Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
04.12.2024, 01:32
Do mnie również ta czwóreczka trafiła na testy i muszę przyznać, że jest bardzo apetyczna.
Praktycznie bez zapachu, sypkie drobne kryształki.
łatwo skruszyć porządnie na pył i przekształcić w pas startowy
dawkowanie nie wyznaczałem, ale to i tak każdy zna swoje możliwości.
Samo wzbicie się samolotu było bardzo łagodne i nieszkodliwe dla nosa oraz zatok, może jakaś jedna łezka się uroniła, ale to ze wzruszenia
Dorzucanie przynosi pożądany efekt ale wiadomo jak z czasem to wygląda i tolerką
następny dzień bez jakiś wiekszych skutów ubocznych, wyspać się, wypocząć, odżywić i człowiek się czuje jakby nic się nie wydarzyło, ale jednak trzeba odpocząc przed kolejnymi wojażami.
W moim mniemaniu mogę polecić ten środek i aktualny sort jako jeden z lepszych aktualnie dostępnych na bazarku lidla
Praktycznie bez zapachu, sypkie drobne kryształki.
łatwo skruszyć porządnie na pył i przekształcić w pas startowy
dawkowanie nie wyznaczałem, ale to i tak każdy zna swoje możliwości.
Samo wzbicie się samolotu było bardzo łagodne i nieszkodliwe dla nosa oraz zatok, może jakaś jedna łezka się uroniła, ale to ze wzruszenia
Dorzucanie przynosi pożądany efekt ale wiadomo jak z czasem to wygląda i tolerką
następny dzień bez jakiś wiekszych skutów ubocznych, wyspać się, wypocząć, odżywić i człowiek się czuje jakby nic się nie wydarzyło, ale jednak trzeba odpocząc przed kolejnymi wojażami.
W moim mniemaniu mogę polecić ten środek i aktualny sort jako jeden z lepszych aktualnie dostępnych na bazarku lidla
04.12.2024, 20:33
Kamień (gruda) łatwo krusząca się w palcach. Testy zacząłem od 320mg sniff, mocna euforyczna bania , w oczach chwilami się jebało. Odbiór muzyki to coś pięknego . Czas działania ok 1.5h. Po dorzucie już tego stanu nie osiągnąłem max 60% mocy pierwszej wrzuty.
05.12.2024, 14:42
(05.12.2024, 08:08)dzwudziesty napisał(a): Mam pytanie ile trwa peak po wrzucie oral?
Zalezy od organizmu, od momentu pierwszego logowania do peaku jest bodajze 30min wiec drugie 30 bedzie peakiem, bo calosc zamyka sie w 1.5h dzialania.
Nie sugerujcie sie tak do konca tym czasem trwania, niektorzy bombki trawia szybciej inni dluzej.
06.12.2024, 08:44
dzwudziesty u mnie oralny peak trwał tak do 40 minut
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
09.12.2024, 16:36
2g 4mmc
Całkiem twardy, piękny jak kostka cukru kryształek, bardzo delikatny w zapachu (prawie niewyczuwalny) oraz w smaku. Lekko piecze w nos (chociaż to może być w moim przypadku kwestia 3cmc branego w sporej ilości w dniach poprzedzających). W działaniu intensywny - miłe rozlanie po zażyciu niewielkiej ilości - na duży plus. Zauważalnie podniesiony poziom libido bez problemu z erekcją. Szczerze mogę polecić ten produkt, ponieważ jest bardzo aktywny i wydajny. Myślę, że nikt nie będzie zawiedziony. Nic tylko pobierać.
Na warsztat chemiczny został wzięty Mefedron od stajni rajdowej HighlifeMarket
Nie był to zwykły przeglad okresowy, tylko wrzucony na pełne testy, kilku mechaników, sami specjaliści w temacie, zaczynijmy od wygladu :
Podobnie jak zauważyli wcześniejsi userzy jest praktycznie bezwonny, pod naciskiem karty może „strzelać po pokoju”, dlatego sugeruję w coś owinąć lub rozkruszać przy pomocy moździerza, po roztarciu dla mnie był wyczuwalny minimalnie kwaśny zapach - coś w tym rodzaju.
Po standardowej próbie uczuleniowej, poszło oral 250mg + po 15 min 100mg sniff.
Założyłem, że po 15-20 min zacznie pojawiać się faza z żołądka, więc sniff był w tym czasie nieprzypadkowy.
