu, iż tą substancja nie jest dla mnie. Nie zawsze pod ręką ma się wagę aby odważyć sobie 25/30mg. Dla mnie działa dobrze ale z benzo. Bo jednak sypnie się za dużo i czuć już serce. Rozważę zakup tego na święta. Ale z drugiej strony nie mam słabego benzo żeby gdzieś tam lekko działało w tle. Podejrzewam, że z alko działało by bardzo dobrze. Ale całe szczęście nie tykam już tego gówna parę lat. Więc chyba to ten stan kiedy trzeba rzucić wszystko, albo na zawsze albo zrobić sobie długi detox. Muszę zwyczajnie zrobić sobie trio na dyso i tryptaminie. Zobaczymy co tam we mnie siedzi. Jeśli uświadczył bym najgorszego bad tripa to i tak zmieni to moje życie.
Substancja jest aktywna, czysta. Jeśli ktoś lubi takie klimaty to nie zastanawiać się nawet.
Substancja jest aktywna, czysta. Jeśli ktoś lubi takie klimaty to nie zastanawiać się nawet.
07.12.2024, 13:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.12.2024, 13:09 przez Lifeisbrutal.)
drpepper Odpuść sobie dla swojego dobra. Gdyby na mnie coś źle działo fizycznie czy psychicznie to raczej bym sobie nie katował organizmu. Zamów sobie coś innego, gdzie spokojnie pod względem fizycznym będziesz mógł spędzić fazę. Oczywiście to tylko moja sugestia, zrobisz z tym co będziesz chciał. Benzo i stimy to jest bardzo zły pomysł, możesz sobie zrobić kuku psychicznie. Zastanów się nad tym dwa razy zanim znowu to zrobisz. Zresztą nie będę się powtarzać bo już chyba o tym kiedyś wspomniałem, nie wiem czy to byłeś ty czy ktoś inny.
Edit: Na mnie ogólnie źle stimy wpływają, ale pod względem psychicznym dlatego już ohoho nie biorę ich chyba z rok i czuję się świetnie. Wrzuć ziomek na luz.
Z drugiej strony, cię rozumiem bo wiem jak to jest mieć fioła na punkcie jakiej substancji, ale myślę, że komfort fizyczny, psychiczny jest najważniejszy przy zażywaniu.
Edit: Na mnie ogólnie źle stimy wpływają, ale pod względem psychicznym dlatego już ohoho nie biorę ich chyba z rok i czuję się świetnie. Wrzuć ziomek na luz.
Z drugiej strony, cię rozumiem bo wiem jak to jest mieć fioła na punkcie jakiej substancji, ale myślę, że komfort fizyczny, psychiczny jest najważniejszy przy zażywaniu.