Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market
05.12.2024, 01:31
It has been exactly 2 days away from 2 weeks since you told me it was shipped.... I seen nothing yet.
I can't give review without product
I can't give review without product
05.12.2024, 07:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.12.2024, 07:59 przez dzwudziesty.)
Podpinam się pod pytanie, bo zrobiłem zamowienie
05.12.2024, 08:41
Ja mam problem z kontaktem.
Pisze z Protona używając privnote. Ale zero odpowiedzi... 🤷🏻
Pisze jak jest! Też chce coś zamówić. Wykonuję tak jak w regulaminie.....
Pisze z Protona używając privnote. Ale zero odpowiedzi... 🤷🏻
Pisze jak jest! Też chce coś zamówić. Wykonuję tak jak w regulaminie.....
Epsiakos napisał 05.12.2024, 09:46:
Diabeu ty masz wiecznie z kimś problem, zacznij się zachowywać wreszcie i przestań kolejne konta zakladac
Diabeu ty masz wiecznie z kimś problem, zacznij się zachowywać wreszcie i przestań kolejne konta zakladac
05.12.2024, 08:45
To czekamy na odpowiedz
Popalic troche co innego do konca roku a nowy rok zaczac bez palenia stumow. Trzymac kciuki xD
Popalic troche co innego do konca roku a nowy rok zaczac bez palenia stumow. Trzymac kciuki xD
05.12.2024, 09:29
EmStO dzwudziesty tak jak pisałem w temacie Purple, jednak Skittles jest nieco mocniejszy od Purple. Ja takie odczucie miałem.
05.12.2024, 09:38
wiem wiem ale Misza znowu pisal, ze jak by moc taka sama a Misza jest dla mnie wiarygodny i juz huj wie
05.12.2024, 19:17
kurcze, tu ponad połowa ludzików wzięła mefa na testy a recek jak nie było tak nie ma...
kaj że wy soomm?
kaj że wy soomm?
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
05.12.2024, 20:45
Takie podejscie mi sie podoba
a nie 4 wory na blacik i co popadnie kreska a potem glowa polasowana ale opie kazda z osoba wszystko klepie dzialanie ksiazkowe .
Masz plusa ode mnie i huj nie ide po browary jeszcze bo ten post mi sie podoba i nie musze pic dzisiaj juz swoje wypilem
a nie 4 wory na blacik i co popadnie kreska a potem glowa polasowana ale opie kazda z osoba wszystko klepie dzialanie ksiazkowe .
Masz plusa ode mnie i huj nie ide po browary jeszcze bo ten post mi sie podoba i nie musze pic dzisiaj juz swoje wypilem