Dwie drogi aplikacji się skumulowany, zapewniając niepowtarzalny stan, czyli lekkiego rozmycia obrazu, dużej euforii z lekką stymulacją, od razu pomyśłałem„TO JEST, TO”.
Automatycznie potrzebowałem włączyć głośniej muzykę, poczucie, że znam odpowiedzi na wszystkie pytania tego świata, takie stan, który jest wstanie zapewnić tylko kokaina obecnie i kiedyś amfetamina.
Włącza się po prostu niesamowitą gadatliwość, poczucie, że jest dobrze, a jak zapodam kolejną dawkę, to sięgnę nieba.
Starałem się kontrolować czas między dawkami, ale uwierzcie mi, że to praktycznie niemożliwe,
ućpanie powoduje, że takie rzeczy są odsuwane na bok.
Jednak w przybliżeniu mogę pokusić się o przybliżony czas działania, jest on przekraczający godzinę.
Max wziąłem 120mg sniff + 300mg oral, jak przystało na dobre 4-MMC podbiło efekty wcześniejsze, wypełniło ten piękny stan, libido szalało, żołnierz też mógł stać na baczność i być w gotowości, ile trzeba, uhhh, ale się zmęczyłem. .
W skrócie świetnej jakości Mefedron, wydajny, trudno o coś się przyczepić, gwarantuje to, co każdy użytkownik tej substancji poszukuje, czyli unikatowy profil działania, z pełnym przekonaniem polecam Wam ten produkt marki HighlifeMarket
OCENA PRODUKTU: MOCNE 9/10.
To Skyline GT-R – tak mówią mechanicy z mojego warsztatu, przyłączam się do opinii.
Dziękuję nowo powstałemu sklepowi - HighlifeMarket - za możliwość uczestnictwa w akcji promocyjnej, jest to produkt, który będzie u Was zamawiany przeze mnie !
Nie był to zwykły przeglad okresowy, tylko wrzucony na pełne testy, kilku mechaników, sami specjaliści w temacie, zaczynijmy od wygladu :
Podobnie jak zauważyli wcześniejsi userzy jest praktycznie bezwonny, pod naciskiem karty może „strzelać po pokoju”, dlatego sugeruję w coś owinąć lub rozkruszać przy pomocy moździerza, po roztarciu dla mnie był wyczuwalny minimalnie kwaśny zapach - coś w tym rodzaju.
Po standardowej próbie uczuleniowej, poszło oral 250mg + po 15 min 100mg sniff.
Założyłem, że po 15-20 min zacznie pojawiać się faza z żołądka, więc sniff był w tym czasie nieprzypadkowy.
Dwie drogi aplikacji się skumulowany, zapewniając niepowtarzalny stan, czyli lekkiego rozmycia obrazu, dużej euforii z lekką stymulacją, od razu pomyśłałem„TO JEST, TO”.
Automatycznie potrzebowałem włączyć głośniej muzykę, poczucie, że znam odpowiedzi na wszystkie pytania tego świata, takie stan, który jest wstanie zapewnić tylko kokaina obecnie i kiedyś amfetamina.
Włącza się po prostu niesamowitą gadatliwość, poczucie, że jest dobrze, a jak zapodam kolejną dawkę, to sięgnę nieba.
Starałem się kontrolować czas między dawkami, ale uwierzcie mi, że to praktycznie niemożliwe,
ućpanie powoduje, że takie rzeczy są odsuwane na bok.
Jednak w przybliżeniu mogę pokusić się o przybliżony czas działania, jest on przekraczający godzinę.
Max wziąłem 120mg sniff + 300mg oral, jak przystało na dobre 4-MMC podbiło efekty wcześniejsze, wypełniło ten piękny stan, libido szalało, żołnierz też mógł stać na baczność i być w gotowości, ile trzeba, uhhh, ale się zmęczyłem. .
W skrócie świetnej jakości Mefedron, wydajny, trudno o coś się przyczepić, gwarantuje to, co każdy użytkownik tej substancji poszukuje, czyli unikatowy profil działania, z pełnym przekonaniem polecam Wam ten produkt marki HighlifeMarket
OCENA PRODUKTU: MOCNE 9/10.
To Skyline GT-R – tak mówią mechanicy z mojego warsztatu, przyłączam się do opinii.
Dziękuję nowo powstałemu sklepowi - HighlifeMarket - za możliwość uczestnictwa w akcji promocyjnej, jest to produkt, który będzie u Was zamawiany przeze mnie !
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !