Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu CrystalMafia.co
05.12.2024, 16:32
Żeby nie zaśmiecać tematu głównego, w tym wątku piszecie mniej ważne kwestie związane z działalnością sklepu, na temat produktów itp.
Po 25kg samary xD
Raczej wadpie bo to oferta nie dla byle janusza bo jak by polecial 20 takich rakiet to zeby chociaz jedna osoba dotknela progu to bylo by dobrze.
Ja jak bym ruszyl progu to napewno bym sie tym tu nie pucowal.
Raczej wadpie bo to oferta nie dla byle janusza bo jak by polecial 20 takich rakiet to zeby chociaz jedna osoba dotknela progu to bylo by dobrze.
Ja jak bym ruszyl progu to napewno bym sie tym tu nie pucowal.
05.12.2024, 19:13
rakiety rakietami, ale bez sprawdzonego sortu to raczej wątpliwe, że ktoś zamówi cokolwiek od nieznajomego nie wiadomo kogo...
hurtownik czy detalista towar przed zakupem lubi mieć pewny, więc akcja samplowa ( lub inne ciekawe pomysły na weryfikacje posiadanego sortu ) jest do rozważenia.
Czekamy na odzew Vendora
hurtownik czy detalista towar przed zakupem lubi mieć pewny, więc akcja samplowa ( lub inne ciekawe pomysły na weryfikacje posiadanego sortu ) jest do rozważenia.
Czekamy na odzew Vendora
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
05.12.2024, 19:30
Co racja to racja bo sam bym takiego sampla przytulil jak bym mial mozliwosc ale wiem, ze 25kg nie kupie bo taki jest prog. Jedyne co bym zaoferowal to opinie .
05.12.2024, 22:04
(05.12.2024, 19:13)DarkSonia napisał(a): rakiety rakietami, ale bez sprawdzonego sortu to raczej wątpliwe, że ktoś zamówi cokolwiek od nieznajomego nie wiadomo kogo...
Czekamy na odzew Vendora
Ja bym się nie nastawiał na akcję samplową u hurtownika. Pewnie nawet nie mają przewidzianych sposobów dystrybucji, żeby wysłać po kilka gietów tematu, kiedy towar trzymają w beczkach na kiszonkę.
Gołym okiem widać, że temat jest top shelf, a Vendor nastawiony na poważne współprace i prędzej to Vendor dla Vendorów, niż dla nas.
05.12.2024, 22:26
(05.12.2024, 19:13)DarkSonia napisał(a): rakiety rakietami, ale bez sprawdzonego sortu to raczej wątpliwe, że ktoś zamówi cokolwiek od nieznajomego nie wiadomo kogo...
Czekamy na odzew Vendora
Przecież widać od razu na pierwszy rzut oka że jest to oferta skierowana jedynie dla innych sklepow i dobrze mówi Ciemnoksieznik . Jak jakiś sklep będzie chętny na zakupy to na bank dogadają sie co do sampli
05.12.2024, 22:38
Ale i tak jak pisza vendor dla Vendorow
I dopiero z trzeciej reki sporziewac mozna sie samoli co tez nie koniecznie.
Dobra jebac to
I dopiero z trzeciej reki sporziewac mozna sie samoli co tez nie koniecznie.
Dobra jebac to
05.12.2024, 22:49
(05.12.2024, 22:04)Ciemnoksieznik napisał(a): Ja bym się nie nastawiał na akcję samplową u hurtownika. Pewnie nawet nie mają przewidzianych sposobów dystrybucji, żeby wysłać po kilka gietów tematu, kiedy towar trzymają w beczkach na kiszonkę.
Gołym okiem widać, że temat jest top shelf, a Vendor nastawiony na poważne współprace i prędzej to Vendor dla Vendorów, niż dla nas.
ja się nie nastawiam, bo 3CMC raczej niechętnie bym testowała... chociaż kto wie może jeszcze kiedyś...
natomiast z czystej ciekawości pytam, jak taki kilogramowy vendor bez akcji samplowej czy czegokolwiek BEZ WPŁACANIA HAJSU ogarnie z potencjalnym klientem zamówienie. No raczej ogarnięty klient nie przeleje "głupich" 20.000 bez sprawdzenia towaru... ba nawet przelanie pierwszego tysiaka jest owalone ryzykiem..
albo moja DETALICZNA główka nie pracuje i jestem za głupia, albo właśnie pracuje i nie wierzy w to co się dzieje
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
06.12.2024, 06:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.12.2024, 07:14 przez Ciemnoksieznik.)
DarkSonia ciekawość, to pierwszy stopień do piekła.
Dla poważnych graczy, kupić kilo na test i rzucić na rewir, to żadne ryzyko. Bardziej ryzykuję ja idąc do Żabki i kupując bułkę, która może być nieświeża, niż oni tymi paroma tysiącami.
Dla poważnych graczy, kupić kilo na test i rzucić na rewir, to żadne ryzyko. Bardziej ryzykuję ja idąc do Żabki i kupując bułkę, która może być nieświeża, niż oni tymi paroma tysiącami.